Design
Přihlásit pro přidání komentáře
fOE
Je to neuveritelnej kus techniky, lehky roadster s motorem kterej dokaze trhat asfalt. Vsem doporucuju mrknout na stranky Superformance a MKIII, jestli budu mit nekdy stesti prave produkt od teto firmy mi bude stat v garazi, idealne s velkym V8. Novota za 80tis USD, lehce jete od 50tis USD. Dokazete si za ty penize (1 az 1,5mil Kc) predstavit lepsi (ve smyslu jak vykonu tak pocitu a strachu) svezeni?
AC Cobra :yes:
AC Cobra :yes:
:yes😒br />
slovensko dnes paradaaaaaaaaaaaa , zajtra finale :yes:
Znám ho z období, kdy jako trenér hrával finále české extraligy proti tehdejšímu mistrovskému Vsetínu a slyšel jsem párkrát jakou podlou a zákeřnou taktiku ordinoval na střídačce svým svěřencům....
Ale jak bylo i dnes vidět, účel, zvlášť v takových případech, světí prostředky...
To mi přijde jako ty reklamy na bazény a trička.
Zákrok na Starostu vzešel ze souboje "muže proti muži", u Erata se do souboje přidal třetí "likvidátor", který se tam jen tak "náhodou" objevil a náhodou sejmul zrovna Erata... a ještě bez sebemenšího trestu.
Gratulujem k bronzu! 😉
Mimochodem Starosta už dnes hrál, Erat ne.
Jinak v základní skupině jsme prohráli pouze se dvěma silnými soupeři (Švédsko, Rusko), stejně jako vy (Kanada, Finsko), takže vo co go?
Jinak já vám to finále přeju, máte z něho logicky ještě větší radost, než bychom měli my, prostě je vám to vzácnější... 😉
Gratulace k medaili, k případnému zlatu by jste dnes potřebovali toho pověstného štěstí ještě podstatně víc, ale jak se říká, nic není nemožné... 😄
[odkaz]
trosku im klesli hrebienky cechackom, sa tesili ze nas rozbiju a ajhla dostali po .......s tym neratali , chybali im totiz klucovi hraci: klika, stesti a nahoda...
sriebro je fajn, s ruskom necakam zazraky 😉 aj ked nic nie je nemozne
bitku o zachranu umelo vytvorili media, ale uz neraz to tak bolo, ze vtedy ked sa najviac podcenuje a necakaju sa zazraky vtedy pride velky uspech, tato taktika nam sedi
😉
mame novych mladych hracov, netreba vsetko vidiet cierne - slovensko ma aj do buducna velke sance zasiahnut o medaily, nie sme na tom az tak zle ako sa vsade rozprava, malo si verime to je ta chyba, ale myslim ze sa to uz trosku zmenilo a sebavedomie opat narastlo :yes:
A ti druzí to jsou hokejisti ?
Vzpomínám si, když poprvé (a zatím naposled) získali samostatně titul MS (2002), tak na česko-slovenské hranice někdo umístil nápisy: "Právě vjíždíte na území Mistrů světa"! >😒]
Jinak tohle playoff je zatím o "vracení", my měli co vracet Švédům, Slováci nám a Rusi mají co vracet Slovákům (2002 - výročí 10 let), takže i proto věřím mnohem více Rusům.
Zase porážka (zvlášť ve finále) od nás by Slováky (psychicky) bolela mnohem víc (viz r. 2000), než od Rusů, jak píšeš, hlavní cíl je - být (aspoń občas) lepší, než my..., což se jim teď podařilo teprve podruhé. Kolikrát jsme byli naopak lepší my (na MS a olympiádách) u nás nemá nikdo potřebu počítat.