Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Poslanci navrhují zákaz letních pneumatik

21 komentářů

GTI
S tím jednoznačnej souhlas. Zde snad jen logický dovětek - v kufru samozřejmě autochladničku s pěti litry pravýho alpskýho sněhu, nikdy nevíš, kdy se ti bude cestou hodit...
H0nz490
na to cumim jak puk a pak vidim datum 😄 :yes:
Misanick
Aby ses nedivil, žijeme v Kocourkově, kde je 1. dubna 365 dní v roce >😁 .
bicak77
Aha, tak už jsem taky doma....nešlo mi taky do hlavy, že by měl e😜ertposlanec Huml svého mluvčího 😉
jenik1
Ono je to možný, že zákon upraví tak, že zimní gumy budou povinné tehdy, je-li ma silnici souvislá vrstva sněho atd...bez ohledu na datum. Vzhledem ke klimatickým změnám bude počasí velmi nestabilní, takže lze očekávat v tzv. zimních měsících teplé počasí a v létě třeba napadne sních. Proto skupina poslanců v čela s Humlem navrhuje tyto radikální změny. Třeba nastane situace, že v černu napadne na tři dny sních pak roztaje, ale během těch třech dní budou pneumatiky povinné. Huml jde dokonce ještě dál. Klesne-li teplota pod 7 stupňů, tak je třeba také přezout. To znamená třeba v jarních měsících ráno vyjet na zimních a večer se vracet na letních. celá kola vozi s sebou a přezouvat na krajnicích silnic nebo zajet do pneuservisu během jízdy. Sníží se tím výrazně nehodovost.
MariAchi
Zimni gumy na sniCH chapu, ale co delat, kdyz zacne CHcat?
Mame krome gum na sniCH i gumy na poCHcane cesty?
Katikakus
petrumr, ty pouzivas dva nicky?
Nebo se opravdu nasel nekdo, kdo se hlouposti prispevku vyrovna petovi?
Misanick
Podle mě autor článku zcela nepochopil, že zákaz používání letních pneumatik má platit pouze v letním období. V zimním období naopak používání letních pneumatik nehodovost sníží ;-\ .
Potoocheck
>😁
Josef 1
Lidé stejně na poslance a zákony serou. Většina lidí stejně přezula před Aprílem. >😒] >😒]
Misanick
Doufám, že všichni na zimní >😁 .
jenik1
Dnes jsem jel na Horskou Kvildu na letních oneu a na silnice je sníh. Stavěli mě policajti a sám jsem jim řekl, že mám letní gumy a oni na to ani nereagovali 😄
Katikakus
Jesteze na te silnici byl snih a ne sniCH, to by te uricte pokutovali...
ericn
...ještě by se toho mohli chytnout >😁 >😁 >😁
shark11
[odkaz]
Whitedotcom
Dneska se vážně bavím😊 Čekám na další článek :yes: :yes: :yes:
Letity
Nezapomeňte, že je dnes apríla.
h.onzyk
Konkurence uvádí informace zcela opačné [odkaz] >😁
Missouri
Ta zpráva mě vážně dostala. Než mi došlo, co je za datum. Jenže naše země dospěla do tak vysokého stadia absurdistanizace, že i tahle blbost je skoro uvěřitelná. Teď už chápu i ten dvoudveřový Superb a motory TSI pro prvních 1000 volajících zdarma... >😁
JirkaHKK
Našim blbcům by to bylo podobné, zdravý rozum u nás nevítězí !!!
Martin_Happy
Jinak by se chytlo víc lidí, ale pokud pneumatiky vysvětluje pan Guma a motory u Škody Aprilmann, tak to bije do očí