Novinky
Vůbec mě to nevadí, je mi 18 a jsem šťastný že mám řidičák a můžu řídit. A drtivá většina mých vrstevníků co znám také. Záleží pokud bydlíte na vesnici nebo v Praze. Ale co jsem chtěl... Když bude méně řidičů budou volnější cesty, ty se budou méně zničené...
Souhlasím, a přesně takhle to má naplánované i EU. Pomocí zvyšující se daňové zátěže hodlá dostat ze silnic co nejvíc lidí do vlaků, autobusů, na cyklostezky. A ti nejbohatší, kteří na ježdění autem budou mít, nebudou obtěžováni těmi chudáky, kteří teď silnice ucpávají a provoz zdržují. To tady bude potom krásně, už se těším :no:
Je třeba rozlišit to, jestli auto vlastnit anebo mít řidičák a možnost občas autem jezdit. To druhé je podle mě z určitého pohledu dnes již nutnost, to první vyžaduje hodně uvážení.
Sám jsem o autě vždycky snil, ale s příchodem 18 let se touha auto vlastnit dost zmenšovala. Jasně, taky kvůli tomu, že mám možnost půjčit si auto od rodičů prakticky kdykoliv potřebuji/mám na benzín, během týdne ale pobývám na VŠ v Praze a díky Bohu auto nemám 😄, Bydlím v centru, školu mám v centru. Neměl bych auto ani kam dát a přinášelo by mi jenom náklady. MHD funguje pro mé účely skvěle.
Navíc co se týče vydělání si na auto na Vš... jsou školy a školy, na některých to jde, na některých ne... abych měl na auto, musel bych svou veškerou činnost rozdělit jen na práci a školu a tolik štěstí by mi auto rozhodně nepřineslo abych se pro něj rozhodl.
Jak ale říkám, tohle byl můj konkrétní případ, každý si to musí uvážit sám.
Sám jsem o autě vždycky snil, ale s příchodem 18 let se touha auto vlastnit dost zmenšovala. Jasně, taky kvůli tomu, že mám možnost půjčit si auto od rodičů prakticky kdykoliv potřebuji/mám na benzín, během týdne ale pobývám na VŠ v Praze a díky Bohu auto nemám 😄, Bydlím v centru, školu mám v centru. Neměl bych auto ani kam dát a přinášelo by mi jenom náklady. MHD funguje pro mé účely skvěle.
Navíc co se týče vydělání si na auto na Vš... jsou školy a školy, na některých to jde, na některých ne... abych měl na auto, musel bych svou veškerou činnost rozdělit jen na práci a školu a tolik štěstí by mi auto rozhodně nepřineslo abych se pro něj rozhodl.
Jak ale říkám, tohle byl můj konkrétní případ, každý si to musí uvážit sám.
A není to o penězích, je to o pohodlí a lenosti. Asi přichází nějaká nová doba 😒
ja se taky snazim v urcitych mistech vyuzivat radsi MHD, a prave proto ze vim ze me to donuti alespon k nejakemu pohybu, a ne jen ujit 20-50 metru k autu a pak podobnou vzdalenost od auta