Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ženeva živě: Ford Kuga na vlastní oči

12 komentářů

Pepis
"Interiér jsme si mohli prohlédnout pouze zvenku, použité plasty zdálky působí tvrdě a lacině."

To chce opravdu odvahu, tohle napsat. Nu což, papír snese všechno a internet tím spíš.

Někdy by nebylo na škodu trochu přemýšlet, zvlášť když Kuga (opět) přebírá interiér ze současné generace C-MAXu. Pan Fokt v jeho testu o použitých materiálech v interiéru napsal toto: "Vytříbeně působí i zvolené materiály. Žádný z nich nevypadá lacině a pěkné je i barevné sladění, takže interiér působí hodnotným a útulným dojmem".
sir
tak tak....tomu se říká profi práce >😁 takové bludy...
O tom interiéru jsem jim psal už jednou....že je to z C-Maxu převzato tak jak v minulé generaci...a zase nic! jen se pan redaktor podivuje nad tvarem krajních výdechll...hmmm..které jsou úplně totožné s C-Maxem....omg 😄

edit pro uplnost fotky z testu na auto.cz a take fotky interieru Kugy😒br />
[odkaz]

[odkaz]

a třeba zadní svítilny nejsou vůbec podobné na Mondeo..ale spíše na nový focus kombi..potažmo trošku přebírají (to protažení do boku) od většího USA kolegy a to Ford E😜lorer..
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mino123
Chcel by som dat nejake nezavisle postrehy na interier novych Fordov. Minuly tyzden som mal moznost pouzivat novy Focus tri dni v Nemecku a vidim, ze tento vo Fuge je skoro identicky. Inak plasty a materialy su kvalitne a neposobia lacno na danu triedu. Volant ma vyborny tvar a aj radenie ide presne. Sadol som si do auta prvy krat v noci a hoci sa po nastartovani motora rozsvietil display, bolo ho nutne este aktivovat tlacitkom ON ked som chcel zapnut navigaciu, hoci je tam velke tlacitko NAVIGATION. Problem je v tom, ze na stredovej konzole je velmi vela tlacitok a to ON je take male nevyrazne v lavom hornom rohu. Dalsie ovladanie je logicke a bez problemov. Fonty a grafika su ovela lepsie ako v predchadzajucej generacii a aj display medzi pristrojmi je velmi dobry. Co mi tam vadilo, bola silueta auta, ktora signalizovala rozsvietene svetla a zaberala zbytocne asi tretinu displaya. Tato silueta sa striedala s udajmi z navigacie a zo zaciatku som si myslel, ze je problem so svetlami, ked sa tomu dava taka dolezitost. Zvyk si vyzaduje aj ovladanie temtomatu takym mnohouholnikovym vyliskom, kde je dolezite sa trafit do spravnej plochy. Uz len posledny postreh z riadenia, auto bolo vyborne na klukatych cestach, vyborne sedelo v zatackach, ale uprimne by som s nim nechcel absolvovat 1000km po dialnici, lebo v rovnom smere vyzaduje neustalu kontrolu a koncentraciu. To iste som si vsimol aj u S-Maxu a C-Maxu. Mozno ludia, ktori jazdia len vo Forde si to neuvedomuju a ide o zvyk.
sir
S tím zapnutím navigace.....(spiše celého displeye) nebylo to tím, že to někdo před tebou ručně vypl? Treba jen bez zapnuteho motoru, kdyz si chces pustit radio...pak ho zas vypnes...tak se samo nespusti pri nastartovani.
Rubb
Doufám, že se tohle auto nedostane do výroby. Současná Kuga působí nadčasově a sportovně :yes: Ovšem toto mi připadá jako její předfaceliftový model :no: To snad Ford ani nemůže myslet vážně... To si opravdu myslí, že evropský zákazník nepozná převlečený starý typ Fordu z USA??? :no:
Za tuhle hienu, má moje oblíbená značka :no: 8-s Ford tímto ztratil jedinou výhodu oproti konkurenci, kterou nazýval kinetický design....
twistedTSD
Současná Kuga je pěkné auto, ale tahle globální příšera? ;-\
3_diamanty
presne tak, sucasna kuga je oproti tomuto cudu krasne auto, navyse sa mi zda ze ten nastupca kugy prisiel nejako skoro nie? A vraj korejci maju rychlokvasny dizajn, ved kuga je na trhu par rokov a uz ma nastupcu, ceed bol na trhu urcite dlhsie ako kuga to len tak aby sa tu nesirili famy ze kia ma kazde dva roky novy model lebo rychlo starne, 😉
sir
no to ani ne...kuga i ceed jsou nahrazeny plus minus po stejne dobe.
S tim ze Kuga vypada dost dobre i ted..kdez to Ceed hnusne >😁 a lacině.

U Kugy se mění model zejména s novou strategii one Ford a protoze USA model stejne velikosti Escape...potreboval uz nahradit, tak to delaji zaraz.

Zaroven se zbavi toho co se nejvíce na Kuze nelíbilo...to je maly prostor pro posadku a zavadla.
Pepis
Škoda, že toho o své oblíbené značce moc nevíš, když už se rozhodneš vynášet soudy, hYeno...
jary72
Přeplácáno, přeprolisováno a navíc naprosto katastrofální barva, tohle je zatím snad nejškaredější ford poslední doby, který se se stávající generací nemůže vůbec rovnat.
Připadá mi to jako nějaká čínská kopírka všeho možného, že bude mít lepší motory, techniku a prvky Hi-tech mu nepomůže, v poslední době snad jediný auto do kterýho bych si nechtěl sednout.
Přitom pokud se pamatuji, tak skica a studie vypadaly zajímavě, design Fordu který se mi líbil je asi nenávratně pryč. :no:
Francesco
Pravda.. první co mě napadlo, že je to stejná krabice jako asijská SUV 😒 první Kuga byla alespoň nějak odlišná a měla sportovní vzhled, tahle nová verze je typická bedna s neoslnivým designem a skutečně nejhorší kousek Fordu 😒 inu škoda..