Peking 2012
"nejsportovnejsi SUV" - to je blud,ziadny mastodont uz z principu nemoze byt sportovy :no😒br />
Hlavne, ze to ma Stop/start >😒]
Pod slovem sportovní si lze představit spoustu věcí. Jedna věc jsou pocity a druhá věc jsou čísla. Ve finále lze exaktně porovnávat jen ta čísla a i naprosto "nudné" auto může být rychlejší něž nějaké super řidičské auto.
A proč by nešlo v rámci třídy SUV posoudit, který ze členů rodiny má nejvíce sportovní vlastnosti.
A proč by nešlo v rámci třídy SUV posoudit, který ze členů rodiny má nejvíce sportovní vlastnosti.
Nezaměňujme pojmy "rychlý" a "sportovní", to je něco zcela jiného. Ten Cayenne nebo takový Mercedes S600L jsou jistě rychlá auta, ale sportovní opravdu ne. Naopak třeba MX-5 nebo MiTo QV budou ve většině situací a na většině tratí pomalejší (někde o víc, někde o míň), ale zároveň daleko sportovnější než výše uvedené.
Hledat "nejsportovnější" SUV určitě lze a Cayenne by patřil k favoritům, ale to je jako hledat nejlépe zpívající žábu - výsledek (z hlediska "sportovnosti", nikoliv rychlosti) bude v každém případě ubohý.
Hledat "nejsportovnější" SUV určitě lze a Cayenne by patřil k favoritům, ale to je jako hledat nejlépe zpívající žábu - výsledek (z hlediska "sportovnosti", nikoliv rychlosti) bude v každém případě ubohý.
😉 Jistě.
Jde mi ale o tu podstatu a rozlišování na sportovní a řidičské auto. Když se totiž podíváme na ten sport, tak ten se v automobilismu pořád řídí dosaženými časy, rychlostmi atd... Tedy absolutní rychlost na prvním místě. Řidičská zábava je o ničem jiném a každý tu svou může vnímat trochu jinak. Pro někoho může být ta miximální zábava třeba v té MX-5 na zakroucené okresce. Pro někoho raketový start ze světel třeba v RS6. Tohle je velmi individulání.
Jde mi ale o tu podstatu a rozlišování na sportovní a řidičské auto. Když se totiž podíváme na ten sport, tak ten se v automobilismu pořád řídí dosaženými časy, rychlostmi atd... Tedy absolutní rychlost na prvním místě. Řidičská zábava je o ničem jiném a každý tu svou může vnímat trochu jinak. Pro někoho může být ta miximální zábava třeba v té MX-5 na zakroucené okresce. Pro někoho raketový start ze světel třeba v RS6. Tohle je velmi individulání.
To ano, "zábavné" auto je další a naprosto individuální kategorie. Někoho může třeba taková "kachna" 2CV bavit víc než ten Cayenne. :yes:
Ode zdi ke zdi. V jedné větě výstražně kýveš prostředníkem, aby někdo nedával rovnítko mezi slova sportovní a rychlý, a ve druhé to rovnítko strčíš mezi slova sportovní a zábavný. Ano, bavit se můžeš v kachně víc než v cayenne (i když v takovém případě už musí jít o jistý druh perverze, mluvíme-li o řízení auta), ale chceš tím říct, že kachna je sportovnější???
Sportovní auto musí být, alespoň relativně, tj. např. v rámci své třídy, rychlé, protože sport, motosport, znamená jízdu proti stopkám, a tam bez rychlosti jaksi uspět nejde. Samozřejmě, že ta rychlost nemůže být dána jen silou motoru, ale také ovladatelností, a proto ta nejlepší seriová auta, která se dají označit za sportovní, vynikají mezi konkurencí nejlepší kombinací síly svého motoru a ovladatelnosti. Takto nahlíženo na cayenne GTS, je to v rámci své třídy sportovní auto.
Sportovní auto musí být, alespoň relativně, tj. např. v rámci své třídy, rychlé, protože sport, motosport, znamená jízdu proti stopkám, a tam bez rychlosti jaksi uspět nejde. Samozřejmě, že ta rychlost nemůže být dána jen silou motoru, ale také ovladatelností, a proto ta nejlepší seriová auta, která se dají označit za sportovní, vynikají mezi konkurencí nejlepší kombinací síly svého motoru a ovladatelnosti. Takto nahlíženo na cayenne GTS, je to v rámci své třídy sportovní auto.
Nechápu záměr narážky na Stop/Start.. Mohl byste mi to někdo vysvětlit, nejlépe autor?
Já bych řekl, že autor to myslel tak, jakože systém Stop/Start nemá co pohledávat ve sportovním autě, když už teda píšou, že je sportovní.
Start/ stop citelně sníží spotřebu v normovaném cyklu. Nic ti nebrání ho vypnout.
Souhlas s MT, pokud člověku vadí, tak ať ho vypne.. Naopak, pokud pomáhá ve městě snižovat spotřebu, tak proč ne.. Ale mám od zaškoleného technika Opelu, že jejich start/stop v corse 1.2 spotřebu nesníží a někdy i zvýší. Ale u větších objemů to asi mít vliv bude.. Stejně jako vidím dobrou věc u víceválcových motorů s vypínáním několika válců..
Osobně bych si nedal nižší spotřebu jako jediné kritérium. Motor na to musí být stavěný a většina podle mne není. Takže radši budu jezdit s o něco vyšší spotřebou, než na každé červené vypínat motor.
V tomhle GTS jsem seděl už loni - víc na mím profilu v MA v novinkách z 18.10. Byl to fakt zážitek - stejně jakocelá návštěva v Porsche. Ta žlutozelená je naživo hezčí. Ještě bude v červený - stejná s Panamerou.
napsat, ze pojem "sportovní SUV" ve mě vyvolává dojem jako tlustej chlap v teplákovce, čelence a bílejch adidaskách 😄 Při vší úctě ke snaze pokořit fyzikální zákony... 😉
Ale už mi příjdou velmi úsměvné ty hodnoty spotřeby.. Všichni víme, že u dieselu si ke kombinované přidáme litr max.2 a jsme na reálné spotřebě. Benzín má pak reálnou tu, co je tabelizována jako městská. Tak proč s těmi scestnými čísly stále hrajou takovou habaďůru na řidiče?