Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Rubb
Doufám, že se tohle auto nedostane do výroby. Současná Kuga působí nadčasově a sportovně :yes: Ovšem toto mi připadá jako její předfaceliftový model :no: To snad Ford ani nemůže myslet vážně... To si opravdu myslí, že evropský zákazník nepozná převlečený starý typ Fordu z USA??? :no:
Za tuhle hienu, má moje oblíbená značka :no: 8-s Ford tímto ztratil jedinou výhodu oproti konkurenci, kterou nazýval kinetický design....
Za tuhle hienu, má moje oblíbená značka :no: 8-s Ford tímto ztratil jedinou výhodu oproti konkurenci, kterou nazýval kinetický design....
presne tak, sucasna kuga je oproti tomuto cudu krasne auto, navyse sa mi zda ze ten nastupca kugy prisiel nejako skoro nie? A vraj korejci maju rychlokvasny dizajn, ved kuga je na trhu par rokov a uz ma nastupcu, ceed bol na trhu urcite dlhsie ako kuga to len tak aby sa tu nesirili famy ze kia ma kazde dva roky novy model lebo rychlo starne, 😉
no to ani ne...kuga i ceed jsou nahrazeny plus minus po stejne dobe.
S tim ze Kuga vypada dost dobre i ted..kdez to Ceed hnusne >😁 a lacině.
U Kugy se mění model zejména s novou strategii one Ford a protoze USA model stejne velikosti Escape...potreboval uz nahradit, tak to delaji zaraz.
Zaroven se zbavi toho co se nejvíce na Kuze nelíbilo...to je maly prostor pro posadku a zavadla.
S tim ze Kuga vypada dost dobre i ted..kdez to Ceed hnusne >😁 a lacině.
U Kugy se mění model zejména s novou strategii one Ford a protoze USA model stejne velikosti Escape...potreboval uz nahradit, tak to delaji zaraz.
Zaroven se zbavi toho co se nejvíce na Kuze nelíbilo...to je maly prostor pro posadku a zavadla.
Škoda, že toho o své oblíbené značce moc nevíš, když už se rozhodneš vynášet soudy, hYeno...
Přeplácáno, přeprolisováno a navíc naprosto katastrofální barva, tohle je zatím snad nejškaredější ford poslední doby, který se se stávající generací nemůže vůbec rovnat.
Připadá mi to jako nějaká čínská kopírka všeho možného, že bude mít lepší motory, techniku a prvky Hi-tech mu nepomůže, v poslední době snad jediný auto do kterýho bych si nechtěl sednout.
Přitom pokud se pamatuji, tak skica a studie vypadaly zajímavě, design Fordu který se mi líbil je asi nenávratně pryč. :no:
Připadá mi to jako nějaká čínská kopírka všeho možného, že bude mít lepší motory, techniku a prvky Hi-tech mu nepomůže, v poslední době snad jediný auto do kterýho bych si nechtěl sednout.
Přitom pokud se pamatuji, tak skica a studie vypadaly zajímavě, design Fordu který se mi líbil je asi nenávratně pryč. :no:
Pravda.. první co mě napadlo, že je to stejná krabice jako asijská SUV 😒 první Kuga byla alespoň nějak odlišná a měla sportovní vzhled, tahle nová verze je typická bedna s neoslnivým designem a skutečně nejhorší kousek Fordu 😒 inu škoda..
To chce opravdu odvahu, tohle napsat. Nu což, papír snese všechno a internet tím spíš.
Někdy by nebylo na škodu trochu přemýšlet, zvlášť když Kuga (opět) přebírá interiér ze současné generace C-MAXu. Pan Fokt v jeho testu o použitých materiálech v interiéru napsal toto: "Vytříbeně působí i zvolené materiály. Žádný z nich nevypadá lacině a pěkné je i barevné sladění, takže interiér působí hodnotným a útulným dojmem".
O tom interiéru jsem jim psal už jednou....že je to z C-Maxu převzato tak jak v minulé generaci...a zase nic! jen se pan redaktor podivuje nad tvarem krajních výdechll...hmmm..které jsou úplně totožné s C-Maxem....omg 😄
edit pro uplnost fotky z testu na auto.cz a take fotky interieru Kugy😒br />
[odkaz]
[odkaz]
a třeba zadní svítilny nejsou vůbec podobné na Mondeo..ale spíše na nový focus kombi..potažmo trošku přebírají (to protažení do boku) od většího USA kolegy a to Ford E😜lorer..