Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
PeterLuk
0
Dobrý nápad, ale skutočnému kontaktu s autom sa nič nevyrovná... 😉
zlysoused
Tak já se přiznám, že jsem v tomhle konzerva. Prostě není nad to přijít do showroomu a prohlídnout si a osahat opravdová auta. Cítit tu vůni, atd. Ta digitální prezentace má jistě budoucnost, ale v showroomu, kde jsou i reálná auta.
white label
Je to skvělý nápad, který bude konkurence určitě následovat. Nikde není napsáno, že by to mělo úplně vytlačit klasicky vystavená auta v showroomech (navíc klidně může být i v takovém showroomu vystaveno pár aut fyzicky) ale jako nadstvaba je to velmi přínosné především pro samotného zákazníka. Těch možností konfigurace je u prémie tolik, že tohle bude výnborný pomocník.
oooo :yes:
oooo :yes:
Tak jistě, podle mě tohle bude zanedlouho součástí každého většího showroomu. Nadruhou stranu, tuhle službu už v dnešní době do určité míry zvládají webové konfigurátory a určitě se v tomhle směru weby ještě zdokonalí, takže bude možné si podobnou prezentaci udělat v klidu doma. Jako samostatný digitální showroom úplně bez aut se mi to moc nepozdává. Jako součást klasického ano.
Ale doma je většina lidí limitována technicky (velikost/počet monitorů, kvalitní/výkonná grafika, rychlost připojení atd. Navíc jít do takového showroomu, nebo to "mastit" doma, to je rozdíl asi jako když jdeš do kina, nebo si film pustíš doma. 😉
Jistě to chápu. Jen mi to přijde trochu málo na samostatný showroom. Uvidíme.
Kombinace klasiky s virtuálem by byla optimální, ale neměl bych problém ani s tím, kdybych šel nejdřív do klasiky a následně někam "vedle" do virtuálu apod...
Tahle virtuální konfigurace má podle mě smysl hlavně s ohledem na součásti, které tvoří design, tzn. materiály, barvy, kola, atd. Moje zkušenost je ale taková, že třeba u barev těžko z fotek odhaduju, jak se mi bude líbit barva v reálu na autě, podle toho jak dopadá světlo, atd. To stejné platí do značné míry i u vnitřku auta. I ze vzorníků to většinou těžko vybírám. ;-\
Právě proto je tu ten virtuál, který má k reálné představě mnohem blíž, než běžná fotka, nebo malý vzorek laku, nebo kůže v klasickém vzorníku.
Aladeen
čo si môžu zarátať do ceny autobilov ;-\ Podľa mňa je to zbytočnosť
Jen k vůli showroomu určitě ne. Ceny v rámci D3 se navzájem "hlídají samy"...
P.S. Podle toho co píše, zřejmě nebudeš reálný kupec prémie.
P.S. Podle toho co píše, zřejmě nebudeš reálný kupec prémie.
Giacobbo
myslím si že nejsem jediný, kdo než si auto objedná nebo koupí chce se do něho posadit, projet se v něm.