Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Rolls-Royce Ghost Purple posouvá hranice automobilového nevkusu

17 komentářů

majk162
by jim za tohle zpřerážet pazoury 8-s Takhle zprznit majestátní mistrovský kousek od RR 😢 :no:
Johnny Midgey
Přitom by úplně stačilo místo všeho toho zlatýho harampádí dát bílou. (A moh by s tim dělat reklamu na Milku >😁 )
geroc I.
:yes:
ManInBlack
:yes: >😁
zlysoused
tonny.p2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
zlysoused
Ten Rolls je lepší. Být černej a umět trochu rapovat, tak do toho du. :yes:
OkreskyLover
Další klokocina pro mocnáře.
KANKUNEN
by působilo toto auto v naší černo-šedo-stříbrno-bílé Evropě. Toto auto se musí líbit nebo ne, nechápu ty co známkovali 2-4.
krovakus
Rikejte si co chcete, ale mne se libi. Ty hruzy, co se tady objevili nedavno na Dubai street... To byla nechut, ale tenhle kousek je, kdyz ne krasny, tak alespon koukatelny. :yes:
Snaphands
Fakt hruza, ale ak si ho objednal pápež tak chápem???
Stenly77
Pro pasáka, nebo rapovou hvězdu ideální kára 😄 sice je to přehnaný ale taky se mi líbí 😁
ondrazig_
tak to nevim jestli nevkusu. Ok ta fialová není pekná, ale pokud by to byl třeba černej mat tak jako luxus. To že je tam zlatá neznamená vrchol nevkusu. A když na to někdo má tak proč ne. (beztak si rolce nekoupi chudák tak je to jedno)
ManInBlack
Chápu, že někomu se líbí, ostatně design je o subjektivním vnímání, ale podle mého tohle není design ale zločin!
majk162
BruceWayne
převládá v něm šeď a silný desing-konzervatismus. Když někdo vyjede z baráže autohausu jen s jinou barvou laku např. růžová, tak je to buď gay, nebo k*kot 😄 a nedej bože, když bude mít kliky v chromu. Když chce někdo vidět zajmavá auta po stránce desingu, tak musí do Asie či Ameriky. Každá věc má své kupce a obdivovatele. Mě se ovšem nelíbí ten padající dům v Praze >😁 neprojektoval ho V.Havel? Ty jeho knihy se také nedají číst
Romza
Pripomina mi to auto strycka Skrblika 😄 [odkaz]