Novinky
augustin
0
Prekvapeny som hlavne poziciou Subaru. Ten bol vzdy na vyslni a co je s nim teraz :-! . Vcera som rozpraval s predajcom Subaru ohladom korozie vyfuku, o ktorom je na tomto webu dost zmienok. Potvrdil mi ten problem, dokonca mi povedal, ze tie vyfuky su uz hrdzave, ked k nim tie auta pridu od importera 8-s . Na druhej strane mi povedal, ze vyfuk hrdzavie zvnutra a nie zvonka, tak ze ta hrdza - aj ked na oko poriadna - vobec nevadi 😒
Přejít do diskuze
Trend spokojenosti zakazniku, jak jinak. Japonci driv v USA bodovali kvalitou, cenou a pristupem prodejcu. Pokud jsou tyto tri body v zamori ted na stejny urovni jako u nasich prodejcu a servisu japonskych znacek, pak se ani neni cemu divit...
Primo v titulku😒br />
Agentura J. D. Power opět zjišťovala, jak jsou američtí zákazníci spokojeni...
Agentura J. D. Power opět zjišťovala, jak jsou američtí zákazníci spokojeni...
"J. D. Power se ptalo více než 84 tisíc amerických majitelů aut modelových roků 2007 až 2011, jak jsou spokojeni se službami servisů jednotlivých automobilek."
WTF? o_0?
WTF? o_0?
Trend ceho?
Kvalitu servisnich sluzeb jsem nikdy nesledoval, nebyl duvod. Na vymene oleje se tezko hodnoti kvalita servisu 😉
Kvalitu servisnich sluzeb jsem nikdy nesledoval, nebyl duvod. Na vymene oleje se tezko hodnoti kvalita servisu 😉
ale Lexus nenabízí jediné auto o kterým bych uvažoval. Vlastnil jsem Toyotu a vím co znamená, když auto po deseti letech nemá ani malé mouchy a současná Mazda je to samé. Jenže sedan nechám raději turkům a baterky v Americe. Mi stačí úplně normální kombík GS 4x4 a v naftě V6 a ten nikdy nebude.
.... naštěstí jeho nový model bude vycházet z Alfy Romeo, takže ho to určitě vytáhne z posledního místa v žebříčku.... 😉 😉 😉
Sice je to o USA, ale trend je jasnej. S vyjimkou Lexusu naprosto do (pod)prumeru propadli Japonci a lepsi to asi nebude. Naopak Korejci jdou nahoru... ;-\