Novinky
kazde auto chce byt luxusne ale maloktre je prakticke a dlho vydrzi....uz teraz sa tesim na daciu logan v zeneve o rok.....toho luxusu je uz dnes tolko vsade ale ak clovek chce poctive normalne auto aby pod lupou hladal......no este tu mame rapid chvalabohu....., ocakavam aj utok vsetkych ostatnych znaciek do tychto vod a to prave preto ze kazda znacka to uz s luxusom prehana a normalne auta uz vymizli....tusim uz nissan avizoval prichod a ozivenie znacky datsun na rok 2014 - priznam sa uz sa datsuna neviem dockat.....
Díky bohu, že jsou luxusní a premiové značky. Být všude jen lowcosty s tlakem na co nejnižší cenu a podle toho pak vypadají, by bylo peklo na zemi. Lodgy vypadá naprosto děsně a to jsem kolem něj chodil a hledal něco, co by jsem tam našel povedeného. Chvála bohu, že tu je i něco jiného.
viete mi tu prosím vysvetliť, v čom môže byť skúter luxusný? Bude mať sedadlo z veľerybej kože? Pozlátený výfuk alebo čo.... >😁
Může mít obsah motoru +500, pořádný výkon, vyhřívané sedadlo a rukojeti, integrovaný USB a podobné nesmysly... asi by ses divil, jaký může být rozdíl mezi čínským fichtlem a luxusním skutrem...
vyber si: vespa ss90 super sprint nebo uchylarna vvb 150 swarovski; neblbni, usb je luxus leda tak u turbanoic nana...
Super, tak na to se těším 😉 Pro S-max to je velká pochvala, že premiová značka jako Audi si bere za vzor Ford. Další sportovní MPV trhu jen prospěje a třeba tuhle třídu Audi nakonec rozhýbe :yes:
Audi - Ducati - skútr...
No jak sem psal už před půl rokem... Takový konec si ZNAČKA Ducati opravdu nezasloužila...
K tomu ostatnímu se nemá cenu vyjadřovat...
To bude naopak nový začátek. V koncernu žádné moto nemají, takže Ducati bude mít úplně volnou ruku ve vývoji. Jediné co se jí bude dostávat budou peníze. Určitě tam bude i tlak na nějaké masovější stroje kvůli výdělku, ale jinak se bohužel neuživí.
Mohli ji nechat vyrábět supersporty pro pár fandů a nechat ji postupně zaniknout, to by si Ducati jistě zasloužila.
Ty si to stejně zase (ovšem BLBĚ) všechno vysvětlíš po Vašem.
Nicméně, neoddiskutovatelným faktem je, že ŽÁDNÁ (těch výjimek je opravdu málo) moto firma na světě... neprodává za ceny jako DOSUD prodávalo Ducati... a ještě opačně... Jsou lepší časy a horší časy..., ale pokud vím, tak Ducati nebylo (jak to bude do budoucna nevím, ale nepředpokládám, že by ji za současného stavu byl ochotný z dosavadních majitelů kdokoliv koupit) na cestě do hrobu (tak jako to prezentuje tvůj klub), ta firma rostla a vydělávala, jen nevydělávala dost, aby se současnému majiteli dostalo dost peněz na zplacení dluhů naakumulovaných z let předešlých... těch horších, proto prodávali. Ducati mělo... DOSUD...nejlepší možnou pozici a pověst, tedy v tomto případě VW nekupoval zkrachovalý podnik...., to jen abysme si jako rozumněli..., tudíž tvá poznámka z tohoto pohledu je v současné době mimo mísu... (tak jako tradičně).
Já však pochybuji....že v budoucnu bude někdo těžko ochoten dát 0,5 mil. za motorku, která bude vznikat bez patřičného vývoje, tradice a k tomu to bude firma vyrábějící (v horším případě) elektroskútry, když.... může mít za podobnou cenu motorku od firmy s tradicí větší a s vývojem lepším...např. MV Agusta a podobně (těch firem je naštěstí ještě dost). To už je pro mě snesitelnější Bimota (patřící BMW, páč to BMW má jakous takous tradici).
A to, že to VW jako začlenil pod Horch (které snad nějakou tradici kdysi mělo), či auto union nebo jak se ta naleštěná bída jmenuje, jaksi celé věci tak nějak ve finále nepomůže...
Na druhou stranu, jak sem psal, jsou naštěstí i jiné značky, které mají potenciál nahradit Ducati na mototrhu.
Nevím kde sem psal o tom, že přeznačkovaný Chrysler mi nevadí...
Lancie z Chryslera v současné podobě mi vadí...
Přeznačkovaný Jeep žádný neznám.
Jediné auto, které mi "nevadí" je Freemont, páč to auto je fakt vzhledem k ceně dobré a taky se nejedná o "luxusní" značku... Přeznačkovaný Chrysler v podobě Lancie je pouze alternativa a tak se na to taky dívám.
Jednostranný pohled to tedy není... V případě Ducati je to stejné, jako by se pod značkou Lancia spol MV Agusta měl prodávat elektroskútr.
Ale stejně jsi to napsal špatně. Freemont je prostě jen Dodge, kdežto Ducati bude pořád Ducati a nebude to nic přeznačkovaného. A že bude dělat i něco jiného než jen motorky pro úzké spektrum zákazníků je jen kuprospěchu. Aby měli peníze na vývoj nekompromisních strojů, musí si na to vydělat.
Tak jen ve zkratce...
Ducati dělalo vyjímečné právě to, že motor vzešel od Ferrari.
Ducati, stejně tak jako Ferrari může prodávat za ceny, které jsou rentabilní i v menších sériích a za ceny, které si dosud jiná značka (např. s výjimkou MV Agusty, či HD nemohla dovolit) , tedy... výroba a práce na "elektroskútru" je u značky Ducati prosté znesvěcení a jen hledání profitu za každou cenu (a je jedno, jestli to nakonec bude NSU, či autounion). S odkazem té značky to nemá nic společného.
Mimochodem, i to Ferrari nebylo vždy jen v černých číslech...
Mimochodem, tohle je jen začátek, přijodu větší prasárny (sem si jistý)...
Nikde jsem netvrdil, že někdo koupil v podobě Ducati zkrachovalý podnik.
Management Ducati udělal to nejlepší, co mohl - dostal značku do povědomí, dal jí lesk a hodnotu. Ale o prodeje - a to jsem psal jasně - se musí postarat masová výroba. Pár supersportů pro nadšence takovou fabriku nevytrhne.
Osobně pochybuju, že by Audi zatrhlo výrobu těch raket a zrušilo závodní aktivity - ty budou jistě naopak podporovány. Ducati bude mít pořád vlastní vývoj, takových obav bylo u Lamba a kde je teď, že?
Nicméně kromě exklusivních kousků ten vývoj bude muset pokrýt i modely jaksi...mainstreamové včetně třeba skůtru, to proto aby si těch pár maniaků mohlo dopřát svoje desmosedici.
Ostatně tobě to je jasné stejně jako mně, jen ti leží v žaludku tvůj úhlavní nepřítel - německý koncern, a tak ses musel textově vyblejt. Kdyby duknu koupil PSA, nebo Chrysler, byl byl úplně v klidu.
Ostatně si připomeň, jací nepřátelé jsou pro tebe motorkáři, nedávno bys je rovnou všechny střílel...