Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Ford svolává 140 000 Focusů kvůli stěračům

23 komentářů

alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Wartburg 353W
Tj. nebude se cekat, az zacne prset...
Klaudius
:yes:
Nejakú prevenciu by už silne potreboval celý tím Auto.cz...
Stále ide od deviatich k piatim. Žiaľ...
3_diamanty
ale ked to clovek povie na plne usta je zle, povedz pravdu a si zly :yes😒br />
skus povedat pravdu sefovi tiez ta vykopne, clovek pravdu nechce pocut, novy focus je prepadak a ked si pozrieme celoeuropsky predaj ide dole vodou takmer na kazdom trhu, stare casy su davno prec a ani sa necudujem, ten dizajn je skutocne nestravitelny 😉 ,focus uz davno nie je ziadnym esom ako kedysi 😉
armanyk
Copak asi bude německý montér s tolika gumičkama dělat? ;-\

A nefunkční motorek je samozřejmě potřeba preventivně vyměnit, co kdyby náhodou začal zase fungovat? >😁
Petrko
Myslíš německou kvalitu v Americké automobilce Ford Motor Company U.S.A. Tak znovu Ford je tradiční US automobilka a pokud by jsi si přečetl článek tak bz jsi zjistil že problém je navíc ve Focusech vyráběných v USA pro US trh. Proč do toho motáš Německo?
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Nerez
Protože by moc chtěl mít německé auto, ale nemá na to. Jen na Korejce, co by rád byl Němcem :-!
Choochoo
Spis bych to videl jako Turka made in Germany 😉
Dinar
Copak ti stojí na dvorku, mexík nebo portorikánec made in USA? >😁
DJB
Škoda že jen v USA, už jsem se těšil, že mi to umyjou zdarma >😁 .Chlapi a netahejte tady svolávačky koncernu.
st.paul
Preboha, oni ich predali už 140 000 kusov? To auto vyzerá strašne (interiér ponechám bez komentára), kombík v každom prípade o niečo lepšie. Ak navyše zvážim fakt, že už aj Korejská konkurencia je ďaleko vpredu, čo ma úprimne vôbec neteší a konštatovanie, že Focus bol v kategórii jazdných vlastností "etalonom" len preto, že si to myslelo niekoľko CZ)/SK novinárov, vo Forde prežívali veľmi ťažké sviatky.
Choochoo
Pokud by to nevypadalo zepredu takto [odkaz] ale takto [odkaz] , tak by se urcite prodeje zvysily. >😁
Ten predek je fakt divnej. Zadek mi prijde docela povedeny 😉
Nerez
Já mám opačný názor, předek se mi celkem líbí, i z boku auto vypadá pěkně dynamicky, ovšem zadní světla, divné víčko nádrže zabíjí celé auto. A to jsem se ještě ani nedostal dovnitř, tam je to teprv hrůza 8-s
Choochoo
Nechapu, proc se to neprodava, vybere si koukam kazdy to svoje 😉 >😁 A kdo si nevybere, pro toho je urcen asi tento faceliftovany skvost [odkaz] >😁 Ten Seat musi zkrachovat chte nechte a nebo by mel zacit poradne vyvazet do Ciny >😁
mekota
Co se týká jízdních vlastností, nevím čím jsi už jezdil, ale já je považuju za velice solidní na auto pro masy. Pokud jde o design, tak i jednička vyvolávala velmi kontroverzní reakce. Navíc bych řekl, že při jeho návrhu nebyl prioritou pochybný vkus a egocentrické výkřiky zoufalců z východu. Mimochodem, ani já nijak neobdivuju jeho současnou podobu, ale to neznamená, že můj názor je relevantní...ty korejče daleko vpředu 😉
Choochoo
To asi nebylo na me co? 😉
Atlis
keby si sa na tie dve fotky pozrel poriadne, zistil by si, ze vyzeraju takmer identicky. pokial to nevidis, pohladaj si ine a porovnaj...
Choochoo
No jestli se nepletu tak to cerny RS je 2Gen 😉
Nesedi mi ta otevrena tlama, prijde mi to jak zralok s otevrenou tlamou. Pravda je, ze ta cerna barva tu tlamu hodne schova, takze u Focusa asi bude na te barve zalezet mnohem vice nez na jinych 😉
Atlis
viem, ze je to druha generacia, tu mas predky mkii rs a mkiii z rovnakeho uhla😒br />
[odkaz]

a

[odkaz]

jasne o co mi ide? 😄
mekota
ne nebylo
Atlis
V EU sa za minuly rok predalo 280tis Focusov a celosvetovo je Focus druhym najpredavanejsim autom s vysledkom 882tis predanych kusov. Samozrejme cast z toho su este dopredaje mk2. Tak sa teda zda, ze sa to auto predsalen ludom paci.
Nicco
Dobre sa predava sa v Zap.EU, Azii a USA, len vychodna EU sa nechyta, ale pri pohlade do akcneho cenika Golfu, sa ani nedivim 😉