Novinky
Jen podotknu - brát skútr na dálnici (125ccm) je volovina, divím se, že skútr takhle obstál, čekal sem to horší.
Jinak ve městě než 125 skútr není rychlejší ani Ferrari....
Nízká spotřeba nízké náklady jsou jen příjemným bonusem.
Sem rád, že i tento článek potvrdil můj letošní super kup. Od doby co mám skútr sem nebyl ve městě autem...
Jinak ve městě než 125 skútr není rychlejší ani Ferrari....
Nízká spotřeba nízké náklady jsou jen příjemným bonusem.
Sem rád, že i tento článek potvrdil můj letošní super kup. Od doby co mám skútr sem nebyl ve městě autem...
Mhm... skutr do městě je super, takový Pininfarina by mohl vyprávět... kdyby teda žil😒
Příště dejme do testu moji motorku, je to 1600ka, jezdí za 6,9 za tolik jezdí i Focus 1,6 - takže je to vyrovnaný,
když porovnávat tak krámy se stejným obsahem... Btw. není to na hlavu, že osmkrát těžší krám s desetkrát větším motorem jezdí jen s dvojnásobnou spotřebou?
Příště dejme do testu moji motorku, je to 1600ka, jezdí za 6,9 za tolik jezdí i Focus 1,6 - takže je to vyrovnaný,
když porovnávat tak krámy se stejným obsahem... Btw. není to na hlavu, že osmkrát těžší krám s desetkrát větším motorem jezdí jen s dvojnásobnou spotřebou?
8x těžší? Co to máš, že to váží 900 kg? >😒]
napr. ja som presiel s Grand Scenicom 1,6 dCi z Trnavy do Piešťan za 1,3 litra nafty, myslím že to bolo 34 km, mimo mesto tempomat 94 km/h, dedina tempomat 54 km/h, dojazdy so zaradenou rýchlosťou
Jedno auto ( bez klimatizace) - 4 osoby , nebo 2 skútry - 4 osoby.
2 skútry pojedou souhrnně tak za 6 (v tomto případě), tam se po městě s autem ani bez klimy nejde moc dostat. A pořád je tu časový faktor. Navíc, málokteré auto jezdí (po městě obzvláště) obsazeno 4 a více lidmi. Já například vezu více lidí než přítelkyni maximálně 3x do roka.
Dokud mě nesejmul na skútru krerén v autě, byl skútr celoročně připraven jezdit po městě a okolí. Cena za pořízení skútru, pojištění , PHM byla o řád jinde, než za kolik pořídíte auto, pojištění a PHM. Vy jste v článku popisovali jen 3 úseky, ale je třeba připočítat i parkovné, amortizaci dílů, pojištění, a hlavně ceny za nákup stroje. Navíc, kolik lidí jezdí po městě samo v autě? Pak skútr vychází úplně jinak (lépe). U skútru je mínusem jen šlapatné počasí a malá ochrana posádky.
Naprostej souhlas, před měsícem sem byl v Paříži a tam je počet aut vs skůtr tak 50:50. Jezdil jsem na skůtru na střední 60 km denně tam a zpátky a vycházelo mi to na 300 Kč skůtr (bohužel tou dobou stál benzín ještě 27 kč) , 200 Kč vlak a tím ta cesta trvala o půlku dýl, takže hodinu. Jediný to špatný počasí je nevýhoda, ale i to se dá pořešit různejma převlekama, který se daj koupit za pár peněz a ta bezpečnost, tam jedinej airbag je helma.
Objednal jsem si v březnu Hondu PCX (125), ale protože jsem chtěl červenou, která je v nabídce až od letošního roku, věděl jsem, že si počkám do konce května. A mezitím přišla dobrá zpráva - model prošel modernizací a ještě mu klesla spotřeba. Původní PCX mělo výrobcem deklarovanou spotřebu 2,2 l/100 km - a majitelé jezdili v průměru za 2,0-2,5, někteří se zvládli dostat i níže. A inovovaný model by měl mít spotřebu 1,77 l/100 km - takže i kdyby to bylo 2 litry na 100, po městě to nemá chybu a spotřeba je proti autu čtvrtinová, nemluvě o uspořeném času.
Jelikož skútr budu parkovat ve stejné garáži jako auto, tak jeho uskladnění neberu za handicap.
Jelikož skútr budu parkovat ve stejné garáži jako auto, tak jeho uskladnění neberu za handicap.
je to ekomonictejsi? ano i ne, kolik z lidi co ma skutra ma i auto?
je to vzdy pouzitelne? ne, zima a opravdu vydatnej dest skutrystu spise odradi, a v zime je toi casto spise sebevrazda, navic chudak skutr , a co kdys budete 3 nebo 4, prikoupite ke skutru sajtu nebo objednate 2 skutr?
spotreba? jakysi hype ktery dela z naftovich petlahvi neco extra je zvlastni, co treba propriste zkusit neco s alternatoivnim palivem, treba LPG, clovek se nestaci divit jak zajimave km naklady muze mit treba takova Astra ST s 1.4 103kW na LPG (jedno z mala aut co ma LPG i jako nove), tady jaksi skutr rychle zacne stracet naskok, preci jen 7 litru na 100 s prumerem okolo 1.1 koruny na km uz neni tak strasne coz?
-
a jen tak odboku, skutrum fandim, sam majitel Derbi GP1, ale kvuli spotrebe jsem ho teda fakt nebral, spise kvuli rychlosti ve meste a bezproblemovemu parkovani, ta spotreba by se me tak jako tak splacela vpodstate az za hranice zivotnosti toho skutru , za cenu toho skutru bych i s 6valem v benzinu mohl najezdit asi 25tisic km, s pripoctenim nakladu na provoz a udrzbu skutru asi tak 40-45tisic km 😄 a to nepocitam vybavu na skutra bez ktere bych nanej opravdu nesedl protoze se mam docela rad, cca dalsich 10tisic
skutr je super, ale koukat na nej v CR z ekonomickych hledisek v pripade, ze mam i auto a skutr treba nepouzivam k podnikani je nesmysl
je to vzdy pouzitelne? ne, zima a opravdu vydatnej dest skutrystu spise odradi, a v zime je toi casto spise sebevrazda, navic chudak skutr , a co kdys budete 3 nebo 4, prikoupite ke skutru sajtu nebo objednate 2 skutr?
spotreba? jakysi hype ktery dela z naftovich petlahvi neco extra je zvlastni, co treba propriste zkusit neco s alternatoivnim palivem, treba LPG, clovek se nestaci divit jak zajimave km naklady muze mit treba takova Astra ST s 1.4 103kW na LPG (jedno z mala aut co ma LPG i jako nove), tady jaksi skutr rychle zacne stracet naskok, preci jen 7 litru na 100 s prumerem okolo 1.1 koruny na km uz neni tak strasne coz?
-
a jen tak odboku, skutrum fandim, sam majitel Derbi GP1, ale kvuli spotrebe jsem ho teda fakt nebral, spise kvuli rychlosti ve meste a bezproblemovemu parkovani, ta spotreba by se me tak jako tak splacela vpodstate az za hranice zivotnosti toho skutru , za cenu toho skutru bych i s 6valem v benzinu mohl najezdit asi 25tisic km, s pripoctenim nakladu na provoz a udrzbu skutru asi tak 40-45tisic km 😄 a to nepocitam vybavu na skutra bez ktere bych nanej opravdu nesedl protoze se mam docela rad, cca dalsich 10tisic
skutr je super, ale koukat na nej v CR z ekonomickych hledisek v pripade, ze mam i auto a skutr treba nepouzivam k podnikani je nesmysl
Člověče ani nevím co na to mám napsat...
První 3 (nebo kolik odstavců) totální slátanina a na závěr napíšeš 3 rozumné věty...
Takže s rozumnými větami se ztotožňuji, s těmi blbostmi v úvodu asi ne...
neb -
-srovnávat auto se skútrem je hloupost z principu - ve smyslu, skútr nahradí auto
-skútr jako jediný dopravní prostředek je mimo mísu a myslím, že tolik dospělých lidí, co by uvažovalo stylem koupím skútr nekoupím auto moc není.
-nesouhlasím s tím, že se na to nedá nazírat ekonomicky, stejně tak nesouhlasím s tím, že LPG má stejné provozní náklady jako skútr (ono už to LPG taky není za korunu kilometr, to není ani CNG) a hlavně LPG ti prostě k...í auto, což při zohlednění ekonomiky u skútru můžeš na to nahlížet tak, že do města jedeš levně a rychle a nemusíš mít auto pok...é plynem...
- já osobně od doby co mám skútr sem jel do práce autem asi jednou a zatím si myslím, že když je člověk opatrný a používá jakous takous psychologii, že to není o nic víc nebezpečnější než štrachání se po městě autem.
-Derbina je fajn,
-provoz u skútru umí (pokud máš chechtoně na jeho nákup) výrazně vylepšit měsíční cashflow...
- návratnost při takovém užívání je 100% do 5 let, což je tak polovička životnosti značkového skútru (v podstatě do rel. větší generálky se zaplatí)
- zatím sem nezažil od začátku dubna počasí, kdy se nedalo vyjet. Extrém byl asi včera 2°C ráno..., ale je to taky hodně o lokalitě..., v Liberci bych asi do skútra nešel, po např. Břeclavi by mě už nikdo nedonutil vyjet na něčem jiném.. asi tak.
První 3 (nebo kolik odstavců) totální slátanina a na závěr napíšeš 3 rozumné věty...
Takže s rozumnými větami se ztotožňuji, s těmi blbostmi v úvodu asi ne...
neb -
-srovnávat auto se skútrem je hloupost z principu - ve smyslu, skútr nahradí auto
-skútr jako jediný dopravní prostředek je mimo mísu a myslím, že tolik dospělých lidí, co by uvažovalo stylem koupím skútr nekoupím auto moc není.
-nesouhlasím s tím, že se na to nedá nazírat ekonomicky, stejně tak nesouhlasím s tím, že LPG má stejné provozní náklady jako skútr (ono už to LPG taky není za korunu kilometr, to není ani CNG) a hlavně LPG ti prostě k...í auto, což při zohlednění ekonomiky u skútru můžeš na to nahlížet tak, že do města jedeš levně a rychle a nemusíš mít auto pok...é plynem...
- já osobně od doby co mám skútr sem jel do práce autem asi jednou a zatím si myslím, že když je člověk opatrný a používá jakous takous psychologii, že to není o nic víc nebezpečnější než štrachání se po městě autem.
-Derbina je fajn,
-provoz u skútru umí (pokud máš chechtoně na jeho nákup) výrazně vylepšit měsíční cashflow...
- návratnost při takovém užívání je 100% do 5 let, což je tak polovička životnosti značkového skútru (v podstatě do rel. větší generálky se zaplatí)
- zatím sem nezažil od začátku dubna počasí, kdy se nedalo vyjet. Extrém byl asi včera 2°C ráno..., ale je to taky hodně o lokalitě..., v Liberci bych asi do skútra nešel, po např. Břeclavi by mě už nikdo nedonutil vyjet na něčem jiném.. asi tak.
ty mu napíšeš, že píše nějakou slátaninu a sám tam napíšeš takový vyblitý bludy :no:
chápu, že jsi odpůrce LPG, to je vidět, já zas zastánce, ale co to je za kecy, že LPG ti kur.í auto? A jak? LPG je sušší a může zaklepávat ventily, což se na většině motorů nikdy nepovede. Kolik zaklepaných motorů jsi už viděl za posledních 10let???
Na LPG si dnes lidi přestaví auto, které má odzkoušený motor a pravděpodobně to zvládne. A než zaklepeš ventily a zničíš hlavu, tak to trvá, když budu hodně při zemi, tak 200 000km. Takže to auto buď už ani nemáš nebo si za tu dobu vydělal 4x na novej motor.
LPG je prostě ekonomicky mnohem blíž tomu skútru, než kdy bude nafta, takže nechápu, proč ho zatracuješ.
chápu, že jsi odpůrce LPG, to je vidět, já zas zastánce, ale co to je za kecy, že LPG ti kur.í auto? A jak? LPG je sušší a může zaklepávat ventily, což se na většině motorů nikdy nepovede. Kolik zaklepaných motorů jsi už viděl za posledních 10let???
Na LPG si dnes lidi přestaví auto, které má odzkoušený motor a pravděpodobně to zvládne. A než zaklepeš ventily a zničíš hlavu, tak to trvá, když budu hodně při zemi, tak 200 000km. Takže to auto buď už ani nemáš nebo si za tu dobu vydělal 4x na novej motor.
LPG je prostě ekonomicky mnohem blíž tomu skútru, než kdy bude nafta, takže nechápu, proč ho zatracuješ.
Tak za
1) Já nejsem odpůrce LPG, ale raději mám CNG
2) LPG a CNG obecně je výhodné jen díky tomu, že na něj není ZATÍM uvalená spotřební daň, zatímco skútr je výhodný proto, že má malou spotřebu, jistě sám cítíš ten rozdíl. Tedy pokud si koupíš skútr, tak máš jistotu, že prostě jezdíš stále nejlevněji bez závislosti na tom, co Kalousek vymyslí...
3) Máš na to náhled člověka co řeší bazarové auto. Z tohoto pohledu sem psal co sem psal. Pokud by sis koupil nové auto tak jako to dělám já, tak si do něj prostě LPG nenamontuješ, to bych já osobně nikdy neudělal..., tedy v tomto případě to není srovnatelná varianta
4)Furt je tam to časové hledisko...
1) Já nejsem odpůrce LPG, ale raději mám CNG
2) LPG a CNG obecně je výhodné jen díky tomu, že na něj není ZATÍM uvalená spotřební daň, zatímco skútr je výhodný proto, že má malou spotřebu, jistě sám cítíš ten rozdíl. Tedy pokud si koupíš skútr, tak máš jistotu, že prostě jezdíš stále nejlevněji bez závislosti na tom, co Kalousek vymyslí...
3) Máš na to náhled člověka co řeší bazarové auto. Z tohoto pohledu sem psal co sem psal. Pokud by sis koupil nové auto tak jako to dělám já, tak si do něj prostě LPG nenamontuješ, to bych já osobně nikdy neudělal..., tedy v tomto případě to není srovnatelná varianta
4)Furt je tam to časové hledisko...
3) ty by si si do auta (noveho)lpg nedal, ok. Par ludi si ho do noveho auta dalo. Nevidim dovod zazerat cez prsty na lpg, naftu uz takmer oslavujeme
1) Jaká je prosím ta praktická výhoda CNG, krom toho, že má asi setinovou sít čerpacích stanic a není to odpadní produkt oproti propan butanu.
2) To tvé zatím tady hlásají stejní znalci od roku 1996, tedy od té doby, co se u nás doma jezdí na LPG. A mezitím i ti největší borci z těch znalců přešli na LPG. Srovnání skútr a auto je asi tak rozumné jako koloběžka a ponorka.
3) Totální kravinu jsi napsal. Naopak, největší smysl má investovat do LPG v novém autě, protože má největší pravděpodobnost, že se ti investice vrátí. Naopak nějaká ojetina s 200t km, kdy její motor (a hlavně ne jen on) je za polovinou životnosti nemá smysl. Že bys ty něco neudělal není obraz logického postupu.
Co na tom není srovnatelné?
Jinak ten tvůj názor, že je LPG kurvítko motoru vyvrací třeba moje auto s 300t km absolvovaných na LPG, nebo😒br /> 253t km: [odkaz]
260t km na LPG, celkově 330t km: [odkaz]
celkově dle fotky přes 350t km, na LPG 300t km: [odkaz]
316t km na LPG: [odkaz]
Co chceš více?
4) Jaké časové hledisko?
2) To tvé zatím tady hlásají stejní znalci od roku 1996, tedy od té doby, co se u nás doma jezdí na LPG. A mezitím i ti největší borci z těch znalců přešli na LPG. Srovnání skútr a auto je asi tak rozumné jako koloběžka a ponorka.
3) Totální kravinu jsi napsal. Naopak, největší smysl má investovat do LPG v novém autě, protože má největší pravděpodobnost, že se ti investice vrátí. Naopak nějaká ojetina s 200t km, kdy její motor (a hlavně ne jen on) je za polovinou životnosti nemá smysl. Že bys ty něco neudělal není obraz logického postupu.
Co na tom není srovnatelné?
Jinak ten tvůj názor, že je LPG kurvítko motoru vyvrací třeba moje auto s 300t km absolvovaných na LPG, nebo😒br /> 253t km: [odkaz]
260t km na LPG, celkově 330t km: [odkaz]
celkově dle fotky přes 350t km, na LPG 300t km: [odkaz]
316t km na LPG: [odkaz]
Co chceš více?
4) Jaké časové hledisko?
2) skuter vs. auto nie je uplne mimo pokial s tym chces jazdit sam a hybes sa vela v mestkych zapchach. Jasne, skuter ma aj minusy, aj ked ja za najvacsi minus skutra povazujem buranstvo a netoleranciu na nasich cestach
Každý druh dopravního prostředku má své plusy či mínusy. Až budeš chtít rodinu vést na skutru, tak se ti asi nepodaří tak, jak ve Scénicu atd. Vrtulník je rychlý, ale drahý, loď jezdí jen po vodě... atd. Chápal bych srovnání dvou věcí, které mají stejné zaměření, možná ještě skutr a Twizzy (až bude ve výrobě) nebo smart v dieselu, ale proti Scénicu?
Asi by sa zena s dcerou nepodakovali za jazdu skutrom >😁 >😁
😉
Já prostě od časopisu nebo serveru o autech žádám užitečné informace, buď jako koníček, kdy se dočtu o autech, na které stejně nemám nebo praktická data, která mi pomohou při koupi auta.
Ale přemýšlel tady někdo, když šel kupovat skútr, jestli si místo něho raději nekoupí sedmimístný Grand Scénic v dieselu? 😲 8-s
A za to dáš na stánku 24 korun.
Minulý týden jsem po dlouhé době SM koupil, byl tam test nové 1,2 TCe... celý jsem ho přečetl (časopis) asi za hodinku a půl... a... zase zbytečně vyhozené peníze... ;-\
Já prostě od časopisu nebo serveru o autech žádám užitečné informace, buď jako koníček, kdy se dočtu o autech, na které stejně nemám nebo praktická data, která mi pomohou při koupi auta.
Ale přemýšlel tady někdo, když šel kupovat skútr, jestli si místo něho raději nekoupí sedmimístný Grand Scénic v dieselu? 😲 8-s
A za to dáš na stánku 24 korun.
Minulý týden jsem po dlouhé době SM koupil, byl tam test nové 1,2 TCe... celý jsem ho přečetl (časopis) asi za hodinku a půl... a... zase zbytečně vyhozené peníze... ;-\
to WOLFF: ty, že nejsi odpůrce LPG? Píšeš naprosto klasický hlášky, proč LPG nemít v autě. S nějakým zdaněním se tady straší už 15let, jak píše Ronault a za tu dobu všichni na LPG ušetřily na novej barák 😄 a víš co? Ještě hodně dlouho se daň na LPG nezvedne tak, aby se nevyplatilo to mít. Stačí být v obraze...
Ja to vidim jinak.
Osobne casto slycham dotazy na tema spotreba mojeho skutru versus auta a jestli se to vubec vyplati (mne ne a neresim to, ja na tom jezdim, nebot mne to bavi 😄 ).
Je fakt, ze moje auto jezdi v prumeru za 9 - 10 N98, skutr tak za 5,5, presto se najde hromada lidi, kteri z nejruznejsich duvodu premysli o snizeni ceny za dopravu d👋z prace.
A jak uz to tak byva - nejvice je videt prave ta spotreba.
Takze tady maji odpoved.
Pro mne je na skutru nejvetsi vyhoda rychlost, jakou se propletu mestem, zkrati mi to cas jizdy do prace i o vice nez jednu tretinu.
Osobne casto slycham dotazy na tema spotreba mojeho skutru versus auta a jestli se to vubec vyplati (mne ne a neresim to, ja na tom jezdim, nebot mne to bavi 😄 ).
Je fakt, ze moje auto jezdi v prumeru za 9 - 10 N98, skutr tak za 5,5, presto se najde hromada lidi, kteri z nejruznejsich duvodu premysli o snizeni ceny za dopravu d👋z prace.
A jak uz to tak byva - nejvice je videt prave ta spotreba.
Takze tady maji odpoved.
Pro mne je na skutru nejvetsi vyhoda rychlost, jakou se propletu mestem, zkrati mi to cas jizdy do prace i o vice nez jednu tretinu.
LPG dava do svich aut nejen mnou zmineny Opel, ale treba i Fiat >😒] safra to je sileny, oni tam davaj neco co nici motor, no jak si to muzou dovolit nam zakaznikum delat, prodavat nam neco co nici motor >😒]
A co teprve takové Subaru, to jsou ludry... >😁
Subaru ? Veľké problémy s antikoróznou ochranou.
Nejsi trochu mimo? Bavíme se tu (s nadsázkou) o tom, která automobilka dává do svých aut LPG ve fabrice...
BTW s i30 bych o antikorozní ochraně u konkurence moc nemluvil... >😒]
BTW s i30 bych o antikorozní ochraně u konkurence moc nemluvil... >😒]
u Subaru je to dodavane 3 stranou, tedy az kdyz auto z tovarny doputuje k prodejci, tak teprve pak putuje na dodatecnou montaz LPG
No, davá ho tam i Hyundai. Ale není to většinou tovární vestavba, na rozdíl od CNG. Mají to jen i v ceníku nových aut, dávají na to záruku stejnou jako na nové auto včetně motoru, ale montují ho přímo prodejci. Ti to sami nastaví tak, aby to ochránilo motor a vydrželo to. Hyundai to řeší tak, že do teploty vody 50 stupňů to jede na benzín a při otáčkách nad 5500 to taky samo přepne na benzín, zpátky už bohužel člověk musí sám ručně. Na 100 km to vezme tak 0,6 litru benzínu k LPG.
A ted to zkusit se ctyrma lidma a naklady vypocitat na osobu... jo, to by na tom skutru asi neslo...
tak jedině tohle 😄 to je pecka [odkaz]
Jo MP3 je ikona, bohužel cena je ostrá... U nás bych do toho zatím nešel... Až se zlepší klima.
Jinak tohle není MP3, ale Gillera, ale jinak v poho... MP3 se v 500 ani nedělalo... (nevím jestli už to nezměnili), každopádně tohle je 100% Gi.
Tohle je Piaggio.
[odkaz]
Jinak tohle není MP3, ale Gillera, ale jinak v poho... MP3 se v 500 ani nedělalo... (nevím jestli už to nezměnili), každopádně tohle je 100% Gi.
Tohle je Piaggio.
[odkaz]
Jo asi máš pravdu,nechal jsem se unést nadpisem ani jsem na to nekoukal. Pravda je,cena brutální ale je to super a 500 se dělá. Vždycky na to koukám ve Francii tam jich je požehnaně a je to něco famózního ale těch 195000,. je taky famózních 😄
Osobně se mi líbí MP3 více než Fuoco, to už je takové vzhledově ulítlé (naproti tomu Nexus je pěknější než SRmax). I když jsem po MP3 dlouho pošilhával, nakonec jsem šel low-costovou cestou a místo olítané MP3 250 za 100 objednal funglovku Hondu PCX 125 za 58. Sice to není srdcovka a bude to ryzí pracant, ale primárně mi šlo o to jezdit svižněji a levněji do práce. Na "mazlení" mám regulérní motorku...
Ještě chybí test spotřeby benzínové sekačky na trávu a auta.
Porovnani to bylo pekne. A při čtení nadpisu mi bylo jasné kdo vyhrál.
Příště navrhuji zkusit porovnat spotřebu kola a koně. Také by to mohlo být zajímavé.
Příště navrhuji zkusit porovnat spotřebu kola a koně. Také by to mohlo být zajímavé.
Jedinu jasnu vyhodu v skutri vydim v meste....usetreny cas a vlastne aj peniaze...
Ale zase je vecsie riziko vaznejsej nehody ako na aute...to je uz u mna velke minus kedze sa mi taka nehoda stala, nie mojou vinou...
fakt kto casto chodi sam do mesta a sam , tak takemu staci aj 50ccm skuter...
Mimo mesto ale uz odporucam aspon 125ccm, idealny je 250ccm...to uz su ale velke skutre, fakt pohodlne aj na dlhsie trasy v dvoch ludoch...
Ale kazdopadne skuter nemoze nahradit auto ale je dobry doplnok a hlavne v lete je to iny pocit ako sediet zavrety v aute...
Ale zase je vecsie riziko vaznejsej nehody ako na aute...to je uz u mna velke minus kedze sa mi taka nehoda stala, nie mojou vinou...
fakt kto casto chodi sam do mesta a sam , tak takemu staci aj 50ccm skuter...
Mimo mesto ale uz odporucam aspon 125ccm, idealny je 250ccm...to uz su ale velke skutre, fakt pohodlne aj na dlhsie trasy v dvoch ludoch...
Ale kazdopadne skuter nemoze nahradit auto ale je dobry doplnok a hlavne v lete je to iny pocit ako sediet zavrety v aute...
Osobně moc smysl tohoto testu nechápu. Každý kdo zná aspoň základy fyziky ví, že jsou tu veličiny jako váha (hmotnost) a aerodynamický odpor, které vždy budou nahrávat spotřebě skútru, nebo motorky. Jestli páni novináři chtěli zjistit zda rozdíl ve spotřebách bude O KOLIK, imho velký nebo malý, tak je jasné že velký, právě kvůli dvěma zmíněným fyz. veličinám.
Trošku čísel😒br />
Vlastním R Megane 1.5 dci a priemerku na 104.000 km mám 4,7l/100km. Na skútri Honda PCX 125 je priemerka na 4000km 2,3 l/100km.
Moje auto prejde každý deň minimálne 17 km za 50 min. Skúter za 20 min... Úspora času denne minmálne 30 min. 30 min za 200 dní v roku je 100 hod, ktoré som viac s rodinou namiesto čakania v aute....a o to mi ide.
[odkaz]
Vlastním R Megane 1.5 dci a priemerku na 104.000 km mám 4,7l/100km. Na skútri Honda PCX 125 je priemerka na 4000km 2,3 l/100km.
Moje auto prejde každý deň minimálne 17 km za 50 min. Skúter za 20 min... Úspora času denne minmálne 30 min. 30 min za 200 dní v roku je 100 hod, ktoré som viac s rodinou namiesto čakania v aute....a o to mi ide.
[odkaz]
Suzuki Intruder M1800R,jenž vlastním jen tak,pro radost ze života........spotřebu neznám,cenu neřeším,maximálkou nejezdím,řeším jen předpověď počasí a hloupé řidiče,které občas potkám. Skůtr v článku je do Říma a ne na dálnici,to ví každý.Zde jde jen napsat článek o ničem a diskutéry přivésti do varu či pěny u úst. A přitom stačí tak málo,zmáčknout star,zabublat Náplavce a vyrazit z Prahy pod modrou oblohu a plout asfaltem s větrem v nosních dírkách..... 😉 SKŮTREM AŤ ROZVÁŽÍ PIZZU JÉGR ! ! ! >😁
to by bol clanok na tri strany 😉 minimalne :yes😒br />
vysledok?
nedovolim si tipovat 😉 bude to tesne
[odkaz]
Možno na východe SK niekoho ohúri keď človek vystúpi zo sportage, tam bude king, ale túto v civilizovanom svete je na výsmech.
Po tomto debakli jedine [odkaz]
A prave preto, maju u man to male a bezvyznamne plus...
...a este jedno mensie plus, za tu dusevnu silu, pouzit svoj nick pri clankoch s erektilnou disfunkciou. Dufam, ze nezhorim v pekle 😉
Ja milujem BMW a preto som ho kúpil. Chcel som len atmosférický benzín a sen som si splnil. Keď počujem slovo hyundai, tak sa mi otvára nožík v kapse. Hnus a ešte raz hnus. Podpriemer a paródia na auto. Nikdy viac ! Nechápem tie predaje, ľudia sú úplne sfanatizovaní, ovplyvnení reklamou. Inak si to neviem vysvetliť. Alebo úplní chudáci ...
Vytkol by som drevo, vyzerá to gýčovo.
Jenže živit bych to nechtěl, to bych vydělával asi jen na benzín.
Jinak když to tak pročítám to vaše vlákno nevím ale myslím že H/K udělal veliký pokrok v kvalitě hlavně za posledních 5let a dneska se směle můžou srovnávat s VW či Renaultem,Seatem.
Hlavně myslím že VW zaostává ve spolehlivosti a tam je H/K dál at se nám to líbí či nikoli.
Viděli jste včerejší Autosalon,tam tý chvály na Seat zrovna taky moc nebylo hlavně na ten interier,ale,třeba nový Svišt sport s tou atmosferou bude asi dobrej!