Novinky
3_diamanty
0
a tie styri kruhy tam vyzeraju tak nevkusne nalepene, ja neviem ale klasicka Q3 vyzera fakt lepsie a normalnejsie :yes:
kari.laz
0
představ si tam SPZ a je to v pohodě
Sice SUV moc nemusím, ale tohle je designový krasevec.
Interiér, exteriér, motor, vše bez chybičky. :yes:
Interiér, exteriér, motor, vše bez chybičky. :yes:
Jj, jen doufám, že se tento übermotor co nejdříve objeví v dalších modelech koncernu (nový golf, nová nová A3).
Motor je špička, netuším, jak dlouho si ho bude Audi syslit pro sebe. Ale taky bych se přimluvil za jeho rozšíření. 😉
Nedávno jsme tu četli jak se kluci od Audi diví jak jede připravovaný RS od O3. Že by???
No, ne, že by se mi tato myšlenka nelíbila či nějak příčila, ale žeby tento špičkový motor dostala koncernově technologicky "poslední" škodovka?
Další věc je ta, že O3 jako prototyp s tím motorem klidně jezdit může (i s mnoha dalšími), ale do sériové výroby O3 RS je ještě hodně daleko...
Další věc je ta, že O3 jako prototyp s tím motorem klidně jezdit může (i s mnoha dalšími), ale do sériové výroby O3 RS je ještě hodně daleko...
"ostré SUV"... no nezní to jako protimluv?... ostrý může být nůž... jazyk... možná nějaký ten sporťák... ale SUV na nízkoprofilových gumách patrně s patřičně přitvrzeným podvozkem... hm hm hm... blahopřeji budoucím vlastníkům k dokonalé volbě...
Samozřejmě, že nezní. V rámci malých SUV je Q3 RS to nejostřejší co lze najít. Nikdo neporovnává SUV s Boxsterem který je nejostřejší malý sporťák nebo s Aventadorem, který je nejostřejší supersport. Stejně tak Cayenne Turbo S je nejostřejší velké SUV a nikdo se tomu nedivý.
najme tu [odkaz] a tu [odkaz] vyzera vyborne.ale to robia tie disky a vystuple blatniky.... 😄
ale paci sa mi neskutocne :yes:
ale paci sa mi neskutocne :yes:
SUV se sníženým podvozkem a obludnými dvacetipalcovými koly s nízkoprofilovými pneumatikami... :no: :no: :no😒br />
Kam ten svět spěje...? :no: Výrobou vozů pro slizo***y ještě žádný výrobce nezbohatnul.
Kam ten svět spěje...? :no: Výrobou vozů pro slizo***y ještě žádný výrobce nezbohatnul.