Videa
        Přesně to stejné mě taky napadlo. Co si ten vůl myslel, že tam uvidí!? Rusko je zkrátka země netušených možností😄
        Jen tak mimochodem.... Ridic treba Fordu Mondeo by to neudelal..?. Uvedom si, ze to neni o autu ale o cloveku
        A proč, já si taky myslim, že má pravdu  >😁  Schade = mamlas za volantem  >😁 Už prohráváš 2:1  >😁 Ty jí máš, tak se tě to osobně asi dotklo ne?  >😁
        Tiez ma zaujali tie 2 vety😒br />
"...lidská hloupost skutečně nemá meze. Řidič Škody Octavia..." 😄 
ale samozrejme berte to len ako vtip
ale samozrejme berte to len ako vtip
        Oheň už zhasíná, hasičák asi bez revize se spuchřenou hadicí, něco málo směrem k Oktávce, pak výbuch hadice, největší porci hasiva dostal asi ten Žigul a hned po něm čerpadlář. Vypadalo to na práčkový?? hasičák, tedy všechno totálně zas*ané. Tohle nevymyslíš.  >😁
        zadny clovek neni min nebo vic, takhle sortyruje lidi mistni debilek GTI.  Jen ma nekdo v hlave min a jiny vic a tenhle je proste reprezentant inteligence skodovkaru.
        Včera jsem shodou okolností sledoval na shellce, jak si pipinka stáhla okýnko a v pohode si zapálila, zatímco taťka tankoval, no a dva roky pozpátku pumpař na stejnojmenné pumpě , ale v jiné zemi v klidu tankoval zákazníkům s cigárem v puse . 😄
alambert                    
        jako jakej zámek? vždyť už tam tu pistoli měl...kromě toho oktávka ani snad nemá zamykací víčko...
alambert                    
        domnívám se, že jestli funguje Darwinova evoluční teorie, musí se velmi brzy začít rodit lidi rovnou bez hlavy...
        Vo vyspelom svete sa overuje či mobil môže zapáliť benzínové výpary ....
V Rusku zatiaľ overujú či ich zapáli zápalka 😉
V Rusku zatiaľ overujú či ich zapáli zápalka 😉
Ale mazec to byl super