Ekonomika
...nám kazí pohled na tabulku >😁 Ale chápu,že importér si musel jeden kousek přihlásit >😁
Má to chlapec těžký, pořádný auto si koupit nemůže, protože by bylo od konkurence, tak si dotáhl alespoň toho EQUUSE. >😁
Ten novej patří jihokorejskýmu velvyslanectví, ale to vyjde nastejno. >😁
No nemyslím si že to patři velvyslanectví, ti už ho tady maj hodně dávno, vídám ho denně, takže spíš je možné že někdo si to opravdu dotáhnul sem z USA.
Nedavno jsem videl cernyho Equuse s uplne novou znackou primo ve Slavickovy. Neni ale na CD znackach. Pravda, mel jsem tam napsat "nejspis" patri.
O tom druhym vim, potkavam ho docela casto - bydlim ted o ulici vedle. 😄
O tom druhym vim, potkavam ho docela casto - bydlim ted o ulici vedle. 😄
Zboznuji Panameru.
Z venku.
Jezdil jsem ji ve verzi 4S.
Zaver?
Zklamani.
Chlapci zrejme chteli uspokojit ambice "sportovcu" i "luxusu" a vyprodukovali kockopsa, ani jedno, ani druhe... mohli ji pojmenovat treba "kompromis".
Z venku.
Jezdil jsem ji ve verzi 4S.
Zaver?
Zklamani.
Chlapci zrejme chteli uspokojit ambice "sportovcu" i "luxusu" a vyprodukovali kockopsa, ani jedno, ani druhe... mohli ji pojmenovat treba "kompromis".
gratulacia z vychodu :yes😒br />
ludove auto a luxus to ani nemoze ist dokopy 😉
Jasně, taky bych radši Quattroporte nebo něco německého, ale v USA mě překvapilo množství luxusních Korejců. A když jsem se na to ptal, tak cena víceméně nehrála roli, kupují je proto, že se jim prostě pojetím líbí. Oni je totiž berou jako nástupce landyachts a v nižších třídách jako náhradu US produkce.
BMW - 248.073 aut, +12,7 % (proti roku 2010)
Mercedes - 216.846 aut, +16,4 %
Audi - 117.561 aut, +15,7%
Přidám ještě "sockawágeny"😒br />
Hyundai - 645.691 aut, +20 % (proti 2010)
Kia - 485.492 aut, +36,3 %
VW - 324.402 aut, +26,3 %
Tak si čtětě amigos.
Nejlepší z D3😒br /> 43. místo BMW 3 - tím jezdí studenti
60. MB C - to samý + pár svobodných mamin
74. MB E
78 BMW 5
83 MB E
103 Audi A4
104 BMW X5
119 BMW X3
124 MB GLK
125 Audi Q5
153 Audi A5
158 BMW 7
175 MB S
186 BMW 1
190 Audi A7
191 Porsche 911
193 Audi Q7
189 BMW 6
199 Audi A3
To je prosím německá prémie v TOP 20.
Zkuste se juknout nenápadně na japonce, korejce a americké značky...
Třeba si srovnat Q7 a Jeep GrandCherokee nebo Ford E😜lorer >😁
a další
To musí být pěkně zavatovaní studenti. Německou prémií jezdí v zásadě ten, co nemá nouzi o prachy. Buď bohatý amík či asiat.
Ohromující numera.
Jendotlivých modelů prodá D3 možná víc jak konkurence, ovšem konkurence má daleko víc modelů - Lexus LS, Jaguar XJ, Hyundai Equus, Buick Lucerne, Lincoln Town Car astd. ve výsledku prodají více.
A v neposlední řadě D3 prohrává v amlých modelech - auty typ, BMW5 atd. survené porážejí Toyota Camry, Chevrolet Impala, Chrysler 300 , Nissan Maxima a další...
Ale největší prohru mají v SUV >😁
A to jsou BMW 3 kové řady prosím, v USA s tím vlyoženě jezdí businesmmani....
HAHAHA
Pro tvoje info BMW 7 je v celkovým prodejich v USA na cca 178 místě, Audi A8 se do TOP 200 vůůůbec nevešlo >😁 >😁 >😁 >😁
V číně sou z Phaetona nadšení, tam jim ta historická fosílie bohatě stačí, není divu když tma prodávaj Ještě Jetty z 80 .let....Jind eje to ovšem propadák a někde už to ani radši nenabízej.
Jinak je to zastaralej krám a vrcholná verze W12 má co dělat aby vůbec konkurovala výkony, toč. momentem atd. současným atmo V8kám a to dokonce i těm OHV >😁