Novinky
Chybi mi tady vic clanku o Rapidu. Myslite, ze dva za den je dost. Jsem presvedcen, ze i jini ctenari by uvitali vice informaci o tomto dozajista revolucnim voze - optimalne tak 6 az 8 clanku denne.
Rano byste mohli zacit souhrnem clanku z predchoziho dne a vecer zase zverejnit clanek s prehledem informaci zverejnenych ten den. Hlavne vic clanku, prosim...
Rano byste mohli zacit souhrnem clanku z predchoziho dne a vecer zase zverejnit clanek s prehledem informaci zverejnenych ten den. Hlavne vic clanku, prosim...
Děkujeme za upozornění, bohužel vás zklamu, dnes už by nic vyjít nemělo 😉
Tak to je velike zklamani... 😉
Kdyby to lidi necetli a nechteli cist, tak si novinari krom opisovani TZ takovou praci s triletou historii nedaji. Mas jedinecnou sanci clanek necist a neprispivat pod nej. Kdyz takovych bude vic, tak po predstaveni OIII bude prave jenom ta tiskova zprava a pod ni jeden prispevek toppera.
tak ona Škodovka nevydává nový model každý den, takže to celkem chápu. Na druhou stranu nemusíš je číst když tě nezajímají 😉
Ano, kdyby to nikoho nezajímalo, tak bychom o tom nepsali.
Neměj obavu, až tu bude článek o Bohnických sanitkách, budeš zpovídán na hlavní straně, zažiješ si svých patnáct minut slávy... Dnes holt začíná ovšem pro Rapida slavných patnáct... let. Nic pro tebe, nehty se koušou ve sklepě :-!
Cist o nymandech zrovna od tebe je vic nez komicke, nulo.... >😁
Zmuzes se konecne na nove auto, treba rapida, nebo budes tou pleckou jezdit nez se rozpadne?
Zmuzes se konecne na nove auto, treba rapida, nebo budes tou pleckou jezdit nez se rozpadne?
Na nové auto se nemusím "zmáhat", nejsem bazarový kovboj tvého kalibru, ovšem v předmětném kontextu, na rozdíl od tebe jsem se již dávno zmohl především na hlavu 8-s >😒]
Velmi chaby pokus, bazaristo. Z nas dvou to nejsem ja, kdo nakupuje v bazaru. Cim jezdim vsichni vedi - ja se za svou garas stydet nemusim. To ty se za svou garaz a potazmo za sebe stydis... :no😒br />
Neboj jednou se k novemu vozu mozna dopracujes i ty. Akorat tu hlavu by to chtelo zrejme nejdriv vymenit... :-!
PS: Jak se ma Hakam z Drazdan? Nema pro tebe nejakou vonavku po duchodci?
Neboj jednou se k novemu vozu mozna dopracujes i ty. Akorat tu hlavu by to chtelo zrejme nejdriv vymenit... :-!
PS: Jak se ma Hakam z Drazdan? Nema pro tebe nejakou vonavku po duchodci?
teraz tu bude 12345 clankov o rapide :yes: 😉
nie ze by som sa nejako hneval, mne je to fuk len sa na tom dobre bavim 😉 :yes:
nie ze by som sa nejako hneval, mne je to fuk len sa na tom dobre bavim 😉 :yes:
teraz tu bude 12345 clankov o rapide :yes: 😉
nie ze by som sa nejako hneval, mne je to fuk len sa na tom dobre bavim 😉 :yes😒br />
tento mozte zmazat >😁
nie ze by som sa nejako hneval, mne je to fuk len sa na tom dobre bavim 😉 :yes😒br />
tento mozte zmazat >😁
Příště nám tu napiš, jak jsi se připravoval na svou první cestu do školky. To bude teprve špionážní drama.
Nechcete auto.cz premenovať teraz tak na cca 2 roky na rapid.cz