Ekonomika
Jako provozovatel auta na LPG jsem uz o CNG uvazoval. Pokud pominu, ze se vzdycky smeju u takovani a zaroven me mrazi po zadech, pri pomysleni na zvednuti ci zavedeni dane na LPG, pak nejvetsi problem vidim v siti cerpacich stanic. Pritom CNG si temer kazdy muze tankovat sam doma. To by ovsem nesmela stanice stat radove statisice. Matne si si vzpominam, ze jsem kdysi cetl, ze takova stanice vyjde jako dnesni cena kotle na plyn. Jenze on je to vic jak petinasobek a to je pro lidi neakceptovatelne. Kdyz se k tomu pripocita navyseni ceny auta a zadna podpora statu je auto na CNG k nicemu.
Neni to davno, kdy v priloze HN nebo Lidovek (nevim presne, v praci odebirame oboje) bylo propocitani nekterych aut stejne znacky s CNG a naftou. Ne vzdy vyslo CNG na totalni naklady levneji, spise naopak.
LPG je taky fajn.
Neni to davno, kdy v priloze HN nebo Lidovek (nevim presne, v praci odebirame oboje) bylo propocitani nekterych aut stejne znacky s CNG a naftou. Ne vzdy vyslo CNG na totalni naklady levneji, spise naopak.
LPG je taky fajn.
Se mi nechce veřit že v dnešní době DPF může vyjít diesel vyhodněji než CNG.
Když se kouknu třeba sem ,přijde mi to celkem jednoznačné😒br /> [odkaz]
Když se kouknu třeba sem ,přijde mi to celkem jednoznačné😒br /> [odkaz]
článek hezkej, lehce tendenční. Jen by mě zajímalo, kde vzali ty menší náklady na servis...
někde jsem tu četl toto😒br /> "Výhodná cena zemního plynu oproti benzinu a naftě je totiž garantována stabilizací spotřební, resp. ekologické daně na zemní plyn pro dopravu až do roku 2020. Do roku 2012 je ekologická daň nulová, a poté se bude postupně zvyšovat, aby v roce 2020 dosáhla minimální úrovně požadované Evropskou unií."
Ale vůbec netuším jaký bude reálný dopad na cenu CNG. Resp. kolik je ta minimální sazba spotřební daně dle EU.
Neřekl bych, že garance zvyšování spotřební daně je nějak extra výhodná 😉
[odkaz]