Novinky
Sice je to o USA, ale trend je jasnej. S vyjimkou Lexusu naprosto do (pod)prumeru propadli Japonci a lepsi to asi nebude. Naopak Korejci jdou nahoru... ;-\
Trend ceho?
Kvalitu servisnich sluzeb jsem nikdy nesledoval, nebyl duvod. Na vymene oleje se tezko hodnoti kvalita servisu 😉
Kvalitu servisnich sluzeb jsem nikdy nesledoval, nebyl duvod. Na vymene oleje se tezko hodnoti kvalita servisu 😉
Trend spokojenosti zakazniku, jak jinak. Japonci driv v USA bodovali kvalitou, cenou a pristupem prodejcu. Pokud jsou tyto tri body v zamori ted na stejny urovni jako u nasich prodejcu a servisu japonskych znacek, pak se ani neni cemu divit...
Prekvapeny som hlavne poziciou Subaru. Ten bol vzdy na vyslni a co je s nim teraz :-! . Vcera som rozpraval s predajcom Subaru ohladom korozie vyfuku, o ktorom je na tomto webu dost zmienok. Potvrdil mi ten problem, dokonca mi povedal, ze tie vyfuky su uz hrdzave, ked k nim tie auta pridu od importera 8-s . Na druhej strane mi povedal, ze vyfuk hrdzavie zvnutra a nie zvonka, tak ze ta hrdza - aj ked na oko poriadna - vobec nevadi 😒
.... naštěstí jeho nový model bude vycházet z Alfy Romeo, takže ho to určitě vytáhne z posledního místa v žebříčku.... 😉 😉 😉
ale Lexus nenabízí jediné auto o kterým bych uvažoval. Vlastnil jsem Toyotu a vím co znamená, když auto po deseti letech nemá ani malé mouchy a současná Mazda je to samé. Jenže sedan nechám raději turkům a baterky v Americe. Mi stačí úplně normální kombík GS 4x4 a v naftě V6 a ten nikdy nebude.
WTF? o_0?
Agentura J. D. Power opět zjišťovala, jak jsou američtí zákazníci spokojeni...