ziadneho mensieho brasku k modelu SLS nepotrebuje - ma ine auta: ma SLK, SL, CL, C coupe E coupe aj E cabrio a mozno este som aj na nieco zabudol.... na jaku r.it by mu bol baby sls nechapem...skoncil by rovnako ako trieda R....nie je vzdy vyhra vyrabat 20 podobnych modelov ktore sa navzajom budu pozierat a kazit predajnost a imidz jeden druhemu.....v tomto pripade vyhral nastastie zdravy rozum a SLS zostane jedinecne bez mensieho brasku ktory by sa na neho opat podobal a....ktory nema zmysel.....som rad - v tomto pridade mercedes rozhodol spravne, ziadny mensi braska nebude, hura 😉
SLS je len jedno :yes: auto snov :yes: samozrejme cervene a AMG presne ako mam v profile :yes:
CHerokee
0
No hlavně Mercedes začíná mít trochu moc těch typů. Navíc se očekává celá řada malých na platformě MB A a B. Ať to nepřeženou...
3_diamanty
0
presne tak, kto chce nieco male sportove ma tu SLK AMG a najnovsie pribude uz coskoro Acko AMG ktore skutocne zaplni miesto kde medak chybal, uz teraz sa mnohym pri pohlade na siroku paletu modelov znacky mercedes kruti hlava z tych nazvov.....nejake baby sls je nezmysel nic tkae medak nepotrebuje tak budme radi ze nic take nebude.....
stene
0
Souhlas, byl by to akorát požírač stávajících modelů. Spíš bych pochopil, kdyby postavili dražšího bráchu SLS, následníka SLR.
SLS je len jedno :yes: auto snov :yes: samozrejme cervene a AMG presne ako mam v profile :yes: