Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
MattDiamond
0
chrocht..kník.. 😲 Nemám slov..Mmm :😉
guze
0
jak říkáš, slina mi teče po bradě😊
Xawier
...neni co dodat... :yes:
No nevím, především ty bachraté zadní partie... a ty světla... nic moc... ale postavit Z4 coupe by mohli, to bych proti nebyl, kdyby to pustili do sériové výroby
jojo, presne tak i30 je pěknější.......joudo :no:
Uplny suhlas, je to prve fakt krasne mindblowing BMW od E31... Takze BMW predsa dokaze vyrabat aj pekne auta. Skoda len ze sa im to podari v priemere raz za 10 rokov...
507 - 1956
2002 turbo - 1973
E24- 1987
E31 - 1989
507 - 1956
2002 turbo - 1973
E24- 1987
E31 - 1989
Ham.
Z4 která je asi dárcem platformy je daleko hezčí
[odkaz]
Násilná snaha odlišit se (boční hrana na předku) dočunila předek
[odkaz]
A zadek jen dokonává dílo zkázy, Z4 musí do kufru skládat střechu takže zadek by mohl být u coupé štíhlejší, nicméně udělali pravý opak a zadek nafoukli jak žábu
[odkaz]
Proboha proč krásnou Z4 takhle domrvili?
[odkaz]
Násilná snaha odlišit se (boční hrana na předku) dočunila předek
[odkaz]
A zadek jen dokonává dílo zkázy, Z4 musí do kufru skládat střechu takže zadek by mohl být u coupé štíhlejší, nicméně udělali pravý opak a zadek nafoukli jak žábu
[odkaz]
Proboha proč krásnou Z4 takhle domrvili?
Díky, cítím to úplně stejně. Z4 se sportovním paketem je prakticky dokonale krásná. Pokud ji chceš odlišit a vylepšit, prakticky vždycky to musí skončit katastrofou. Všichni nadávají na opulentní Banglovy výtvory, ale když
se objeví takhle bachratá Z4, slintají blahem...
se objeví takhle bachratá Z4, slintají blahem...
Souhlasím. Co je ten Zagato vlastně zač? To vždy k někomu naběhne, naplácá svůj otylý a prapodivný zadek na nějaký, původně krásný, model a říká se tomu "exkluzivita"? Znalí poučte mne (počet kusů=1 neznamená exluzivitu, nebo jo?)... já v tom nevidím líbivého a exkluzivního nic moc..
Zagato je ať si kdo chce si kdo chce co chce říká jedna z nejvýznamnějších designérských firen světa. Výtvory se nemusí líbit, ale do světa automobilismu přinesly hodně.
A pokud Tě zajímají opravdu krásné vozy, podívej se na Fiat Otto Vu nebo Lancii Flaminii...
Pár fotek, abys viděl, že opravdu umí.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Není to jen návrhářské studio, ale mají i poměrně moderní karosárnu a technické zázemí.
Howgh.
A pokud Tě zajímají opravdu krásné vozy, podívej se na Fiat Otto Vu nebo Lancii Flaminii...
Pár fotek, abys viděl, že opravdu umí.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Není to jen návrhářské studio, ale mají i poměrně moderní karosárnu a technické zázemí.
Howgh.
Pěkné fotky! Je na nich krásně vidět, že dřív dělali ty designové "korekce" s nesrovnatelně větším citem a podstatně menší snahou zaujmout opticky už na první pohled... 😉
Ano, ten zadek je hodně rozporuplný, ale jak se na to auto dívám už druhý den, tak mi ten zadek přijde tak ošklivý, až je krásný >😁 Ale svatá pravda, původní Z4 je designový bůh třídy, na kterém není třeba něco měnit 😉
jj, Z4 designový bůh třídy, SLK nebo TT jsou proti ní splácaniny opraváře zemědělských strojů. 😄
Tak proti SLK nic nemám, ale že by mě extra zaujalo, tak to taky ne. TT je pasé, auto, jehož design je otřesný a auto jako takové pro nic neříkající. Zato Z4, to je klasa. S 23i jsem měl i tu čest 😉
Z4 je nejkrásnější, její problém spočívá v technice (nadváha a ne zcela ideálně nastavený podvozek), takže je bohužel mezi konkurencí nejpomalejší a to je škoda. 😄
Každé auto s plechovou střechou má "nadváhu". Oproti které konkurenci je "nejpomalejší"?
Bez ohledu na vzhled je pořadí Boxster S, TT-RS, Z4 35i a SLK 350.
Boxster má absolutně nejčistší koncepci, nejlepší podvozek, velmi dobrý motor a nízkou hmotnost
TT-RS má nejlepší motor a při stejné hmotnosti jako Z4 pohon 4x4 takže jí jízdně pobije a dokáže se na dráze držet Boxstera
Z4 má navrch nad SLK jak motorem tak handlingem. 😄
Co se týče krásy tak pořadí je Z4 spolu s novým Boxsterem, SLK, TT
Boxster má absolutně nejčistší koncepci, nejlepší podvozek, velmi dobrý motor a nízkou hmotnost
TT-RS má nejlepší motor a při stejné hmotnosti jako Z4 pohon 4x4 takže jí jízdně pobije a dokáže se na dráze držet Boxstera
Z4 má navrch nad SLK jak motorem tak handlingem. 😄
Co se týče krásy tak pořadí je Z4 spolu s novým Boxsterem, SLK, TT
Mhm, tak to seš trochu mimo, nemůžeš srovnávat kabriolety s plechovou a plátěnou střechou... teda můžeš ale je to trochu na hlavu...
Proč na hlavu, mezi těmito auty se rozhodují všichni potenciální kupci, podobná cena mezi 50-60k eur, podobné výkony, někdo raději další auto do rodiny pro radost pak volí plátno, někdo chce jakous takous praktičnost tak volí plech ať již pevný nebo skládací.
TT a hlavně Boxster je autíčko na víkend, s SLK a Z4 můžeš jezdit klidně celý rok... Schválně jestli se prodá víc kabrioletů s hadrou, nebo s plechem...
Pořadí prodejů v Evropě v minulém roce je SLK (17,7 tis.), TT (17 tis.), Z4 (9,5 tis.), Boxster (3,1tis). Jako plnohodnotné auto na univerzální ježdění si jej kupuje minimum lidí možná v našich chudých krajích, v Německu nebo Rakousku jsou to téměř vždy druhá nebo třetí auta do rodiny bez ohledu na to jestli mají plech nebo hadr.
U nás doma mám já větší auto, manželka cabrio s plechovou střechou. Tedy druhé auto do rodiny. A jezdí s ním celoročně. Ano, nikdo si samozřejmě nekoupí Z4 nebo SLK jako hlavní auto do rodiny. Ale určitě nikdo nepořídí Boxstera jako auto manželce, se kterým by jezdila celý rok. Dtto audi TT. K SLK nebo Z4 nemusíš mít garáž, může stát klidně na ulici, bez obav. Což s sebou přináší kila navíc. Ale to auto není prvoplánový sporťák, takže to zase tak nevadí. Boxster zcela určitě je prvoplánový sporťák, s motorem uprostřed a jen lenkou zátěží v podobě plachtové střechy. Btw. známý má Audi TT /starší pán/, v Chorvatsku nechal stát auto chvilku bez dohledu a v něm peněženku, střechu mu prořízli a škoda byla přes sto tisíc. Kdyby měl plechovou střechu, rozmlátí mu okýnko a stálo by ho to tak tři tisíce...
Tak vše je otázka přístupu, já preferuji manželčino celoroční ježdění po pražských a středočeských tankodromech v SUV a sám jezdím služební vyšší střední. V garáži mám roadster, který vytahuji jen když je hezky a na trasy kde si lze takové auto užít (střechu nemá ani plátěnou). Manželka může jen na sedadlo spolujezdce, konec konců o řízení tohoto trochu prkenného a trochu nebezpečného stroje nemá stejně zájem.
Jinak do Chorvatska bych se nikdy nevláčel v autech typu Z4 nebo TT, na to jsou moc malá a nepohodlná, buď letecky a tam si takové auto půjčit (a pak ať mi klidně proříznou střechu, je to problém půjčovny a její pojišťovny) anebo když už po vlastní ose tak v něčem pohodlném. Moje zkušenost s roadstery v těchto zemích je, že jsou nebezpečné spíše z toho pohledu, že jezdí většinou trvale se střechou dole a při zastavení (typicky různé vyhlídky v horách, u moře nebo ve městě) číhají chmatáci na motorkách nebo ve městě na skútrech a z otevřeného auta berou co tam momentálně leží. A většinou leží, naposledy manželčiny hodinky. Takže i ve chvíli kdy člověk stojí u auta není radno cokoliv nechat na sedačce nebo v odkládacích kapsách, protože tito hoši jsou velmi rychlí.
Jinak do Chorvatska bych se nikdy nevláčel v autech typu Z4 nebo TT, na to jsou moc malá a nepohodlná, buď letecky a tam si takové auto půjčit (a pak ať mi klidně proříznou střechu, je to problém půjčovny a její pojišťovny) anebo když už po vlastní ose tak v něčem pohodlném. Moje zkušenost s roadstery v těchto zemích je, že jsou nebezpečné spíše z toho pohledu, že jezdí většinou trvale se střechou dole a při zastavení (typicky různé vyhlídky v horách, u moře nebo ve městě) číhají chmatáci na motorkách nebo ve městě na skútrech a z otevřeného auta berou co tam momentálně leží. A většinou leží, naposledy manželčiny hodinky. Takže i ve chvíli kdy člověk stojí u auta není radno cokoliv nechat na sedačce nebo v odkládacích kapsách, protože tito hoši jsou velmi rychlí.
No, abych to nějak zkrátil, podíval jsem se na ty konkurenty a máš mylné informace, Z4 35is je zdaleka nejrychlejší, pokud srovnáváme klasické zrychlení, je rychlejší než nejnovější Boxster S a na stejno s TTRS... časy na okruhu neznám, ale tvrdit, že nejpomalejší je blbost, zrychlení z nula na sto za 4,7 mi přijde hodně slušné.
Z testu kde byly všichni čtyři letos v březnu. Nejpomalejší je SLK.
0-100
TT-RS 4,4 sec.
nový Box S 4,8 sec.
Z4 35i 5,1 sec.
SLK 5,6 sec.
zwischenspurt
1. TT, 2. Box, 3. Z4, 4. SLK
0-100
TT-RS 4,4 sec.
nový Box S 4,8 sec.
Z4 35i 5,1 sec.
SLK 5,6 sec.
zwischenspurt
1. TT, 2. Box, 3. Z4, 4. SLK
Jenomže se vyrábí verze Z4 35is, která má z nula na sto za 4,7. Nicméně nechápu proč to řešíme, Z4 se netváří jako sporťák ale spíš jako GT. Dej do kufru Boxsteru 200 kg železa a uvidíme jak bude rychlé. Čímž samozřejmě netvrdím, že je to špatné auto. Ale lze to jen těžko srovnávat.
V tom testu jsou srovnatelné motorizace, samozřejmě šlo by porovnávat SLK AMG Black Series, TT-RS plus, 35is etc. ale i tam by výkonově Z4 na špičku nedosáhla.
No a do GT má tato třída hodně, ale opravdu hodně daleko takže osobně spíše cením tu nízkou hmotnost Boxsteru. Jak je patrné z různých zpráv BMW tak příští generace Z4 bude odtučňovat a myslím, že fest, možná těch 200kg které pak shodí nebude nutné házet do kufru Boxsteru. 😉
No a do GT má tato třída hodně, ale opravdu hodně daleko takže osobně spíše cením tu nízkou hmotnost Boxsteru. Jak je patrné z různých zpráv BMW tak příští generace Z4 bude odtučňovat a myslím, že fest, možná těch 200kg které pak shodí nebude nutné házet do kufru Boxsteru. 😉
Zákazníci chtěli GT, tak je Z4 naladěná jako GT - v rámci možností. Je to znát na podvozku, když ji vytáhneš na okruh. Vzhledem k tomu, jak vypadá nový Boxster, asi není důvod kupovat v této třídě něco jiného. Tedy kromě peněz.
Rozdíl 300 tisíc a nulový kufr u Boxsteru, nebo dostatečně velký kufr u Z4... Do Boxsteru se zabalíš akorát tak na víkend, ani na dovolenou s ním nedojedeš...
V Boxsteru jsou dva kufry, dohromady 280 litrů, střecha nahoře, dole, je to jedno, přímý přístup a mají krásný, dobře využitelný tvar. Kolik má ta skvělá Z4? 310 se střechou nahoře a 180 se střechou dole. Kufr má horší tvar a zavazadla jsou hůře přístupná, když máš střechu dole. To je opravdu výhra a 30 litrů je rozdíl třídy. 8-s
Mimochodem, v předním kufru malých Porsche klidně převezeš člověka. Tolik k jeho velikosti.
Jinak na dovolenou se mnou většinou jezdí podpůrná dodávka/ teréňák. Popřípadě použiji přívěsný vozík. Věci jako kolo, kajak, horolezeckou nebo potápěčskou výstroj v autě stejně nepřevezu.
Mimochodem, v předním kufru malých Porsche klidně převezeš člověka. Tolik k jeho velikosti.
Jinak na dovolenou se mnou většinou jezdí podpůrná dodávka/ teréňák. Popřípadě použiji přívěsný vozík. Věci jako kolo, kajak, horolezeckou nebo potápěčskou výstroj v autě stejně nepřevezu.
Boxster je primárně sportovní auto, Z4 hraje víc na pohodlí a praktičnost, těžko lze tyto dva brát za konkurenty, jenom proto, že jsou oba dva kabriolety.
Jsou lidé, kteří jezdí Boxstera celoročně. Nic na tom není.
Jsou lidé, kteří si koupí Boxstera jako nové auto na celoroční provoz?
Neříkám, že jako jediné, ale ano. Spíš než schopnosti auta/ odolnost řidiče tu hraje roli fakt, jestli auta zazimováváš, nebo ne.
Pokud se bavíme o rozdílu pevná nebo plátěná, tak hlavní rozdíl je v zemích, kde se řežou střechy. Jinak je to prakticky jedno. Jezdím bez střechy i v zimě (i v ČR), už jsem bez ní jel i za deště - byla manuální a při jejím nandavání bych zmokl víc než bez ní. Už minulé SLK u mne mělo plusové body za Airscarf. Hodné kopírování. A štve mne, že většina malých roadsterů nemá odvětrávaná sedadla. Topení, které přidává s rostoucí rychlostí je také šikovná věc. Stejně tak audio aparatura. Střecha má pro mne malou prioritu. Pokud za plech zaplatím bachratým a těžkým zadkem a prakticky neexistujícím kufrem, tak mi to vadit bude. A když už ten plech s sebou musí člověk tahat, tak považuji za slušnost nabídnout prosklení střechy.
Pokud se bavíme o rozdílu pevná nebo plátěná, tak hlavní rozdíl je v zemích, kde se řežou střechy. Jinak je to prakticky jedno. Jezdím bez střechy i v zimě (i v ČR), už jsem bez ní jel i za deště - byla manuální a při jejím nandavání bych zmokl víc než bez ní. Už minulé SLK u mne mělo plusové body za Airscarf. Hodné kopírování. A štve mne, že většina malých roadsterů nemá odvětrávaná sedadla. Topení, které přidává s rostoucí rychlostí je také šikovná věc. Stejně tak audio aparatura. Střecha má pro mne malou prioritu. Pokud za plech zaplatím bachratým a těžkým zadkem a prakticky neexistujícím kufrem, tak mi to vadit bude. A když už ten plech s sebou musí člověk tahat, tak považuji za slušnost nabídnout prosklení střechy.
To je tvůj osobní názor, diametrálně odlišný od situace na trhu... Kabrioletů s plechem potkávám v zimě mraky, kabriolet s hadrou skoro žádný a pokud ano, tak se na něho všichni dívají jako na blázna... O praktičnosti plechové střechy asi nebude pochyb, že...
Samozřejmě, že je můj. Nikomu ho nenutím. Není to také otázka toho, co je v nabídce a kolik se toho prodá? Dnes má pevnou střechu kde co. Jak jsem napsal, je mi úplně jedno, jaká tam je, pokud není zdrojem problémů - ať už je to nedostatečná izolace u plátěných nebo malý kufr (ala Infiniti) nebo podivná karoserie (primární je pro mne vzhled se staženou střechou) u pevných. Kromě řezání rozdíl v praktičnosti nevidím. Jedinou výhodu plechové vidím v možnosti prosklení střechy. Ano, to se mi hodně líbí a mrzí mne, že to u plátna nejde. Ale plátno mi to vynahradí jinak. A pokud má auto navíc možnost nasazení hardtopu... i cimprlich [zimperlich] může jezdit v zimě. Porsche, jak jinak, hardtopy prodává.
U lidí jde povětšinou o psychologický efekt, ne o racionální důvody. Proto je všeobecně preferovaná pevná střecha.
U lidí jde povětšinou o psychologický efekt, ne o racionální důvody. Proto je všeobecně preferovaná pevná střecha.
Osobně bych řekl, že SLK má lépe naladěný podvozek než Z4 (bráno na okruhu). Slabina SLK je podle mne převodovka. A samozřejmě fakt, že má z téhle skupinky nejslabší motor, byť povedený.
Tak SLK s atmosférou na turba v Audi a BMW stačit nemůže hlavně průběhem výkonu a na Porsche nestačí prostě proto, že Porsche je Porsche (a Boxster má o více než 100kg nižší hmotnost).
Ano, Z4 šla trochu jinou cestou než předchůdci, aby udělala prostor pro menší typ Z1 nebo Z2 😉
To auto absolutně nemá chybu!!! Dokonalost sama! :yes: :-!
Jj, Z4 je krásná 😉
Makovnik
Nebyt prasacich nozdier vpradu, tak to uz ani nevyzera ako BMW.
Ale inak perfektny a vyvazeny dizajn.
Nezda sa aj vam, ze to velkostou koliesok zacinaju prehanat? Toto moze mat tak 22-23".
Ochvilu sa vratime ku kocom.
Ale inak perfektny a vyvazeny dizajn.
Nezda sa aj vam, ze to velkostou koliesok zacinaju prehanat? Toto moze mat tak 22-23".
Ochvilu sa vratime ku kocom.
scadar
Taky krasavec, ale obávám se, že z dnešního designového duelu to u mě vyhrálo Alpine od Renaultu 😉
PeterLuk
Náhodu z profilu a zvnútra je celkom pekné. 😉
Ináč nepripomína vám z profilu Dodge Viper?
Mne totiž trochu hej... :
[odkaz]
Ináč nepripomína vám z profilu Dodge Viper?
Mne totiž trochu hej... :
[odkaz]