Novinky
3_diamanty
0
brutalne zlavy >😁 no nekup to :yes: , v meste zaparkujes jedine na zastavke autobusu a zrat to bude tiez ako autobus - idealne auto na minanie penazi :yes: navyse technicky zastarale ale nevadi 😉 miliardarovi to bude jedno hlavne ze moze lezat v nom
lowkick
0
Zapomněl jsi napsat něco jako "Mercedes neskutocne slapeeee"...blbe... 😄
že mam v autě stejnou převodovku a páčky pod volantem jako Maybach.
Ještě že většina majitelů Mabychu netuší a nezajímá se, nevím jestli by je totiž potěšilo to, že maj v autě z roku 2012 věci x let starýho Mercedesu který sou navíc nejen v Mercedesech >😁
Ještě že většina majitelů Mabychu netuší a nezajímá se, nevím jestli by je totiž potěšilo to, že maj v autě z roku 2012 věci x let starýho Mercedesu který sou navíc nejen v Mercedesech >😁
>😁 ty už to nehul fakt 8-s
bohužel je to realita, páčky sou naprosto stejný a převodovka W5A580 = MB 5GTronic co je v Maybachu.
A pointa zní? Maybach stojí na základě staré S klassy, Chrysler jako součást bývalého Daimleru- Chrysleru odebíral komponenty z Mercedesů, tudíž taky automat, který si nebyl schopen vyvinout sám= máš ve své 300C stejnou převodovku jako Maybach. Mě na tom nepřijde nic zvláštního zvláštního, aby to stálo za takový výkřik 8-s
prémiový cenový jemnocit
Problém Maybachu není ani tolik v relativně staré technice jeho základu, jako v podobnosti (doslova na první pohled) s běžnou eS-kládou...
Je to špatně režírovaná hra na výjimečný luxus už od základu/počátku...a aktuální slevy (v 😖 jsou vzhledem k obecně známému faktu krachu tohoto projektu téměř zanedbatelné...
Je to špatně režírovaná hra na výjimečný luxus už od základu/počátku...a aktuální slevy (v 😖 jsou vzhledem k obecně známému faktu krachu tohoto projektu téměř zanedbatelné...
petrbehounek
snad zkoušeli strategii konzervativních tvarů, nevím, ale opuchlé esko bylo neštěstí od začátku, škoda
Slevy zanedbatelné? No, mě ta sleva přijde slušná... pokud se smíříš s tím, že platíš primárně za interiérový luxus...
Naprostý souhlas. Na schované technické prvky většina lidí kašle. Maybach zabila vnejšková podobnost se starší S-klasse (podle mě je brutální obzvláště ten volant tvarovaný alá 90.léta) a hlavně celkový nedostatek image. Vždyť kdo by si za tu cenu nevybral raději R-R nebo Bentley?
Většina lidí si to neuvědomuje, ale ve skutečnosti chybu udělal přímo Mercedes u sebe. Maybach je starší (původní koncept byl postaven dokonce na W140) a Mercedes vytvořil S klasse, která na Maybach cíleně odkazovala. Přepočítali se. Jak jsem napsal výš, často byl kritizovaný za to, že byl navržen pro cestování vzadu. Nepočítalo se s tím, že by ho řídil sám majitel. A tady už začíná vadit, že vychází z předchozí generace. Špatně odhadli potřeby trhu a tím i plánovaný odbyt. Pokud jsi ho použil tak, jak byl zamýšlen, tak to bylo nejlepší auto na trhu. A hodnocen byl velmi dobře; i lépe, než jeho Britští konkurenti.
Biznis je tvrdá záležitosť, a ani taká značka ako Mercedes nedostane nič zadarmo. Maybach pôsobí oproti autám Bentley alebo Rolls-Royce ako krehká slečinka. Najsvetlejší okamžik Maybachu bol hneď na začiatku jeho kariéry - keď sa plavil na luxusnej lodi do Ameriky. Potom to s ním už šlo z kopca.