Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Horko u pumpy: řidič si posvítil do nádrže sirkou (video)

37 komentářů

LikeableBoy
Obsluha spíše bojovala s hasícím přístrojem než hasila, ale důležité je, že se to povedlo uhasit. 😉
scadar
Mno, má víc štěstí než rozumu. Popravdě by to byl dobrý kandidát na Darwinovu cenu...
Misanick
že chtěl rozmrazit zámek, než že by se díval do nádrže. Co by tam ostatně viděl, že?
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
saldy
Je to jasný, chtěl si rozmrazit zámek v neuzamykatelnym a již otevřenym víčku sirkou
Wolfsteen
Přesně to stejné mě taky napadlo. Co si ten vůl myslel, že tam uvidí!? Rusko je zkrátka země netušených možností😄
Dušan10
Vo vyspelom svete sa overuje či mobil môže zapáliť benzínové výpary ....

V Rusku zatiaľ overujú či ich zapáli zápalka 😉
Nicco
Aj zapalku je potrebne otestovat. Nasledne vodic zakrici, ta je dobra, tu si necham 😄
alambert
boberko
toho cim jezdi se da usoudit ze moc rozumu nepobral
Solik96
Co tim chces jako rict?
boberko
presne to co jsem napsal. toto je presny inteligencni reprezentant koncernovych vozidel
Solik96
Aha, takze kdo jezdi koncernovym autem je neco min... >😁 Tomu se da jenom smat >😁 >😁
boberko
zadny clovek neni min nebo vic, takhle sortyruje lidi mistni debilek GTI. Jen ma nekdo v hlave min a jiny vic a tenhle je proste reprezentant inteligence skodovkaru.
Solik96
Reprezentant inteligence skodovkaru >😁 >😁 Tak ted se ti muzu vazne jenom smat... >😁 >😁 >😁
Th0r
A proč, já si taky myslim, že má pravdu >😁 Schade = mamlas za volantem >😁 Už prohráváš 2:1 >😁 Ty jí máš, tak se tě to osobně asi dotklo ne? >😁
Solik96
Jen tak mimochodem.... Ridic treba Fordu Mondeo by to neudelal..?. Uvedom si, ze to neni o autu ale o cloveku
mekota
Ivánku, nic jsi nepochopil, toto je jen skrytá reklama na nezničitelnost vozů Škoda. 😄
Solik96
S bandou tupcu, co soudej lidi podle znacky auta se nema cenu bavit, takze na vas
Nicco
Tiez ma zaujali tie 2 vety😒br /> "...lidská hloupost skutečně nemá meze. Řidič Škody Octavia..." 😄
ale samozrejme berte to len ako vtip
Jirka 1
Já nevím, ale na Octavii je to auto kapánek ouzké - nebude to fabia? 😄
Mrakoplas
U toho bych chtěl být... to by byla sranda, pak to v hospodě vyprávět >😁 :yes:
mekota
Včera jsem shodou okolností sledoval na shellce, jak si pipinka stáhla okýnko a v pohode si zapálila, zatímco taťka tankoval, no a dva roky pozpátku pumpař na stejnojmenné pumpě , ale v jiné zemi v klidu tankoval zákazníkům s cigárem v puse . 😄
Aspire
Obsluha se s tím hasičákem teda nepárala >😁 >😁 >😁
Mrakoplas
Spíš hasičák se nepáral s obsluhou. >😁 >😁
twistedTSD
:yes: >😒] ...Řidič oktávky je teda dobrý e😜ert...
alambert
Aspire
>😁 >😁 :yes:
dwarf253
Asi jinej gang co? :-!
WinDiesel
Španěl, Kokršpaněl, Jirka Sirka >😁
kuny
Oheň už zhasíná, hasičák asi bez revize se spuchřenou hadicí, něco málo směrem k Oktávce, pak výbuch hadice, největší porci hasiva dostal asi ten Žigul a hned po něm čerpadlář. Vypadalo to na práčkový?? hasičák, tedy všechno totálně zas*ané. Tohle nevymyslíš. >😁
dietmar
igi2
No jestli tam bylo -30 tak ta hadice asi nebyla zrovna v nejlepší formě 😄
Ale mazec to byl super
pandan
:yes:
Banjo
Ještě někdo si vzpomněl na Holzmanna?
Katikakus
Ja si vzpomnel na tohle: [odkaz]
twistedTSD
To nejsi jediný. 😄