Novinky
bavorák
hmmm a proč? Kvůli tomu, že to má tvar sedanu?
Má pravdu, je to původně BMW. Je to upravená fotka ve photoshopu - je dokreslen celý předek. Nečekal jsem, že se na auto.cz dočkám takových bulvárních fotek...
boční protažení předních svítilen a prolis na boku mi připomíná předchozí generaci trojkové řady. Můj subjektivní dojem. Smí se tu psát subjektivní dojmy? Nebo je na těchto stránkách povolenej jen flamewar VW vs. Korea?
A škoda, mne sa práve moc páčil ten bertoneho projekt... ;-\
No, naštěstí to takhle vypadat nebude, jinak malý Jag, proč ne. Nadšený z toho nebudu, ale pokud to pomůže udržet značku v černých číslech, bud rád.
Mase příští rok předvedu vyšší střední, Porsche dokonce ještě možná o level níž...tak proč ne 😉
To by mohlo být pro Jag výhodou, že i ostatní prémiové značky se také "nestydí" uvádět na trh levnější modely. Pak by nemusel působit jako takový "exot".
Myslím, že v dnešní době stylovek je škoda, že nepřipravili nějaký model a la R-D6. Nevím proč, ale s nějakými obměnami mi jeho design přijde aktuální víc než v době představení konceptu.
Myslím, že v dnešní době stylovek je škoda, že nepřipravili nějaký model a la R-D6. Nevím proč, ale s nějakými obměnami mi jeho design přijde aktuální víc než v době představení konceptu.
Ty jsi extrémista...teda na mě moc radikální a kulatý 😉
Jj, psal jsem to pod dojmem co mi uvízl v hlavě, pak jsem si ho znovu prohlédl... ano, moc kulatý. Tak řekněme, něco v tom duchu, ale důsledně aktualizované. Asi jsem si dal v hlavě několik aut dohromady. třeba zadní světla by ale mohly mít podobné řešení jako u připravovaného F-Type. Ale stylový hatch postavený na technice z připravovaných malých modelů bych si nyní již představit dokázal (narozdíl od roku 2003). 😉
Dizajn je fajn.
trochu pripomina Ford Fusion (nove Mondeo v europe)
[odkaz]
ale tak, aerodynamika nepusti 😄
trochu pripomina Ford Fusion (nove Mondeo v europe)
[odkaz]
ale tak, aerodynamika nepusti 😄
S tou nekvalitou se to uz take zlepsilo. Xf zacal zvedat latku a Xj ji tlaci vys a vys. Mam najeto,,nalitano“ 5o tis a v pohode. Jen zadni kotouce -hulvatska jizda a esp.
Myslim,ze ve stredni tride mu to se slusnym motorem 3,o T. bude moc sluset.
Mam z toho radost. :-!
Myslim,ze ve stredni tride mu to se slusnym motorem 3,o T. bude moc sluset.
Mam z toho radost. :-!
Jaguar je mi nejsympatičtější značkou současnosti. Zatím co Lancia přelepuje znaky na americkejch popelnicích a SAAB už zkrachoval úplně, Jaguar zůstává jedním z posledních zástupců tradičních značek, které se drží stále na špici a jdou s dobou. :yes: Nechtěl by Ratan Tata vystřídat fantozziho ve vedení Fiatu? >😒]
Tak ja uz bzuknuty jsem s chtel bych byt jeste alespon 2x >😁 Xj a Xkr >😒]
To co je na obrázku dobře zapadá do současného pojetí větších Jagů, ale otázka je zda to je dobře nebo špatně. U propadáku X-type byla stejná snaha připodobnit design velkým modelům a to bylo právě to co způsobilo krach modelu, protože zákazníci velkých Jagů malého Jaga ignorovali a noví zákazníci, kteří by se dali nachytat zase nebrali design velkých Jagů ve zmenšené podobě. Malé SUV Evogue má úspěch protože se dokázalo totálně odvázat a zcela odpoutat od "klasiky", zmenšenina RR by evidentně nezafungovala.
X-Type propadl hlavně kvůli konzervativnímu pojetí a nepřijetí klientů. Problém byl vnější i vnitřní vzhled, už v době představení zastaralý a technika Mondea.
Svěží styl aktuálních řad by neměl být takovým problémem.
S Evoque souhlas. Jsem zvědav jak dopadne aplikace "evokovských" prvků na tradiční RR.
Svěží styl aktuálních řad by neměl být takovým problémem.
S Evoque souhlas. Jsem zvědav jak dopadne aplikace "evokovských" prvků na tradiční RR.
Jo souhlas byla to jeste tenkrat od fordu troufalost obleci mondeo do saticek od jaga a chtit za nej klidne 1,2 mega.V takovem kousku jsem sedel a tu hodnotu to opravdu nemelo.to byl jeden pruser a druhy nespolehlivos s-typu. Ja sam za sebe muzu rici, ze od Xf pres Xj po faceliftovane Xk jde kvalita a spolehlivost nahoru. Jen tak dale.
XF povazujem za najkrajsie auto vyssej strednej triedy to som uz pisal nie raz , no a tento mensi jaguarik bude najkrajsim autom strednej triedy uz teraz to mozeme povedat lebo jaguar vie robit skvele auta :yes: a jaguaru som fandil vzdy a vzdy aj budem :yes😒br />
medak je mozno technicky dokonalejsi alebo preciznejsi co do detailov ale jaguar je skutocny kral charizmy a dizajnu :yes: a to sa u mna tiez pocita :yes:
Tedy nasadit jakoukoliv cenu nad 800-900kkč bude troufalost.
Tohle je Jaguar.
Pro někoho ale byla generace 350-358 příliš konzervativní, ale kdo to uměl ocenit.... Zejména XJR a Super V8, že.
Vona konkurence měla sice o 50 Hp navíc, no jo ale když kára váží o 250 kg víc, je ti těch 50 HP akorát tak k víš čemu....
A podobný to bylo se spotřebou...