Videa
Neumím si představit člověka co vstoupí do showroomu Opelu a řekne ''Corsa je pro mě doslova obrovská! Co já chci je auto o pár centimetrů menší...''
Ke všemu mi to přijde jak kombinace Punta, A1ky a sem tam s kousky citroenu...
Ke všemu mi to přijde jak kombinace Punta, A1ky a sem tam s kousky citroenu...
A človeka čo si kúpi Peugeot 106 si vieš predstaviť? >😒]
>😁 >😁 >😁
a víš i že 188 centimetry se za ten volant pohodlně vejdu? 😄
a víš i že 188 centimetry se za ten volant pohodlně vejdu? 😄
Mne to nevysvetluj... Sám sa čuduješ, kto si môže kúpiť Adama a pritom ty sa vozíš v P106.
Ne. tys' to jenom nepochopil... to je to samé jako rozhodovat se mezi C2 a C1
Alebo medzi 206 a 106. Neboj sa, ja som to pochopil...
PS: Keď už Citroen, tak potom medzi C3 a C2
PS: Keď už Citroen, tak potom medzi C3 a C2
tak jak vidim... nepochopil... nech to být už prosimtě...
Takto v pohybe vyzera horsie nez na fotkach.
Tomu cervenemu uz chybaju len cierne bodky a akoby vypadol z rozpravky Ferdo mravec.
Povodny dobry dojem dokaliceny.
Tomu cervenemu uz chybaju len cierne bodky a akoby vypadol z rozpravky Ferdo mravec.
Povodny dobry dojem dokaliceny.
se mi to auto začíná líbit. Nechci zatím vynášet soudy, ale mám pocit, že naživo to bude velmi povedené.
BRAVO BÓBIKA 😐
Mimochodem, už jsi viděl novou TV reklamu na Citigo? Příšerný.
Jenže právě tahle "vypočítaná" trendovost mi právě hrozně vadí, dobře to vystihl včera BOB. Všude kolem sebe vidíme ajfouny, mopse (to zvíře, který se poslušnosti nedá naučit se opravdu někomu líbí???), fejsbůky, vysmátý ksichty, instantní zážitky, instantní přátele. Tohle auto budou prezentovat jako povoz pro mladé progresivní individuály, kteří jsou ve finále všichni stejní.
Když komukoli v mém věku plus mínus pět let řeknu, že nemám fejsbůk dívají se na mě, jako kdybych teprve včera slezl ze stromu.
Jasně, reklama na malé auto se vážně ladit nedá, ale přece jen bych se ji snažil směřovat trochu jinak. Nebo bez toho psa a správnýho telefonu by to nebylo tak úžo? ;-\
Proti té reklamě nic nemám, je zbytečně uniformní právě ve smyslu moderního lifestylu a jeho náležitostí. Na druhou stranu je na tyhle lidi asi mířená, takže to tak bude správně.
Jasně, s těmi "drsňáky" to mám stejně. Mě nejvíc oslovují reklamy, kde je vtip a švih - třeba PC guy & MAC guy nebo fotbalové reklamy na Pepsi.
Jinak no offense, každý z nás to jinak má. 😄
PS: Tiež vydarené [odkaz] [odkaz]
Dalibor mi nic neříká, večer se podívám na youtube. :yes:
Apropó, ona kritika poukazování na pospolitost (ne zde, ale obecně)... jestli to začíná rasou, národností a podobně, aby to nepokračovalo přes kritiku mezináboženské tolerance a odmítavý postoj k začleňování handikapovaných a postižených do "(z)dravé" společnosti...
Je hezký, že mainstreamová produkce obsadí do hlavních rolí jednoho filmu bělocha, uvědomělého černocha, asiatku, superchytrého Inda, jednoho Latina a jako bad guys jednoho zafačovaného muslima a Rodena s ruskym přízvukem. Že to neodpovídá realitě? No a, jsme aspoň korektní.
Podobnou otázku si lze položit v souvislosti s námi v současnosti - jsou Češi, Moravané a Slezané západní odnoží Slovanů? A vydrželo jim to po divokém 19. a 20. století?
Ale mrkni se někdy na House M.D. nebo na promo videa amerických škol... ;-\
Na druhou stranu, minulý týden jsem koukal na Intouchables a to byl film, který mě oslovil za posledních pár let snad nejvíc. A tam šlo hlavně o střet kultur, ne na hraní si na jednotu.