Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
XTad
Ty AMG narazniky z toho udelali nesrovnatelne hezci auto. Na superb sice porad trochu ztraci, ale i tak je paradni.
nasua23
ale pořád mám pocit, že z toho po stránce designu MB nevytřískal tolik, co šlo.
Podle mně by to vypadalo daleko líp, kdyby ten zadek useknuli co nejblíž zadním kolům... potom by to vypadalo geniálně.
Já celkově ohledně současný gerace "nevím".
První CLS byl blesk s čistýho nebe, něco úžasnýho, co definalo nový segment aut.
Současný CLS je podle mě prostě nevyužitý potenciál daný první generací a ani to kombi to nezachrání.
Navíc oproti konceptovým fotkám na mě nakonec působí trochu těžkopádně.
Prostě škoda. A7 mi přijde hezčí.
První CLS byl blesk s čistýho nebe, něco úžasnýho, co definalo nový segment aut.
Současný CLS je podle mě prostě nevyužitý potenciál daný první generací a ani to kombi to nezachrání.
Navíc oproti konceptovým fotkám na mě nakonec působí trochu těžkopádně.
Prostě škoda. A7 mi přijde hezčí.
pri pohlade na tento medak este vela vela aut v ingolstadte opusti zavod >😁 kym sa bude moct audina k medaku vobec priblizit 😉
mercedes :yes:
Je hloupé porovnávat D3 podle jednoho modelu a vynášet soudy. Počkáme do roku 2020 jak to bude... Každá automobilka má své koně 😉
A tebe bych spíše typoval na obhájce Korejských vozů, čistě podle profilového obrázku...
AUDI "náskok díky technice" :yes: 😉
Co myslíš pod pojmem "serepetička"?
Edit: nepocitam ranne zkusenosti s W124 napr., ktera me svou bytelnosti naopak vzdy fascinovala.
Jasně S-klasse nedosáhne na A8?? A to si se z toho mokrého snu probudil ted vid... je zajímavé, že i po 7 letech výroby ji stále zákazníci kupují... už jsem to psal S-klasse je poslední "pravá" limuzína.... BMW 7 je "sportovní limuzína" a A8 něco mezi..
Ale jestli můžu něco k A7 tak ta mě sakra zklamala.... kufr geniální... ale ten interiér??? za ty prachy??? samej plast ani kus kůže??
Za 1. pusť si například toto: [odkaz]
nebo si přečti nějaký solidní článek nejlépe z německé redakce.
Za 2. kupují? Jsi vtipný! Kdyby sis alespoň něco zjistil místo toho planého žvatlání! Prodej luxusních limusin v ČR rok 2011 Audi A8-119, BMW 7-114, Mercedes-Benz S-108. V prodeji minulý rok ztrácí na o dost lepší A8 11 kusy.
Letos do Června: Audi A8-41, BMW 7-34, Mercedes-Benz S-30. Jak si ho strašně moc lidi kupují tak zase ztrácí 11 kusů a je z D3 na posledním místě. Ověř si na periskop.cz
Ježiši ty tu argumentuješ testem v AUTOSALONU muhehehehe promin ale to mluví za vše 😄 já že sem zamrzl o přehledu v automobilech?? To spíš ty když si myslíš že "půjčenej motor z Lamba v RS6" výkonově nemá odpověď od MB potažmo BMW. Seš prostě tragicky mimo.....
EDIT: Jo a toho chlapečka si vyprošuju, sice ste možná (dle profilu) o 2 roky starší ale není Vám 50 aby ste si mohl tyhle kecy dovolit. Spíš si něco zjistěte a jak už řekl kolega, chce to OBJEKTIVITU A ZNALOSTI a ne argumentovat testem v autosalonu...
Co se týče motoru nacházejícím se v RS6. I když je základ od Lamba inženíři z Audi motor poměrně dost předělali. A co by nevyužili něco od sesterské automobilky.
Mercedes-Benz ztratil svou zář a teď je to slabší soupeř nežli tomu bylo dříve. A pokud se ti nelíbí český trh tak v DE i celosvětově je Mercedes na třetí příčce v luxusním segmentu. Což mluví za vše.
Kdyby jsi od začátku reagoval slušně byl bych i já slušný. Jelikož svým prvním reagováním na můj příspěvek jsi prozradil o svém charakteru i inteligenci mnohé nemám důvod být zdvořilí.
Já narozdíl od tebe nejsem demagog, kterej vypustil dogma "Audi už před více jak dvěma roky měla RS6 s motorem o výkonu jaký nemá žádný Mercedes. Říká ti něco 5.0 TFSI??? Třeba 580 koní?! Nejvýkonnější sériově vyráběné kombi všech dob. A u vozu jde hlavně o MOTOR, vzhled je na druhém místě... Apropó co třeba A7 nebo lehce futuristická R8?!"
Pokud nejsi ignorat tak uznáš že si napsal kravinu prostě a to bez debat, takže mi tady neříkej nic o tlachách... buhví jestli si aspon s něčím takovým jel. Vyvrať mi tohle !! Ted ukaz ty agrumenty, nejde to co protože je nemáš prostě si napsal totální chujovinu a já jsem na to zareagoval, možná až moc emotivně ale prostě mě to vyhecovalo, protože tyhle e😜erty, který se pak obouvaj do ostatních a neuměj uznat svou omylnost těch na webu člověk potká dost. Takže znovu 420kw a více mercededes nikdy neměl?? Aha takže 65 AMG je co?? (mimochodem motor, kterej se vyrábí už asi víc jak 10 let) 55 AMG, který měl výkové rozpětí 460 až 650 koní taky mi k tomu nic neřekneš?? Ať si AUDI ten motor z RS6 strčí někam, kdyby to byla pecka jak o tom básníš tak by ho nevyřadili a kecy že to udělaj kvůli emisím ani nezkoušej protože 65 AMG se taky stále prodává a bude. Ten motor byl nesmysl a RS6 sama o sobě taky.. kombík s váhou SUV... Prostě si přestřelil a víš to, ale nechceš to uznat a nevíš jak z toho.
Hele to kde je MB a kde není je mi celkem jedno, akcie jsem prodal se ziskem 41% takže no problemo a momentálně mám v BMW, takže se na nějaký prodejní čísla dívám spíš z hlediska růstové udržitelnosti atd. Každopádně v USA zase hraje třetí housle AUDI. Každá automobilka má své lepší a horší období, fakt je ten že MB je tu přes 100 let a můžeš mu děkovat za to, že vůbec nějaké AUDI existuje.
A o tom jestli si budu či nebudu myslet, zda je či neni S-klasse uberwagen či ne, tak te muzu ujistit, že já narozdíl od tebe (soudím dle tvého vozového parku) vycházím z praktických zkušenosti, protože díky mé práci a známostem jsem se v těchto autech svezl.....a ne jen na sedadle spolujezdce.
V cem dnes MB ztraci, je predevsim uroven zpracovani, v pripade vnitrku jsou to zejmena slicovani jednotlivych dilu, konzistentni odpor ovladacu/tlacitek a jake zvuky vydavaji pri pouzivani, intuitivnost a ergonomie.
CLS kvalita interiéru v daném segmentu nemá konkurenci... BMW nic podobného před 8 lety nenabízelo a AUDI už vůbec ne.
E vs A6 či BMW 5 opět plus minus stejné... v současné době A6 vede protože je nejmladší
GL.... nelze srovnávat protože konkurence od BMW či AUDI není... ale Q7 taky žádný zázrak není... zvlášť s tím směšným kufrem.... průměrná dáma nedosáhne přes nakládací hranu dozadu do kufru
Co třeba 65 AMG, co třeba evoluce 55 AMG v SLR atd?? Človeče než se z té RS6 poděláš tak si zachovej trošku objektivity... Prostě a jednoduše kecáš, notabene na co je kombík co váží 2100kg?? Taky se hodně rychle přestal vyrábět.. Mercedes dělal 500konové a víc motory, když ještě AUDI ani možná v té své podobě neexistovalo... takže trochu soudnosti a objektivity
EDIT: jak tak koukám z tvého profilu tak seš ukázovej adept na automobil AUDI... máš OII z té přestoupíš do Pašíka a možná jednou někdy se k té Audince dostaneš... no tak to je přesně u VW postavené a evidentně to v ČR funguje...