Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: První náznak nového Renaultu Clio

Čtvrtá generace Renaultu Clio se světu oficiálně představí na podzimním autosalonu v Paříži.
Zpět na článek
2. 5. 2012 19:15
Nove Clio - no uvidime?
Skoda, ze Renault Zoe nie je nove Clio. Uvideme, co francuzi zase zbuchaju. Uz dlho vsak nechapem, kto v Renaulte navrhuje dizajn volantu? Ten buchtovity stred volantu, tak to predsa nemoze clovek s vytvarnym citenim vytvorit!
Rozbalit vlákno
8
Avatar - dr.biker
2. 5. 2012 20:37
Re: Nove Clio - no uvidime?
Také jsem zvědavý, jak se Renault popral s novou generací Clia. Ale podle prvních zvěstí a podle první fotografie zachycující zadní část vozu asi nezůstane kámen na kameni. Hold Renault myslí novou generací opravdu kompletně nové auto, jiným automobilkám stačí provést facelift a mají novou generaci…
Jinak kdyby bylo nové Clio podobné elektromobilu Zoe, taky bych se nezlobil.
Co máš proti volantům v Renaultech, to myslíš tady tento? [odkaz] a tento [odkaz]
Mě se zdá vcelku normální.
3. 5. 2012 17:06
Re: Nove Clio - no uvidime?
dr.biker, tie najnovsie v [odkazoch] este ako tak. Ale Twingo, Clio a starsie Megane, Scenic - tak to je brrr.
2. 5. 2012 23:07
Re: Nove Clio - no uvidime?
Hlavně kdy z toho udělají tak geniální RS, jako bylo to minulé.
Avatar - kosmonaut
3. 5. 2012 06:49
Re: Nove Clio - no uvidime?
už nikdy, už v tom bude bohužel hvízdat turbo :'-(
3. 5. 2012 07:43
Re: Nove Clio - no uvidime?
proto jsem si koupil posledni generaci clio RS. klasickej dvoulitr v malym aute uz nikdy nebude, takze jsem rad za toho dinosaura v garazi :-) to jak jde do otacek a vrchol je v 7,5t ot. asi zadnej pidi turbac asi nedokaze.... ;-\
3. 5. 2012 08:31
Re: Nove Clio - no uvidime?
:yes: Stejně to vidím tak, že budu kupovat spíš stará auta v co možná nejzachovalejším stavu (na nová stejně nemám a mít nebudu) z dob, kdy to ještě za něco stálo. Ale jsem přesvědčen, že něco podobného někteří říkali už před dvaceti lety a stejně si kupují nová. >:D Je pár výrobců, co mě oslovují i svými nejnovějšími modely, ale obávám se, že to nebude trvat věčně. Nezbývá než doufat, že se najdou další takoví blázni, pro které někdo podobného ražení bude dělat auta. :-)
3. 5. 2012 08:21
Re: Nove Clio - no uvidime?
Hmm, to se dalo čekat. :-( Asi nejsem jediný, komu připadá, že se auta paradoxně s přibívajícím časem spíš zhoršují. Kvalita kvůli šetření upadá, nové auto už má životnost asi takové jako moderní mobil, kvůli pohodlí a bezpečnosti všechno váží 2 tuny a skoro do všeho se montují jen motory s tabulkově nízkou spotřebou, které stojí za prd. Automobilky za to sice nemůžou, ale štve mě to. Snad se jedná jen o krátkou kapitolu automobilového průmyslu, ale bojím se že ne.
3. 5. 2012 11:37
Re: Nove Clio - no uvidime?
souhlasim se vsim. :-(