Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Sorento facelift: Změny větší než kosmetické

17 komentářů

twistedTSD
Proč mění, co je dobré? ;-\
augustin
Mne sa prave naopak tento faceliftovany model velmi paci, zvlast predok ma skutocne nadchnul. Som rad, ze Kia ma pre europu vlastny dizajn a ze sa Kia rozhodla nesetrit na nespravnom mieste. Oproti americkemu faceliftu sa mi naozaj paci omnoho viac [odkaz]
Glaukos
mě se pro změnu líbí víc "američan", tady vypadají ty svislé mlhovky zatím docela divně
PeterLuk
Až na tie hmlovky sa páči aj mne. Ale nieje úplne dokonalé, čakal som trochu viac zmien. 😉
augustin
Ak by niekoho zaujimalo viac fotiek "americkeho Sorenta", tak su tu. Snad sa to zobrazi lepsie ako hore :-! [odkaz] . Mozno budu mat toho spolocneho viac ako sa na prvy pohlad zda.
sibirka
To neni Facelift Americkeho Sorenta, ale soucasna jen s extra paketem SX

Jinak zmena je to pekna, me se libi :yes:
criistiiano
Predok OK ale tá zadná časť sa mi až tak nepáči, bral by som niečo na spôsob Lexusu RX taký pekný zaoblený zadok, škoda keby mi KIA vyhovela mojim želaním tak by som to auto kúpil.
PeterLuk
Áno, "rexík" vyzerá dobre, zvlášť pofacelifte. Čo sa týka Sorenta, ja by som radšej Sportage. Niežeby vyzeral zle, facelift je celkom pekný, ale čakal som trochu iný výsledok...
Ada je zase tady
a design toho pristrojoveho stitu je pro mne neprijatelny. Take mne zklamalo, ze po polozeni zadnich sedadel nevznikne rovna plocha :no:
pumpkin
Mňa dosť sklamal výhľad dopredu. Ale auto je to pekné.
lacko.mi
netuším ako to je u ostatných ale mne sa pred FL verzia pacila viac 😄 ten predný náraznik a hmlovky .... nevim pride mi to ako zo stareho FL sportage..... nema niekto foto interieru ????
sandeman
Podla mna nic moc, nove Santa Fe sa zatial nemusi bat. Technika bude pravdepodobne rovnaka.
3_diamanty
a podareny, toto auto viac nepotrebuje :yes:
bullock
FL pro USA má v (exteriéru) méně změn - jak v přední, ale zejména v zadní části.
Mlhovky a zadní světla ala Audi (tj. tento FL) nějak Sorentu nepadnou ;-\
bullock
Odkaz na americký FL😒br /> [odkaz]
twistedTSD
Hlavně zadek je mnohem lepší.
SUVman
na sorentu se mi vždycky líbil jeho chlapácký vzhled, neřešil bych vůbec jak vypada vevnitř, že je tu a tam tvrdej plast, hlavně že to nevrže, ale pomalu se stává tuckovým autem a myslím, že nedotáhne santafe. Proč proboha předělávali ty zadní svítilny??