Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
webpaja
Když se píše o autech s vášní a zaujetím, vznikne test, kterej se dá číst jako modlitba před spaním.
Jsem rád, že ACZ dokáže i krátkou zkušenost s vozem proměnit v esenci toho nejlepšího autočtení. A pak, že se dá vše shrnout jen do pár řádků jak to někteří redaktoři v poslední době praktikují!
Pane Červenko, jasně za :yes:
Jsem rád, že ACZ dokáže i krátkou zkušenost s vozem proměnit v esenci toho nejlepšího autočtení. A pak, že se dá vše shrnout jen do pár řádků jak to někteří redaktoři v poslední době praktikují!
Pane Červenko, jasně za :yes:
:yes: A velké plus též za video :yes:
Test je určitě na pochvalu, ale velkou zásluhu na tom má sám boxster, prostě na skvělé auto se dobře píše skvělý test. ;-)
Víš sám, jak tu některý první dojmy vypadají ;-)
nasua23
Jestli dřív byl Boxster braný jako Porsche pro chudý, tak myslím, že dnes už člověk musí zažít koupel v sójové omáčce od Vitany, aby něco takovýho plácl.
Jestliže 911 dozrála do sportovního GT, pak Boxster dozrál do plnokrevnýho sportovního náčiní, který si s větší 911 na okresce nezadá. A vlastně už ani v tom konfortu moc ne...takže ať bych měl jezdit ráno do pekárny do vedlejšího města (neb důvod je vždy třeba hledat:) ) pro čerstvý rohlíky tím, nebo tím...vyjížděl bych pravidelně už s jedním rohlíkem.
Tím na tváři:)
Jestliže 911 dozrála do sportovního GT, pak Boxster dozrál do plnokrevnýho sportovního náčiní, který si s větší 911 na okresce nezadá. A vlastně už ani v tom konfortu moc ne...takže ať bych měl jezdit ráno do pekárny do vedlejšího města (neb důvod je vždy třeba hledat:) ) pro čerstvý rohlíky tím, nebo tím...vyjížděl bych pravidelně už s jedním rohlíkem.
Tím na tváři:)
někdo se tady před časem rozhňoval, že než koupit Z4 tak si "maličko" připlatím a koupím nového Boxstera. "maličko" - trochu naložený - 2,2M...
Pekelná Micinka
Kvituji jak kvalitu testu, tak posun v designu Boxsteru, o němž můžu konečně říci, že se mi líbí.
Ham.
v této generaci dozrál a osamoceně "trčí" na vrcholu aut "pro zábavu". Pro daný účel (zážitek z jízdy) je to dokonce lepší stroj než Carrera. Chassis s optimální ovladatelností danou optimální koncepcí, krásně znějící motor ve spojení se špičkovou dvojspojkou, nad hlavou buď slunce nebo jediné možné řešení tedy plátno navíc zde s mechanikou dovedenou k dokonalosti. Exteriér je vymazlený jak socha Davida a interiér (jakože červenou úplně nemusím) je doslova k sežrání. Já na tom autě nevidím chybu.
Dokonalý test, dokonalé auto :yes: :yes: :yes:
Dokonalý test, dokonalé auto :yes: :yes: :yes:
Já rudokožce taky nemusím, ale v tomto autě - no udělal bych menší ladění s béžovou nebo černou kůží. Prostor pro individualizaci je.... :-)
Kombinaci černá-červená jsem viděl a vypadala dobře.
Enthusiastic.driver
Je neuvěřitelné, jak nadčasově určila před více než 9 lety Carrera GT tvary i architekturu interiéru moderních Porsche... :yes:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ji/Ri
...je úžasný.... neskutečně sexy a .... no nemám slov. V Katovicích jsem viděl vedle sebe i 911 i tohle.... z tohodle jsem byl opravdu na kolenou..... Bože to je nádhera. Dovolím si kacířskou větu, klidně mě ubijte ventilkem, ale mi se líbí Boxter více než nová 911.... a to je dobře :-)
Ji/Ri
Koukal jsem, že tahle hračka, konkrétně tento kus, je na prodej. Za něco málo přes dvadva. Když vezmu, že je nás tady cca. 15, tak to vychází 147tis. na jednoho. Jeden co je navíc, bude losován, na něm bude obstarání plnotučného benzinu. Mno a vzhledem k tomu, že jsem tento naprosto ženiální plán vymyslel, tak mám právo první jízdy a držení, které bude, no ať nežeru, třeba prvních 5 let? ;-) >:D >:D
Fikkus
Komentátora videa bych vyhodil s okamžitou platností, absolutně monotónní řeč, že by u toho člověk usnul. Snad když už je video,tak by to chtělo zmínit pocit z auta a například porovnat jeho jízdní projev se starším modelem.
Toto suché povídání je o absolutně ničem. Nikoho nezajímá čtený text. K člověku by se mělo dostat trochu té atmosféry z auta, aby si dokázal představit, jaké to je svést se v něm 8-s
Kluci na tomhle trochu zapracovat, ovšem psaný text je kvalitní.
Toto suché povídání je o absolutně ničem. Nikoho nezajímá čtený text. K člověku by se mělo dostat trochu té atmosféry z auta, aby si dokázal představit, jaké to je svést se v něm 8-s
Kluci na tomhle trochu zapracovat, ovšem psaný text je kvalitní.
To víš, jsou auta u nichž chybně zvolené slovo v dojmech vyvolává vášně z rodu volného diskusního zápasu. Dokonce bych řekl, že jsou auta u nichž správná volba slov a vět v dojmech je stejně důležitá, jako práce zaměstnanců automobilky na modelu samotném. Jistě, vždyť modelová řada aut není bezbřehá, na druhé straně jsou tu vedle běžné " A-B" produkce též ikony, reference... definice. A tyhle definice, ty si jistě zaslouží slovní, myšlénkovou brilanci, pravdu garáže, pravdu silnice.
Těší mě, že čtu a zcela samovolně při čtení pokyvuji hlavou. Samo, že mám vedle klávesnice pro každý případ odjištěnou diskusní bazuku, vždyť si jistě pamatuješ na snad předvčerejší diskusní výkon jednoho zdejšího mouly, výkon z rodu garážových krysopsů, kteří produkci porsche považují za nezajímavou, vždyť jen "připlácle-broukovitou". Vím, hodnotová slepota není dar, nýbrž úděl, přesto je dobře vědět, jak široké může být názorové rozpětí třeba právě u toho snad vůbec nejlepšího, co svět aut vytvořil a vytváří, u... PORSCHE.
Mám rád texty, které korespondují s charakterem vozu. Mám rád to postupné pronikání do úvahové roviny pana testéra, mám rád to jisté myšlénkové ztotožnění své (laické) roviny s rovinou profesionála. Toho profesionála, který ví, zná a... umí. Máš ho nahoře.
Tak berme na vědomí tu poršáckou legendární přirozenost, stále stejně... stejný, stále řidičsky pravověrný, stále ten, který je jedinečný, výborný... nejlepší.
BRAVO PORSCHE :yes: :-!
Sice mi tam moc nesedí ten zadní spojler, ale i tak:
"Milý Ježíšku..."
Ale když mi nějakou seženeš, klidně jí zaplatím, záleží, jaké poskytne služby >:D
A vzhledem k módě dnes obsahuje i 12,3% kyseliny hyaluronové >:D