Novinky
Já si zamozřejmě za svým názorem stojím.Omlouvám se pouze za to, že jsem umístil svůj názor na článek na tomto servru.
Když už někoho soudíš (respektive mu nadávaš), tak si aspoň stůj za svým názorem a neomlouvej se za něj.
Samozřejmě, pánové. Šlo o to, že rozsah seřízení volantu je velmi malý. Dnes mám auto za poloviční cenu Avensisu a tenhle problém nemám. Volant má velký rozsah seřízení. Omlouvám se za první diskusní příspěvek, měl to byt příspěvek o nedostatcích vozů Toyota pro seriózní diskusi a ne pro debilní náražky blbečků.
Hm..tak by měl asi poradit lidem v Toyotě, že mají asi špatná sedadla?
A navíc se skrz opěradlo řidiče nedá ze zadního sedadla dosáhnout na volant (natož na pedály).
A navíc se skrz opěradlo řidiče nedá ze zadního sedadla dosáhnout na volant (natož na pedály).
Elvis hlavně funguje jako skvělá navigace a společnost na delší cesty. Můžeš se ho na cokoli zeptat a vždycky ti to odkejve.
Ano, přesně tak...
a když si dám zase sedadlo co nejdál, abych měl více prostoru, tak z nějakého důvodu nemohu dosáhnout na pedály.
a když si dám zase sedadlo co nejdál, abych měl více prostoru, tak z nějakého důvodu nemohu dosáhnout na pedály.
Doporučuju makeup Jokera. Auto tě bude mít pak rádo, ale bacha na policajty, nemuseli by to pochopit a mysleli by si, že jsou ti k smíchu.
Ozvalo se táhlé pípnutí domácího systému. Libý ženský hlas mi ševelí do ucha - "byla zjištěna destrukce palivových článků Vašeho vozu Toyota. Byly povolány všechny složky integrovaného záchranného systému a asistenční služba Vaší pojišťovny. Je mi velmi líto, ale nálada Vaší ženy byla uvedená do stavu nekonečně vyrovnané nuly. Přejete si objednat nový vůz?".
Usedám znova k zápasu. Ta šestnáctka si snad už vyměnila dres a tráva voní najednou tak příjemně....
Ty Toyoty nejsou zase tak špatná vozítka...............