Novinky
Normalne ma velke SUV ani Offroady velmi neoslovuju, pridu mi zbytocne velke a nenazrane na 99% jazdu po mestach. Ale tento Ford vyzera neskutocne. Sala z neho majestatnost a vynikajuce terenne vlastnosti a to vsetko okorenene fantastickym dizajnom. U mna :yes:
[odkaz]
A o tom co to projede není třeba pochybovat, kdo viděl Top GEAR USA, tak tam ho v jednom díle měli.
Ten Raptor v TG USA bol poladený od Hennessey performance VelociRaptor 600 Supercharged (alebo to bol 475?) no každopádne zvuk to malo neprekonateľný!
Inak Barri, viem, že tvoja 300C je predaná a teraz sedláš Jaga, či?
No 300C jezdí tedka v Brně >😁
A já mam kočičáka 😄
Každopádne o schopnostiach Raptora, aj sériového nikto nepochybuje 😉 Ale nechať si poladiť auto od Hennessey, hm :-!
Takovej americkej Veyron 😄
Jo Jaguar je klasika, já mam anglický auta rád, i sportáky. Má to prostě duši, styl eleganci a tradici.
Ja mám anglické auta tiež strašne rád (od Rangieho cez Astony, Lotusy, Caterham, Ariel...), ako aj ameriky, narozdiel od toho čo tu bežne jazdíme alebo u nás jazdí...
Opäť si to vystihol DUŠA, ŠTÝL, ELEGANCIA a TRADÍCIA, to je presne to čo od chcem, bohužiaľ finančne nestíham >😁 (sám jazdím ix35, C3 a teraz najnovšie aj Berlingo XTR- takže o US alebo UK cars si zatiaľ môžem akurát písať >😁 )
No vždy lepšie ako keby sme riešili tú Schade Rapid, z ktorej sa mi už dvíha žalúdok, najmä keď si predstávím jej šoférov, ten ich pocit, že majú najlepšie auto s bomba motorom a výbavou, hlavne so znakom Scha(n)de, blee 8-s Takéto tendencie je možné badať už v diskusii pod jej článkom, najmä, že všetci už vedia ako bude jazdiť a že torzka tu nevadí. Brrrr
S tým odstavcom súhlasím, v SVK a CZ je takých jedincov milión... a potom to tak vyzerá nie len na tunajších diskusiách...