Ekonomika
V pátek jsem viděl na dálnici HK-Praha ve stříbrné barvě,kliky černé a zatmavená zadní světla ve 13.20 hodin Škodu Rapid na Fkové značce bez maskování.
OII Tour už není v konfigurátoru od minulého týdne a nejde zadat do výroby.Pouze skladové vozy.Náběh do výroby Rapidu je 22KT/12.
OII Tour už není v konfigurátoru od minulého týdne a nejde zadat do výroby.Pouze skladové vozy.Náběh do výroby Rapidu je 22KT/12.
Ohledně výroby A-Entry to pravda není, výroba v KT 22 nezačíná.
...troubové co jste koupili Citigo za 200 000. V podstatě za stejný prachy jste mohli mít auto o dvě třídy vejš >😁
Dneska jsi vtipný! >😁 :yes:
Octavie s benzinovym motorem stejne nemela smysl :no: Do auta patri diesel!
Už zase? >😁
Stále! :yes: Opakuj po mně: D-O A-U-T-A P-A-T-Ř-Í D-I-E-S-E-L !
At si placa kdo chce co chce, proste velkej kombik s klimou s motorem 1,6 (i kdyz historickym) za bratru 280k po sleve je alespon pro me velmi solidni nabidka, naprosto dostacujici auto pro denni klidny dojizdeni do prace, na vylety i dvakrat rocne na dovolenou, uprednostnil bych Skodovku pred korejcem, mam praktickou zkusenost z jizdy v rok starym Ceedu a v ten okamzik jsme pochopil, co znamena rozdil v cene, takhle vyhrkany auto s najetyma 20 tisici jsem jeste nepotkal... Takze RIP Octavia Tour, jezdi jich po nasich silnicich mnoho a opravnene.
zase se tu někdo snaží o třídní boj hjondé/šáde. v i30 jsem pravda nejel, ve škodovkách jsem jezdil, OI/OII, Fabie i ve feldě. V hjondé, jsem jel v Getzu, Sonatě 3-4 generace a v XG30. Getz byl srovnatelný s pocitem z jízdy z Fabii I, i co se týká kvality a poruchovosti, ve firmě byli obě auta 3 roky. Ani sonáta ani XG30 netrpěla nějakou nekvalitou, a lidé co v tom ve firmě jezdili ,nebyli "obden" v servisu , jak se zde snaží často odpůrci naznačovat a to už je nějaký pátek co se tyhle auta vyráběli. OI byla solidnější a i o něco pohodlnější než OII, která ma sedačky jak lavice z první nápravné skupiny a pseduosportovní, tvrdý podvozek. Ve Fabii I se sedí jak na barové stoličce, a ve zpracování tam, žádný náskok před stejně starou konkurencí nevidím a řečem o nekvalitách současné i předchozí i30 nevěřím i když bych kupoval jinou značku.
Shrnuto, Škodovka, je uplně normální průměrné auto napříč kategoriemi, které za konkurencí ani nezaostává ani ji nepředbíhá (kromě přemrštěných cen), design je věcí v kusu, pro mě jsou všechny Škodovku designově staré už když vyjedou jako novinka. Prodejnost u nás je dána tím, že je to prostě domácí značka, čímž je dána i cena viz výše, podívejte se na ceny např v anglii.
Shrnuto, Škodovka, je uplně normální průměrné auto napříč kategoriemi, které za konkurencí ani nezaostává ani ji nepředbíhá (kromě přemrštěných cen), design je věcí v kusu, pro mě jsou všechny Škodovku designově staré už když vyjedou jako novinka. Prodejnost u nás je dána tím, že je to prostě domácí značka, čímž je dána i cena viz výše, podívejte se na ceny např v anglii.
Musím se přiznat, že jsem to nečekal ani zdaleka tak pěkný, jak to ve skutečnosti vypadá 😄 Jsem zvědav ještě na kombika. Škodovka má za tohle každopádně pochvalu. Teď ještě nastavit ceny jako konkurence a může začít pomýšlet na tu jejich TOP 10.
Nezbývá než dodat: "A jak!!!" 😉
PS: To s tím GOLFem, to je ŠPATNÝ příklad - kdyby se Golf první generace (včetně tehdejších motorů) ještě prodával, byl by to fakt DĚS BĚS HRŮZA (což se naštěstí NEděje - současný model s ním má společné jen jmého a podobný tvar karoserie 😉
Nicméně zde se OPRAVDU prodává technicky STARÉ (navíc slušně řečeno NEvýjímečné) auto 😄
..s variantami motorizací: "děsná" nebo "hrozná"? 😉
No tak bylo potřeba něčím navázat ne, a Oktávie byl jasný adept na překonání rekordu 😄
Brouk má jasný prvenství v tom, že se dělal nejdýl v prakticky stejným designu.
Pokud ALE jde jen o název modelu vyráběného v XY generacích, tak tam je to golf, corolla ovšem myslím že všechny přehrává zcela jasně Ford řady F. Ty se totiž v USA vyrábí už přes 60 let. Někdo namítne že je to pickup, ale v USA je řazen i mezi běžnými osobními vozy 😄
Ten se po stejným názvem vyrábí suverénně nejdéle na světě.