Novinky
Jaký je rozdíl mezi figurou CTH25AW003 a CTH25AW004? Mimo toho piktogramu "zákazu"?
to musio byt peklo, delat navod pro tupe Americany..
asi jako když mají na mikrovlnce upozornění, že tam nemají sušit zvířata. >😁
mě dostávaj ty jejich nápisy na zrcátkách - používají buď : "Objekty ve zp. zrc. mohou být blíže než se zdají", a nebo, moje oblíbenější "Objekty ve zp. zrc. jsou stranově převrácené" >😁 amíkovi jak někdo něco nenapíše, jako by to nebylo >😁
Když už, tak by člověk čekal takovéhle rady do života v manuálu. To je menší zlo. Nesnáším, když tím mám něco oblepené. Fakt mne štve, když si myslí, že jejich zákazníci jsou nesvéprávní. A nikdy nepochopím systém, který podporuje lidskou hloupost.
Ty máš z USA nějakej mindrák? Z tvého příspěvku cítím, že je přínosný i pro tebe. Tedy pro jednodušší a zevšeobecňující jedince. Tipuju, že jsi byl nejdál v pražskym Kauflandu >😁
Tak to jseš dobrej, když toho z mého příspěvku tolik vycejtíš... to by sis zasloužil gratulaci 😉 jinak k tomu co jsem napsal - napsal jsem něco co neni pravda? opravdu neni amík schopnej strčit kočku do mikrovlnky? jenom protože nikde nemá napsaný, že by to neměl dělat? a nemaj snad na zrcátkách tyhle nápisy? netvrdim že takový jsou všichni, ale musí jich bejt hodně, protože by se jinak tyhle poznámky nikam nepsaly 😉
já nemám na USA nějak zvlášť zkreslenej pohled, ale i kdyby jo, asi na tom budu pořád líp než někdo, kdo je z ní tak vydřenej, že neni schopnej mimo kladů pobrat i zápory 😉
já nemám na USA nějak zvlášť zkreslenej pohled, ale i kdyby jo, asi na tom budu pořád líp než někdo, kdo je z ní tak vydřenej, že neni schopnej mimo kladů pobrat i zápory 😉
Penetrace pitomců je v každém národě zhruba stejná. Pokud je tedy američanů 30x více, než nás, je tam i 30x větší šance na výskyt blbosti z extrémní hranice spektra. Kdo na základě tohoto generalizuje, je prostě zamindrákovaný hlupák, který v životě dokázal tak nicotné minimum, že musí svou existenci povyšovat šlapáním po druhých.
když v USA mohl zloděj, který se vloupal do bytu a tam se zranil, vysoudit na majiteli spoustu peněz, tak se nedivím
tak bacha na to, to už může i u nás...když jsem si měnil zrcátko, tak mi bylo řečeno, že tam musí být speciální sklo i z toho důvodu, kdyby mi ho chtěl někdo ulomit rukou, tak ať SE NEMŮŽE POŘEZAT A PAK MĚ ŽALOVAT !!!
Krásný je případ, kdy maník ve Státech zažaloval výrobce (nebo dovozce) doutníků. Když doma hulil, podpálil si trošku kvartýr a při hašení se popálil. Na krabičce prý nebylo uvedeno, že je doutník hořlavý. Vysoudil sice nějaké prachy, ale s pomsty ho výrobce (nebo dovozce) pěkně ztrestal. Podal na něj trestné oznámení za žhářství. Že jako schválně podpálil ten doutník, i když nevěděl, že slouží ke kouření. No a borce opravdu odsoudili, mazec! >😁
A nějaké zdůvodnění, proč bychom neměli tahat přívěsný vozík před autem, to tam není ? Stejně by mě zajímalo, kam bych ho asi tak zaháknul... >😒]