Technika
Se vším kromě multifunkčního volantu a automatu rozhodně souhlasím.
Moje auto není Millenium Falcon abych potřeboval milion tlačítek, přeplácaný volant mě otravuje. Raději budu mít všechno na páčkách pod volantem.
A od té doby, co mám automat se často přistihnu, že se tomu řízení až tak nevěnuju - takže mám řazení stejně většinu času hozený do manuálního módu.
Moje auto není Millenium Falcon abych potřeboval milion tlačítek, přeplácaný volant mě otravuje. Raději budu mít všechno na páčkách pod volantem.
A od té doby, co mám automat se často přistihnu, že se tomu řízení až tak nevěnuju - takže mám řazení stejně většinu času hozený do manuálního módu.
Tak asi fakt bývajú ľudia podstatne odlišný. Na multifunkčný volant nedám dopustiť? Chcem prepnúť skladbu alebo stanicu na rádiu? Chcem si zmeniť hlasitosť? Stačí kúsok pohnúť prstom. Ovládanie tempomatu? Rovnako úplná hračka a bleskovka. Žiadne šmátranie rukou po aute, ruky pekne na volante. Jednoznačne super vec!
A automat? V jednom čo sa áut týka mám už dokonale jasno. Už nikdy nekúpim manuál. Automat je skvelá vec, zvlášť dnes, keď sa vyrábajú naozaj vyspelé automatické prevodovky. Nielenže jazda je oveľa plynulejšia a príjemnejšia, ale práve kvôli tomu, že nemusím "kvaltovať" rýchlosti, tak sa o dosť viac venujem práve tomu šoférovaniu samotnému a svoju pozornosť venujem o to viac situácii na ceste a nie radeniu rýchlostí. Takže u mňa je to presne naopak. Ja sa práve najmä vďaka tomu automatu venujem viac riadeniu.
K tým pomocníkom by som pridal ešte napríklad aj elektronické okná (ktoré síce sú už takmer štandard, ale vynález to bol výborný), klimatizáciu a naopak aj vyhrievanie sedadiel. To sú veci, ktoré či v zime alebo v horúcom lete naozaj veľmi spríjemňujú pobyt za volantom...
A automat? V jednom čo sa áut týka mám už dokonale jasno. Už nikdy nekúpim manuál. Automat je skvelá vec, zvlášť dnes, keď sa vyrábajú naozaj vyspelé automatické prevodovky. Nielenže jazda je oveľa plynulejšia a príjemnejšia, ale práve kvôli tomu, že nemusím "kvaltovať" rýchlosti, tak sa o dosť viac venujem práve tomu šoférovaniu samotnému a svoju pozornosť venujem o to viac situácii na ceste a nie radeniu rýchlostí. Takže u mňa je to presne naopak. Ja sa práve najmä vďaka tomu automatu venujem viac riadeniu.
K tým pomocníkom by som pridal ešte napríklad aj elektronické okná (ktoré síce sú už takmer štandard, ale vynález to bol výborný), klimatizáciu a naopak aj vyhrievanie sedadiel. To sú veci, ktoré či v zime alebo v horúcom lete naozaj veľmi spríjemňujú pobyt za volantom...
Automat je jedna z najlepších vecí. Mám 50 rokov, vodičák "C" som robil na starej V3S takže klasické dvojité vyšľapnutie spojky, resp medziplyn k tomu, odjazdené mám cez 1,5 mio km na všetkom možnom a preto tvrdím, že moderný automat je k pohodlnej a bezpečnej jazde ako stvorený
Jsem z těch vynálezů jakýsi rozpačitý - podle mne blbosti. Takže můj výběr😒br />
1. Kolo. Vynálezce neznámý.
2. Spalovací motor - patent pana Daimlera.
3. Automobil sám - vynález pana Benze.
4. Samonosná uzavřená karoserie. (Dále bez autorů)
5. Odpružený a tlumený podvozek.
6. Synchronizovaná převodovka.
7. Stěrače (paní Andersenovou nevynechám).
8. Diferenciál.
9. Elektrická baterie.
10. Elektrické osvětlení.
A to jsem určitě spoustu důležitých opoměl a více se tam nevejde, např. el. startér.
1. Kolo. Vynálezce neznámý.
2. Spalovací motor - patent pana Daimlera.
3. Automobil sám - vynález pana Benze.
4. Samonosná uzavřená karoserie. (Dále bez autorů)
5. Odpružený a tlumený podvozek.
6. Synchronizovaná převodovka.
7. Stěrače (paní Andersenovou nevynechám).
8. Diferenciál.
9. Elektrická baterie.
10. Elektrické osvětlení.
A to jsem určitě spoustu důležitých opoměl a více se tam nevejde, např. el. startér.
Takovýhle výběr bych viděl tak 60. léta minulého století >😒]
len pre doplnenie, pokiaľ viem tak koleso vynašli Sumeri 😉
Synchronizovaná převodovka - Cadillac, GM
Jinak z výčtů prvků z článku, klima, tempomat či autoamt taky jako první GM
více viz - [odkaz]
Jinak z výčtů prvků z článku, klima, tempomat či autoamt taky jako první GM
více viz - [odkaz]
Zabudol si na brzdy. 😉
Pravda, ale taky jezdit jen rovně by asi nebylo to pravé. 😉
Já jsem chtěl hlavně upozornit, že se jaksi redakci nepovedlo zadání utvořit nebo vysvětlit. Buď to měla být výhradně elektronická zařízení (pak nesedí třeba posilovače) nebo vše, co není vždy standardem (opět posilovače, ale i ABS), .... Taky by šlo představit si nebo lépe praktikovat jízdu v běžném voze z určitého roku a pak zjišťovat, co by mi scházelo.
Já jsem chtěl hlavně upozornit, že se jaksi redakci nepovedlo zadání utvořit nebo vysvětlit. Buď to měla být výhradně elektronická zařízení (pak nesedí třeba posilovače) nebo vše, co není vždy standardem (opět posilovače, ale i ABS), .... Taky by šlo představit si nebo lépe praktikovat jízdu v běžném voze z určitého roku a pak zjišťovat, co by mi scházelo.
Hlídání mrtvého úhlu považuji za zbytečnou, někdy i matoucí věc. Když má auto dobře navržená zrcátka, tak mrtvý úhel neexistuje. To že někteří výrobci místo funkčnosti hrají na design a na auta dávají zrcátka jak z pudřenky, to je druhá věc. Osobní zkušenost z MB S klasse AMG - pořád to tam bliká jak na kolotoči, takže nakonec člověk otupí ;-\ Za zhruba podobně "užitečnou" věc považuji i couvací kameru-zkrátka dobrá zrcátka stačí. I když couvací kameře musím poděkovat za to, že už od nás ze zahrady nemůsím otci , když k nám přijede na navštěvu, vycouvávat >😒] Ono našemu tatínkovy to couvání nikdy moc nešlo a nyní skoro v 70 letech s kamerou couvá (a mi ostatní se dobře bavíme) >😁
Ano, taky tyto dvě věci považuju za paradox. Teoreticky vzato obě řeší problém, který vznikl díky pasivní bezpečnosti. Auta jsou mohutnější a mohutnější. Při nárazu je to dobře, ale zacouvat bez čidel a kamer se už prakticky nadá protože výhled vzad je nedostatečný. Díky požadavkům na bezpečnost při srážce s chodcem je kapota boubelatější a jen těžko se odhaduje kde je čumák, takže už máme i přední senzory... To platí o pro zrcátka díky mohutnosti dveří se mění jeho umístění vůči řidiči a na problém je zaděláno. K tomu si přidejte design který vším ještě zamíchá...
presne tak, je to hovadina. Naucte sa tocit hlavu ludia a nebude potrebne ziadne sledovanie mrtveho uhla.
Co je to za spácaninu slov? Buď je to robotická převodovka (viz fiat, citroen), nebo automat jiného typu, ale robotizovaný manuál? Jak to funguje?
Robotizovaná manuální převodovka, nebo taky automatizovaná manuální, nebo jednoduše robotizovaná je pořád to samé - konstrukčně manuální převodovka, která má samočinně ovládanou spojku a řazení. Tím se dost podstatně liší od plnohodnotného automatu a na (ne)kvalitě práce převodovky je to poznat.
Asi nevím o čem mluvíte, 😄 , najel jsem asi 30 km s Dualogicem od FIATu a zatím proti tomu nic nemám. Pravda nezkoušel jsem extrém - tažení vleku, zimní provoz na sněhu, ale městský provoz jsem projížděl v úseku Brna a nemohu si na to stěžovat. Pravda je to pomalejší než klasické kvedlání ale když vezmeme v potaz jak dlouho se tento systém pouívá vůči systému klasických převodovek, považuji je za zdařilý. Nemluvě o tom, že pro lidi s postižením je to obrovský přínos, jak se opět dostat do běžného života.
( To jestli řazením ztratím 0,005 vteřiny mi přijde směšné a zavádějící)
( To jestli řazením ztratím 0,005 vteřiny mi přijde směšné a zavádějící)
Problém je v necitilém přerušení přenosu točivého momentu, proto je jízda s takovým autem škubavá. Převodovka, která pracuje na úrovni nejlíp třetí lekce autoškoly...
Upozornění na auto aspoň diodou byl dobrý nápad, ale to blikání, jak píše kolega výše, není ideální.
Uvidíme, jak se chytí výrobci tohodle😒br />
[odkaz] :yes:
Uvidíme, jak se chytí výrobci tohodle😒br />
[odkaz] :yes:
...že ho v autě nemam. Koupil jsem si auto i pro zábavu a aby mě furt komandovalo něco, co jde přesně proti mojimu způsobu použití dannýho vehiklu, to fakt ne. Jsem rád, že někteří výrobci tyto pomocníky dělají vypínatelné, ale bohužel jich rapidně ubývá. Nemam nic proti ABS a ESP v případě, že když člověk chce, má tu možnost tohle vypnout.
Nechápem ako niekomu môže vadiť ABS? Pozri si na nete dĺžky brzdných drách s ABS a bez neho. A ESP tiež často-krát zachraňuje životy, takže námietky zrovna voči týmto dvom systémom nejak nedokážem pochopiť...
Jáááj, tak teď jsi mě moc pobavil >😁 ruce na volantu pořád obě, ale neoddiskutovatelně užitečné věci pro min 90% řidičů to né >😁 Ale to možná s věkem příjde. Když jsem měl relativně mokrý papíry a byl jsem "bůh" řidič, taky jsem pomocníky nepotřeboval 😉 Jen smím se zeptat? Fabia 1,2HTP pro zábavu ? >😁
Bez ABS jsou bohužel už jen mašiny typu Gumpert Apollo, možná Ariel Atom a spol. Na 100% vyblbnutí je to určitě přínos, snad žádné závodní auto ani ABS nemá. Auto ovládáš pouze a jen ty a rozumím takovému požadavku. Ale u auta na běžné jezdění bych ABS určitě chtěl, stejně jako ESP. Ale vypínatelné proboha, jinak je to auto pro aktivního řidiče úplně zabité.
Vypínatelný ESP je naštěstí skoro všude.
Tak zatím ano, ale už se objeví i s nevypínatelným (nenapadá mě pro to jediný důvod) a při pokračování tohoto trendu to nebude nejrůžovější. Nicméně já jsem takový extrémista, že bych chtěl v autě i vypínatelné ABS. >😁 Fakt je asi ten, že většina lidí to neřeší a kdo hledá zábavu za volantem, stejně si koupí auto, které k tomu je určené a tam to vypínatelné ESP (snad) bude. Jen už asi nebude existovat to, že si tajně vezmeš tátovo oktávku a v zimě si budeš hrát na parkovišti.
Proč ne? Ale to internetovej chytrák asi nepochopí. ABS a ESP mi nevadí na běžný ježdění , jezdim s nima a nemam potřebu je vypínat. Ale moje požadavky jsou občas trošku náročnější a jsou momenty, kdy tyhle "pomocníci" vadí.
Záleží, čím jezdíš. Pokud si chceš zajezdit, či opravdu sportovat, možnosti stále jsou. Pokud do zábavné jízdy či sportování tlačíš běžnou konfekci, je chyba někde jinde než u automobilky.
Řeknu to takhle, chtěl by si, aby třeba Clio RS mělo full time ABS a ESP? Nebo třeba to nový Subaru s náhonem na zadek, aby to mělo? Co je běžná konfekce, co neni? To jako, že u těchhle aut je to "společensky přijatelnější" a u jinejch ne? Je takovej problém udělat jedno tlačítko s nápisem (ESP - off)?
Vždyť píšu, že záleží, čím jezdíš. V ABS problém nevidím. Pro sportování je nevypínatelné ESP rozhodně špatně a v autech které jmenuješ, jako Clio RS, či BRZ by z mého pohledu bylo nevypínatelné ESP jednoznačně špatně. Ale znovu, záleží, čím (a jak jezdíš). Není neobvyklé narazit na borce, kteří chtějí napodobovat Schumachera v oktávce.
Jezdim Fabií a občas se snažím napodobovat Schumachera.Takže jsem rád, že mam socku, která ani ABS a ESP ještě neměla..
>😁 >😁 Pokud jsi si kupoval i auto pro zábavu (jak píšeš) a skončil u Fabie, tak to mluví za vše. Z tohoto pohledu je kritika přítomnosti/nepřítomnosti ABS a ESP uplně mimo.
Myslíš, že Fabie nemůže být auto pro zábavu, ale třeba Clio RS jo? Potom jsi pokrytec ty a hraješ si na internetovýho chytráka 😄 [odkaz]
Jistě že může. Každý může zábavu vnímat trochu jinak, nebo můžeš z té Fabie postavit okruhový speciál, jenže je to absolutně irelevantní jako kritika výrobce, že v běžné produkci je ABS a ESP a klidně i nevypínatelné. Je to "škopek" na nejnižších stupních automobilové hierarchie pro přepravu z bodu A do bodu B bez jakýchkoliv ambicí na sportování. Až bude výrobce tvrdit jaké to je okruhové kladivo bude tam nevypínatelné ESP, pak je to na kritiku.
Promiň, ale Clio RS a obyčejná Fabia (a vlastně i RS) jsou trochu jinde. Nepochybuji o tom, že se v tom dokážeš zabavit, ale zde se naprosto shoduji s figurkou, že to v žádném případě není auto ani trochu stavěné na zábavu za volantem. Pokud ti jde o zábavu tak zásadním způsobem, že odmítáš i ABS, což je jistě ospravedlnitelné, pak tuto volbu skutečně moc nechápu.
Clio RS je jen továrnou přiostřený obyč model. To samý se dá udělat i z Fabie. To, že z továrny nebylo RS nic moc neznamená, že z toho auta se nic podobného lehkýma úpravama udělat nedá. Pouze výměnou tlumičů, pružin, stabilizátorů a silentbloků se i z tý Fábie dá dostat něco, s čím je zábava. Pokud se k tomu přidá i motor, pak v tom nevidim problém a auto jasně ukazuje, že sportovní ambice po těchhle "bolt on" zásazím má. Svědčí o tom i několik předjetých Clií RS, Fiest ST, Focusu ST, Focusů RS, Hond Civic Type R, Nissanů 350Z.... při jízdách na Autodromu Most atd 😄
Jedna věc je chválihodný vývoj automobilů v oblasti jejich spolehlivosti, bezpečnosti, technické a jízdní vyspělosti, jiná věc je zase ruku v ruce s tím jdoucí akcent na komfort, luxus. Hrana oddělující pozitiva od negativ je nezřetelná, neboť musíme kalkulovat vždy s osobou řidiče. Pro někoho je funkce "mrtvého" úhlu zbytečností, pro nejistého a nezkušeného jezdce to muže mít charakter poslední záchrany.
Je tedy důležité, aby byl stanoven jistý standard, tedy např. povinné pásy, pytle, abs atd. a samozřejmě je neméně důležité, aby další prvky byly v rovině možnosti, tedy aby si o nich mohl rozhodovat šofér sám. Třeba o té hlávkověsalátní zhůvěřilosti desetiletí - zhasínání motoru na semaforech.
Na nedávné diskusi se dokonce velmi zřetelně vyjevil generační problém ve vztahu k "pomocníkům" - starší šoféři jsou se svými CD k smíchu mladým zobanům s empétrojkou v náušnici. Jak je tedy patrno, nelze vyrobit univerzální vůz dokonale vybavený pro... nedokonalé lidi. Akcentuji tedy ten uvedený "standard", vše ostatní si holt musím umět vybrat a následně obhájit sám.
A jedno doporučení - najeď si na nabídku libovolného modelu prémiových automobilek, otevři si ceník a začni zatrhávat. Bez garážového poradce jsi v podstatě i při průměrné intelgenci ztracenej - desítky volitelných položek, desítky elektronických asistentů, vychytávek, pomocníků a sluhů. Ano, až tam to dnes s auty dospělo. Nic pro garážového prosťáčka. Avšak... ruku na srdce, vždyť dnes dá fušku i správně rozhýbat nový mobil. Není tohle minimálně na maximální zamyšlení?
P.S. A čeho je moc toho je opravdu příliš, ten obtežkaný citroenovský volant, z toho se mi až motá hlava...
Je tedy důležité, aby byl stanoven jistý standard, tedy např. povinné pásy, pytle, abs atd. a samozřejmě je neméně důležité, aby další prvky byly v rovině možnosti, tedy aby si o nich mohl rozhodovat šofér sám. Třeba o té hlávkověsalátní zhůvěřilosti desetiletí - zhasínání motoru na semaforech.
Na nedávné diskusi se dokonce velmi zřetelně vyjevil generační problém ve vztahu k "pomocníkům" - starší šoféři jsou se svými CD k smíchu mladým zobanům s empétrojkou v náušnici. Jak je tedy patrno, nelze vyrobit univerzální vůz dokonale vybavený pro... nedokonalé lidi. Akcentuji tedy ten uvedený "standard", vše ostatní si holt musím umět vybrat a následně obhájit sám.
A jedno doporučení - najeď si na nabídku libovolného modelu prémiových automobilek, otevři si ceník a začni zatrhávat. Bez garážového poradce jsi v podstatě i při průměrné intelgenci ztracenej - desítky volitelných položek, desítky elektronických asistentů, vychytávek, pomocníků a sluhů. Ano, až tam to dnes s auty dospělo. Nic pro garážového prosťáčka. Avšak... ruku na srdce, vždyť dnes dá fušku i správně rozhýbat nový mobil. Není tohle minimálně na maximální zamyšlení?
P.S. A čeho je moc toho je opravdu příliš, ten obtežkaný citroenovský volant, z toho se mi až motá hlava...
Zase začínáš s CD, jo? 😄
Jinak ohledně rozhýbání auta: z USA si pamatuju kauzu, kde jednoho nebožáka vytáhli z jeho Accordu, ale nakonec s ním ani neodjeli, protože byl v manuálu😊
Jinak ohledně rozhýbání auta: z USA si pamatuju kauzu, kde jednoho nebožáka vytáhli z jeho Accordu, ale nakonec s ním ani neodjeli, protože byl v manuálu😊
Vyborne napisane. V podstate cely ten clanok je tak trochu nezmysel, pride mi to trochu az "bulvarne" vhonde skor do blesku. S tym citroenom :yes: ale treba uznat ze su ludia ktorym to vyhovuje, holt kazdy si kupime co potrebujeme..
na ten volant citroenu si zvyknes po kratkej chvily (par minut) a potom ti ine riesenie uz moc nevoni 😉
Je tam toho už moc, tříští to pozornost. Pokud míříš na pevný střed volantu, tak to je citroenovská anomálie na kterou bych si nezvykl [odkaz]
Podle mě dva nejlepší pomocníci.
Multifunční volant se taky někdy hodí, ale nemam problémy to ovládat ani dotykovkou...
Multifunční volant se taky někdy hodí, ale nemam problémy to ovládat ani dotykovkou...
Jediný způsob, jak mít dneska z jízdy požitek, je paradoxně řídit veterána, který žádné z těchhle udělátek nemá. Jinak je to vždycky nuda, bez ohledu na značku / motorizaci / provedení.
No, tak to jdu provětrat mašinu. Sice je to jen ,,slabá" šestka , ale z 0 na100 to dá do 4s. A nuda to rozhodně není. >😁
Blbost, tu sa hovori o aute ako o dopravnom prostriedku (premiestnovadlo), kde vsetky tieto funkcie maju svoj vyznam... Chcel by som vidiet ako by si behal sluzobne 50 000km rocne na tom tvojom veterane a mal z toho super pozitok >😁
Včetně toho ABS a ESP. Neb když je za volantem blb, stejně mu nepomůžou. Spíše naopak napomáhaí šíření blbosti, když se snaží popírat fyzikální zákony...
A tu dámu za volantem Q7 bych chtěl vidět... * to jsou!.
A tu dámu za volantem Q7 bych chtěl vidět... * to jsou!.
janse i posilovac brzd je k nicemu co😁 kazdy nema odjeto 100 k km na okruhu jako ty, a stemi SUV musis pocitat se vsim a byt ohlleduplny na kazdeho i kdyz je to tezke. :yes: navic ESP mi zachranilo uz zivot ,kdyz jsem najel v zatecce na sterk vecer...kterou znam i poslepu----
To záleží. ESP v autě nemám (a zatím jsem se nedostal do situace, kdy bych ho potřeboval), ABS ano. Za ABS jsem rád, nicméně už jsem zažil dvě situace, kdy ani ABS úplně nepomohlo a jediná věc, kterou jsem mohl udělat a kterou jsem udělal, bylo sundat nohu z brzdy a řídit. Aneb průprava z Midtown Madness 1 zafungovala výtečně a už mi dvakrát zachránila předek auta >😁
Jak to jako jedna z "nejužitečnějších" věcí funguje bez elektrického otevírání kufru, které je podle vás jednou ze "zbytečných" věci? 😄
Stále se mi těžko představuje, proč je podle vás parkovací kamera, multifunkční volant, nebo vyhřívané čelní sklo tak důležité a automatické stmívání zpětných zrcátek ne. Všechny ty věci v autech mám a aut. stmívání zrcátek je hodně dobrá věc pro komfort i bezpečnost, zatímco bez parkovací kamery či vyhřívaného čelního skla bych se klidně obešel.
Stále se mi těžko představuje, proč je podle vás parkovací kamera, multifunkční volant, nebo vyhřívané čelní sklo tak důležité a automatické stmívání zpětných zrcátek ne. Všechny ty věci v autech mám a aut. stmívání zrcátek je hodně dobrá věc pro komfort i bezpečnost, zatímco bez parkovací kamery či vyhřívaného čelního skla bych se klidně obešel.
Tak parkovací kamera je fajn věc.
Samotmívací zrcátka taky nejsou žádný ovum, to už měly ameriky taky hodně dávno...
Samotmívací zrcátka taky nejsou žádný ovum, to už měly ameriky taky hodně dávno...
Kufr je fajn, obzvláště v zimě, kdy je zadek auta siloně špinavý, stmívací zrcátka je taky fajn stejně jako parkovací kamera. Hlídání mrtvého úhlu beru jako dobrého pomocníka ale nespoléhám na něj. Jde o to, že každý člověk může chybovat a někdy by ho ta kontrolka mohla zachránit. Jediné co mě zklamalo a do nového auta jsem si to již nedal je vyhřívané čelní sklo. Ano, na jinovatku to působilo rychle ale při silnějším mrazu bych to okno musel vyhřívat tak 5 minut aby to povolilo bez manuálního zásahu, To tedy radši vyndám škrabku, za 30 sekund mám hotovo a jedu.
Myslím, že "přední brzdová světla" ve formě nějakých malých červených LED světýlek zabudovaných do přední masky, by nebyla úplně od věci. Subjekt, nacházející se ve směru jízdy daného auta (tzn. protijednoucí auto, auto vjíždějící z vedlejší silnice na hlavní, cyklista, chodec u přechodu atd.) by dostal dost relevantní informaci o tom, zda auto brzdí a tím pádem zpomaluje.
Neznám nějaký zásadní důvod proti "předním brzdovým světlům". Máte někdo nějaké vysvětlení?
Neznám nějaký zásadní důvod proti "předním brzdovým světlům". Máte někdo nějaké vysvětlení?
tempomat a automaticka prevodovka (posilnovac brzd a riadenia beriem v sucasnosti ako samozrejmost)
1.Automatická převodovka je velice dobrá záležitost, měl jsem levou nohu v dlaze a s manuálem bych jezdil max. mastnou tyčí a nevím jak bych pracoval.
2.Vyhřívaný čelní sklo je velice dobrý pomocník. :yes😒br /> 3.Posilovače brzd a řízení? Ano a opravdu to není standart? 😉
4.Bezklíčový vstup a start, to mám velice dlouho a nepotřebuji více :yes:
OSTATNÍ VYCHYTÁVKY JSOU NAPROSTO ZBYTEČNÝ 😄 Kdo má problém udržet auto na silnici, či nedokáže zabrzdil na sněhu, zaparkovat a pod., tak nemá za volantem co dělat, tedy pokud nečistí interiér >😁
2.Vyhřívaný čelní sklo je velice dobrý pomocník. :yes😒br /> 3.Posilovače brzd a řízení? Ano a opravdu to není standart? 😉
4.Bezklíčový vstup a start, to mám velice dlouho a nepotřebuji více :yes:
OSTATNÍ VYCHYTÁVKY JSOU NAPROSTO ZBYTEČNÝ 😄 Kdo má problém udržet auto na silnici, či nedokáže zabrzdil na sněhu, zaparkovat a pod., tak nemá za volantem co dělat, tedy pokud nečistí interiér >😁
pro mě je největší zbytečnost je automat.Nejsme líní američani ,aby jsme jezdily s automatem.
A čo sa týka zákazov ... je to ale zbytočné ...
V USA si robili výskum (lebo tam sa to líši od štátu k štátu) a zistili, že paradoxne zákaz telefonovanie nič nerieši .... ľudia čo nedávali pozor pri telefonovaní si po zákaze našli inú "zábavku" ....
A preto by som zrušil všetky zákazy telefonovania, lebo príkaz dostatočne sa venovať riadeniu máme už v zákonoch a kto chce nech si telefonuje ako chce a kde chce ... hlupákov i tak žiadny zákaz nezastaví ...
Ale ak spôsobí nehodu, tak je jesné, že sa nevenoval riadeniu a o to viac by sa mu to malo "spočítať" ... preveriť si to nie je problém ...
Na druhou stranu si myslím, že je hloupost mít tyhle věci uzákoněné.