Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
criistiiano
Predok OK ale tá zadná časť sa mi až tak nepáči, bral by som niečo na spôsob Lexusu RX taký pekný zaoblený zadok, škoda keby mi KIA vyhovela mojim želaním tak by som to auto kúpil.
Áno, "rexík" vyzerá dobre, zvlášť pofacelifte. Čo sa týka Sorenta, ja by som radšej Sportage. Niežeby vyzeral zle, facelift je celkom pekný, ale čakal som trochu iný výsledok...
Ada je zase tady
a design toho pristrojoveho stitu je pro mne neprijatelny. Take mne zklamalo, ze po polozeni zadnich sedadel nevznikne rovna plocha :no:
lacko.mi
netuším ako to je u ostatných ale mne sa pred FL verzia pacila viac 😄 ten predný náraznik a hmlovky .... nevim pride mi to ako zo stareho FL sportage..... nema niekto foto interieru ????
sandeman
Podla mna nic moc, nove Santa Fe sa zatial nemusi bat. Technika bude pravdepodobne rovnaka.
bullock
FL pro USA má v (exteriéru) méně změn - jak v přední, ale zejména v zadní části.
Mlhovky a zadní světla ala Audi (tj. tento FL) nějak Sorentu nepadnou ;-\
Mlhovky a zadní světla ala Audi (tj. tento FL) nějak Sorentu nepadnou ;-\
SUVman
na sorentu se mi vždycky líbil jeho chlapácký vzhled, neřešil bych vůbec jak vypada vevnitř, že je tu a tam tvrdej plast, hlavně že to nevrže, ale pomalu se stává tuckovým autem a myslím, že nedotáhne santafe. Proč proboha předělávali ty zadní svítilny??
Jinak zmena je to pekna, me se libi :yes: