skoro stejné video jako u ferrari akorát tam měli 8 000 000 >😁 >😒]
cjoctavian
0
100x radsej by som mal R8 V10 nez akekolvek Ferrari 😉
Hammunasakra
0
😄 >😁 >😒] :yes: :yes:
PS: Ehm, ale VÍTE že "dárce orgánů" pro audi R8 "vyklepl" již předchůdce Ferrari Italia (ostatně i Porsche 911) ale NEjsme všichni tak NEnáVVWooooční a třeba já bych asi tak 1000x raději (reálně asi NEJraději) Ferrari FF (F12 asi také nebude špatné, ostatně i "nejobyčejnější" California je možná lepší než generačně již trochu "zastaralé" Gallard👋R😄 a moc zvědavá jsem na F70, ale "pVWooooti gustu... 😉
cjoctavian
0
Kylie nech si kupi pekne cervene Ferrari, mozno v nom dokonca pri troche stastia ani neuhori...>😁
[odkaz]
Hammunasakra
0
Děkuji za přání - červené jsem ještě NEměla 😄
PS: A ještě malý pozdrav od konkurence 😉
[odkaz]
flipmode
0
Gallardo je pomalejsi a mene obratne nez R8 V10 (tedy az na LP560), takze neni divu. A ted ve stredu jsem dokonce na okruhu drzel krok s 458 Italia dve a pul kola, dokud jsme nezacali chladit. Na rovinkach byl rychlejsi, na brzdach a v zatackach jsem byl rychlejsi ja. Po 2 a pul kolech na Brnenskem okruhu mel stejny "naskok" jako v zacatku - 10 metru.
A FF je svym zamerenim jiny stroj nez Italia nebo R8 nebo jine 2-mistne / dverove stroje. Nevim co ma R8 spolecneho s VW (krome financovani matkou, ktere techniky pracujici na R8 zajima asi jako povstani v Absurdistanu). Jen se opet projevuje Vase casto bezduvodna nenaVWist vuci cemukoliv co byt jen okrajove s VW souvisi.
Hammunasakra
0
FF rozhodně jiné je - já reagovala na "100x raději audi R8 než JAKÉKOLI Ferrari" 😉
PS: A k té středě - vy budete asi DOST DOBRÝ řidič :yes: 😉
(nebo ten v 458 byl tak ... 😄
Frasier
0
To si teda jeden z mála...
flipmode
0
Ani ne 😉 Ja bych nemenil a bral bych jen jedno Ferrari - a to FF, ktere je ale svym zamerenim 4-mistneho auta neco uplne jineho.
dan8
0
Meli hezci >😁
_MT_
0
Audi to má rozdělené po zemích/ regionech, pokud vím. FB se vyhýbám.
PS: Ehm, ale VÍTE že "dárce orgánů" pro audi R8 "vyklepl" již předchůdce Ferrari Italia (ostatně i Porsche 911) ale NEjsme všichni tak NEnáVVWooooční a třeba já bych asi tak 1000x raději (reálně asi NEJraději) Ferrari FF (F12 asi také nebude špatné, ostatně i "nejobyčejnější" California je možná lepší než generačně již trochu "zastaralé" Gallard👋R😄 a moc zvědavá jsem na F70, ale "pVWooooti gustu... 😉
[odkaz]
PS: A ještě malý pozdrav od konkurence 😉
[odkaz]
A FF je svym zamerenim jiny stroj nez Italia nebo R8 nebo jine 2-mistne / dverove stroje. Nevim co ma R8 spolecneho s VW (krome financovani matkou, ktere techniky pracujici na R8 zajima asi jako povstani v Absurdistanu). Jen se opet projevuje Vase casto bezduvodna nenaVWist vuci cemukoliv co byt jen okrajove s VW souvisi.
PS: A k té středě - vy budete asi DOST DOBRÝ řidič :yes: 😉
(nebo ten v 458 byl tak ... 😄