Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentáře24 hodin Le Mans 2012: Kompletní stupně vítězů pro Audi (fotogalerie, video)
67 komentářů
Ondris
Skvělý závod, Toyoty dokázaly zastoupit Peugeot a to je víc, než by mohl kdokoli čekat. Škoda jen těch havárií. A přinesly ještě jednu dobrou zprávu...s benzínem to i přes nefér pravidla rozhodně jde.
Překvapuje mě malý rozdíl mezi quattrem a Ultra, spíš bych v tom hledal týmovou režii. Koneckonců, oběma Ultra se smůla rozhodně nevyhýbala, rychlostně jsou na tom lépe nebo stejně než quattro...pokud teda neprší.
Jedno se ale quattru musí nechat, dělá při brždění krásný zvuk...
[odkaz]
Překvapuje mě malý rozdíl mezi quattrem a Ultra, spíš bych v tom hledal týmovou režii. Koneckonců, oběma Ultra se smůla rozhodně nevyhýbala, rychlostně jsou na tom lépe nebo stejně než quattro...pokud teda neprší.
Jedno se ale quattru musí nechat, dělá při brždění krásný zvuk...
[odkaz]
Ono i za jízdy. Zní to pomalu jak Batmobile. Jen musí být na trati samo, aby vyniklo. Zvuk jsou hold jen ztráty.
Ostatně Ullrich Baretzky sám řekl, že nepotřebuješ hybrid, abys vyhrál. Dokonce řekl, že jsi na tom líp, pokud hybrid nemáš - potřebuješ jednoduché, fungující a spolehlivé auto. Pokud se ti to podaří bez hybridní technologie, tak jsi na tom lépe bez ní. Takže věřím, že by Ultra vyhrály, pokud by měly větší štěstí. Pokud nevíš, to je člověk zodpovědný za vývoj motorů u Audi Sport. Skvělý chlap. Moc bych je z režie neobviňoval. Je zvláštní zrežírovat vítězství hybridu, a pak nechat šéfa vývoje motorů na kameru říct, že je to lepší bez hybridu.
Ostatně Ullrich Baretzky sám řekl, že nepotřebuješ hybrid, abys vyhrál. Dokonce řekl, že jsi na tom líp, pokud hybrid nemáš - potřebuješ jednoduché, fungující a spolehlivé auto. Pokud se ti to podaří bez hybridní technologie, tak jsi na tom lépe bez ní. Takže věřím, že by Ultra vyhrály, pokud by měly větší štěstí. Pokud nevíš, to je člověk zodpovědný za vývoj motorů u Audi Sport. Skvělý chlap. Moc bych je z režie neobviňoval. Je zvláštní zrežírovat vítězství hybridu, a pak nechat šéfa vývoje motorů na kameru říct, že je to lepší bez hybridu.
Týmovou režii opravdu nehledej. E-Tronům se prostě vyhýbaly technické potíže a havárie (až na McNishe). Taky mě ale malý rozdíl v rychlosti překvapil. Přeci jen to bylo první nasazení, takže je určitě prostor pro zlepšení.
Zvuk má E-Tron parádní, mě ale uchvacují diesely obecně. Zvuk jakoby se nic nedělo a najednou jede 330km/h >😁
Zvuk má E-Tron parádní, mě ale uchvacují diesely obecně. Zvuk jakoby se nic nedělo a najednou jede 330km/h >😁
zalezi na mikrofonech a jak to pak namichaji, skutecna hladika hluku a vibraci v interieru R18ky bude podle me peklo na zemi.
O to ale vůbec nejde. Když jede benzínový vysokootáčkový V12 330km/h, tak z toho cítíš akci, tady se jezdí 300+ jakoby nic, což má své kouzlo.
:yes: To je vlastně kouzlo A8 V8 TDI. Byť ve svých dimenzích.
😉 :yes:
Víš, co by se mi líbilo? Kdyby na základech motoru z R18 postavili nějakou ostrou naftovou A6/ A7. Podobně, jako to udělali u Q7 V12 TDI, což je civilní verze motoru z R15. To by byla raketa.
Jo to by bylo fajn, ale myslím si, že A6/A7 s 3.0BiTDI je asi naftové maximum v této třídě. Ani Q7 V12 TDI nebyla prodejní hit, troufám si tvrdit. Přeci jen opravdu výkonné naftové auta (300kw +)ještě nemají takovou klientelu a proto takových ani moc není. Ale paráda by to byla 😉
Nejde ani tak o prodejní hit. Nejspíš by to byl ztrátový projekt. Ale jde o prestižní záležitost. Mohl bys říct, že máš pod kapotou zkrocený motor, který vyhrával Le Mans. 😄 Když pomineš pořizovací cenu, u těhle motorů můžeš počítat s vysokými náklady na údržbu a větším rizikem poruch. Takovéhle kousky se buď dělají jako image maker, nebo pro rozmělnění nákladů na vývoj speciálů. Audi se netají tím, že tahle V6 představuje budoucí vývoj produkčních TDI. Takže by šlo o takové "preview" pro majetné nadšence.
To máš pravdu, ale víš jak to v dnešním světě chodí, peníze až na prvním místě... A1 Quattro o 333 kusech je asi maximum (asi sis jí všiml i v závodě 😉 )
Podle slov Wolfganga Ullricha je R18 nejspíš nejtišší závodní Audi, které kdy vyrobili. V kabině bude zvuk určitě intenzivnější, ale z venku je opravdu hodně tiché.
e-tron intenzivně testovali. Stačilo se podívat na časy na Sebringu. e-tron si dal Ultru k snídani co do časů. A u Audi ví, že jde hlavně o spolehlivost, toho se báli nejvíc. Vzhledem k vývoji pravidel je to budoucnost.
Ale v Le Mans spolu celkem držely krok obě auta, ale E-Tron je samozřejmě rychlejší. A v budoucnu se to bude rozdíl jen zvyšovat.
Ono záleží na profilu trati. Co v Sebringu popisovali, tak s e-tronem se spíš víc brzdí, pomaleji se projíždí zatáčka a ztrátu doženeš na výjezdu. V Le Mans to může být úplně jiné. Osobně jsem čekal, že tam bude mít e-tron menší výhodu.
Jasně, kdyby bylo horší počasí tak to zase vypadá jinak. Každopádně tam potenciál je.
Ham.
že už ho dottore nevyhodí. Jezdit neumí, ničí auta
[odkaz]
a komickými vložkami to nezachrání
[odkaz]
[odkaz]
a komickými vložkami to nezachrání
[odkaz]
To by bylo možné říci především o Allanovi McNishovi - loni rozbil auto na šrot v první hodině závodu
[odkaz]
letos zase před koncem a to byl na prvním místě se slušnou šancí vyhrát
[odkaz]
Jinak Dumas to udělal dobře - nevzdal to, dojel do boxu a pokračoval v závodě. Kdyby to Gene nerozbil zas na tom samém místě, mohli být 4.
Jinak na 24hodinovku docela dramatický závod. Škoda Toyot a chybí Peugeot.
[odkaz]
letos zase před koncem a to byl na prvním místě se slušnou šancí vyhrát
[odkaz]
Jinak Dumas to udělal dobře - nevzdal to, dojel do boxu a pokračoval v závodě. Kdyby to Gene nerozbil zas na tom samém místě, mohli být 4.
Jinak na 24hodinovku docela dramatický závod. Škoda Toyot a chybí Peugeot.
Jj, McNish může jít hned za ním >😒]
Podle tehle logiky by mela mit pulka jezdcu F1 padaka, protoze behem sezony nekdy havaruji.. na pocet odrizenych kilometru F1 za sezonu to vyjde podle me asi tak zhruba stejne jako jeden zavod LeMans a to se navic F1 nejezdi v noci. :-!
Pekelná Micinka
Gratulace Audi Motorsport Team Joest! :yes😒br />
Toyoty je škoda, ale pokud zůstanou, na příští rok nejsou vůbec bez šancí. Za sebe mohu jen říct, krásný závod. Len ten Jaguar im tam chýba, len ten Jaguar...
Toyoty je škoda, ale pokud zůstanou, na příští rok nejsou vůbec bez šancí. Za sebe mohu jen říct, krásný závod. Len ten Jaguar im tam chýba, len ten Jaguar...
Závody to byly zase nádherné. Hlavně prvních cca pět hodin se pořád něco dělo. Velká škoda Toyot. Jejich souboj s Audi o první místo těsně před havárií Davidsona dokázal, že rychlostně na tom jsou dobře. Teď už "jen" vychytat spolehlivost.
Gratulace si zaslouží Jan Charouz, jež při svém šestém startu pošesté dojel, navíc na krásném šestém místě v nabité kategorii LMP2. A pokud ho ke konci nikdo nepřekonal, tak má nejrychlejší čas na kolo v kategorii.
Zkrátka už se těším na další a rok a hlavně na rok 2014, kdy má přijít Porsche!
Je sice fajn, ze za penize se da koupit vsecko, ale aspon by to u Audi nemuseli davat najevo tak okate. Take mam pocit, ze zafungovala teamova rezie a prvni tri mista u Audi jsem predpokladal jeste driv, nez zavod zacal. Toyoty bohuzel nemely sanci, i kdyby nehavarovaly.
F1 v dobach nejvetsi slavy Ferrari, kdy Bridgestone delal pneumatiky podle Ferrari a pravidla se take ohybala podle Ferrari byly taky nudny zavod o nicem. Ale F1 snizila rozpocty teamum, zmenili dodavatele pneumatik a treba v posledni zmene pravidel omezili pouziti vyfukovych plynu v aerodynamice, coz byla domena zejmena Ferrari. Dusledek je, ze se pere o titul pet jezdcu ze 3 staji a dalsi 3 staje slusne a pravidelne boduji. V Le Mans podobna zmena pravidel snizujici dominanci dieselu nehrozi. Podle me to je skoda a vitezstvi Audi to zcela devalvuje.
Podobně bys mohl blábolit o letité nadvládě citroenu v rally, je nechutné, jak okatě tu svou převahu dávali najevo. Furt vyhrávali, snobové.
A ještě k tobě z 10:17. Pokud si věděl jak závod dopadne dřív než začal, tak to gratuluji. Doufám, že si toho patřičně využil v sázkové kanceláři. Pokud si předpokládal, že Ultra budou mít více smůly s defekty a haváriemi a pokud si předpokládal, že efektivnější E-tron posádky Capello-Kristensen, McNish havruje a přenechá tak vítězství druhému E-tronu, tak to všechna čest 8-s
Toyota možná měla šanci, možná ne. Třeba by auto Davidsona mělo lepší výdrž, kdyby Nakajima nesestřelil Delta wing, tak by to zase mohlo vypadat jinak. Každopádně Toyota chtěla hlavně svůj vůz na 24 hodin otestovat a poznatky jsou určitě dobré do dalších let. Ani Audi první roky nevyhrávalo.
Chce to víc nadhledu.
Pravidla jsou pro všechny stejná, když pravidla preferovala benzín tak Audi vyhrávalo s benzínem (R😄, když pravidla upřednostnila diesel tak vyhrávalo s dieselem a když nyní pravidla dala výhodu hybridům no tak vyhrávají s hybridy. Myslím, že jim je celkem ganz egal jaký pohon je v pravidlech preferován, prostě umí postavit vytrvalé a rychlé auto s čímkoliv.
A ostatní plky o kupování... To snad ani nestojí za řeč. Pravidla se pořád snaží naftu zpomalovat, pořád mění pravidla, ale Audi se s nimi mění také a pořád vyhrává. Jen jeden prosťáček z Čech to neumí pochopit 8-s
Je to naprosto logicka vec, ze to nikdo krome Audi nestavi, anebo ty bys vyhodil desitky milionu euro abys pak delal Audi jenom stafaz ?
Klobouk dolu pred Toyotou, ale dopadlo to tak, jak muselo.
Spolecne regule take nebyly odjakziva, v minulosti se to lisilo.
konkretne treba v roce 2000: The SR2 class no longer aligned perfectly with the new LMP675 class, with more powerful and durable racing engines being allowed in the latter. The SR1 and LMP900 classes also did not use the same rules, although engines were mostly similar.
A s tim jak brzdi diesely a zvyhodnuji benziny to je take osemetne, naskok u Audi je uz prilis velky. To by ty regule museli prepsat uplne odznova.
[odkaz]
Doslova tam tvrdi, ze uz ted zvazuji ucast, protoze to ztraci smysl. Jestlize se dosud mohli "teoreticky" podivat na podium, dojizdet se ztratou 16s na kolo na tovarni teamy podle chystanych novych pravidel uz smysl nema. A to je presne to, co celou doby tvrdim, Le Mans je krasny zavod ale ztraci smysl, kdyz boj o absolutni prvenstvi je predem vicemene rozhodnuty.
Já taky Audi nemám rád, jejich auta mi nic neříkají, ale v motorsportu jde tohle aspoň u mě trochu stranou. A že je tam Audi teď samo není problém Audi.
Jinak tvé dedukční schopnosti jsou velice zajímavé, před závody znáš pořadí po projetí cíle, u dosud neznámého prototypu Porsche znáš jeho přesnou specifikaci... 8-s "Dobře" ty :no:
Nějak si přeskočil ten loňský rok, asi se ti nehodil >😁
Možná jsem naivní, ale to mi opravdu k Porsche nesedí, aby jen tak přelepilo znak a reklamy a udělalo závodní Porsche, jaký by to mělo smysl? Své image by jen uškodili. Podle mě vyvinou vlastní auto se svou koncepcí a proti Audi půjdou jako rovný k rovnému. Přeci jen Porsche není v Le Mansi žádný zelenáč.
Jsou sice v jednom koncernu, ale přeci jen dál než například Škoda a Seat. Takhle to vidím já.
Doufám, že Porsche to vstupem do LMP1 pěkně okoření, něco jako když BMW vstoupilo do DTM.
Budu se snažit chytnout další 24hodinovky. Nürburgring a Le Mans už mám za sebou. :-!
A Richtr mi nevadí, dělá to docela dobře.
Straka a Béla jsou naprosto úžasní, jsou to muži na svém místě. Měli tam i zajímavé baby a Enge to je kapitola sama pro sebe :yes😒br />
Richtr... Věčné téma, některé závody bez problému, ale jiné kdy mele naprosto z cesty ptákoviny nebo zjistí změnu pozic vepředu po pěti kolech, tak to si pak myslíš své. Ale pořád lepší než Fábry, ten nevím co tam dělá a proč se střídají sem tam.