Novinky
...už má VW, klidně by ho Honda mohla kupovat a má ušetřeno za vývoj >😁
Osobně raději počkám, co Honda představí oficiálně, snad se té atmosféry nevzdají. I když jejich zákazníkem asi nikdy nebudu, v tomhle jim držím aspoň jeden palec.
Osobně raději počkám, co Honda představí oficiálně, snad se té atmosféry nevzdají. I když jejich zákazníkem asi nikdy nebudu, v tomhle jim držím aspoň jeden palec.
S atmosférou už raději nepočítej. Sympatické by to sice bylo, pak by ale Dinar a spol prskali, že je to nekonkurenceschopně pomalé. >😁
Ty asi myslis ten motor od vw jak rikal King, podvykonovany dvoulitzr, ne? >😒]
Snad to dopadne jinak a stejne jako King vice verim ve slusnou 1,6 Turbo nejlepe do tech 7 - 8tis >😁
Snad to dopadne jinak a stejne jako King vice verim ve slusnou 1,6 Turbo nejlepe do tech 7 - 8tis >😁
Nevím jak vy, ale já jsem zatím v provozu moc Civiců této generace neviděl. Podle mého to s designem tentokrát přestřelili a obyčejné motorizace pro "obyčejné" zákazníky, moc na dračku nejdou. Řekl bych, že i minulá generace se šířila zpočátku rychleji než tato. U Type-R to asi nebude tak žhavý, ten své zákazníky najde.
Focus se prodává mnohem dále a na silnicích k vidění také moc není. Asi už to s těm ree😜orty trošku přehánějí. >😒] Vezmi si, že se Civic prodává od dubna. Jak se prodával 8G na začátku, to by se dalo docela snadno zjistit, ale nemám na to čas. Tehdy to ale bylo zkreslené tím, že továrna těžce nestíhala výrobu a byly pořadníky na 3/4 roku. Aktuálně je Civic těsně za Top 10 třídy, mám pocit 12. místo, takže relativně slušné. Než je ale začneš pravidelně potkávat, to si musíš tak rok počkat. 😄
No neverím, že v Čechách Focusy nestretávaš. Na SVK nemajú Fordy zďaleka také predaje ako v CZ a nových Focusov vídam požehnane.
Dokonca som videl RAZ aj ten Civic, otočil som sa za ním ale len kvôli jeho exotickému zjavu, než kvôli atraktívnosti dizajnu.
Dokonca som videl RAZ aj ten Civic, otočil som sa za ním ale len kvôli jeho exotickému zjavu, než kvôli atraktívnosti dizajnu.
Fakt ne. A to jsem skoropražák. :-!
Dneska jsem potkal bílý Civic na "své trase", asi se nějak rozkecala. Dával si to slušně. >😒] :yes:
Dneska jsem potkal bílý Civic na "své trase", asi se nějak rozkecala. Dával si to slušně. >😒] :yes:
Tak jako celopražák Focusů potkávám hodně a Civicy zatím jen generaci "astro".
S tím souhlasím, nových Focusů je překvapivě v Praze dost... Novou generaci Civicu taky skoro nepotkávám,asi tak stejně jako reklamě masážovanou i30 >😁
Mno, potkávám už dlouho jednoho. Design mi nicméně přijde rozhodně lepší než u minulé generace.
Mno, ale jen jednoho... Ale kolik na stejné cestě potkáš Golfů, Focusů, Mégane. Byla doba, kolem 4kového Golfu, kdy byl Civic v poměru tak 1:4... To už se dneska nekoná, já myslím že je to škoda a že do velké míry za to právě může design. Přitom dnešní Focus například, také není žádná hitparáda.
Motor je neznámá, ikdyž opravdu s největší pravděpodobností půjde o přeplňovaný motor. Mě by spíš zajímalo, jestli půjde netradičně o "pětidvířko". A co mě zajímá ještě víc, jsou úpravy v interieru. Největším zklamáním u současné generace pro mě byl posez u řidiče ! V Civicu se vždycky sedělo dole (ve starších generacích hoooodně dole), ale v té současné je to naprostá katastrofa. To bude chtít hodně upravit.
Líbí se mi jak nelakovaný předek na Dacii Logan je známka základní výbavy a snahy ušetřit a Honda černej čumák používá i na Type R a je to najednou známka designové vyspělosti >😁 >😁 >😁
Ale Civic to nelakované nemá. Není to nic nového, měl to už Golf V GTI a používají to i Renaulty RS, ale ještě nikdo z nich neměl to provedení tak kýčovité, jako to má tenhle Civic. Ten předek + zadní bradavice z plexiskla to je "děs", který může dokonce směle konkurovat Focusu III hb a jeho trojúhelníkovým dírám v předním nárazníku a rozteklým zadním světlům.
Vyprofilovat se ale teď rozhodně bude složitější, i když nepochybuju, že se to povede. 😉 Můj tip je místo podvýkonovaného dvoulitru převýkonovaná 1.6,co dělají pro WTCC. otázkou je, do jaké míry se dá věřit Autocaru a jemu (jako vždy) zaručeným informacím o výkonu.
Golf nemá o nic méně "sofistikovaný" podvozek, než Focus, takže první dvě místa ve třídě (v tomto ohledu) už jsou obsazená. 😄
Pro papirove kovboje s tim "nejsofistikovanejsim" asi jo, ale jinak
treba test naznacuje ze teorie kdyz neni udelanana dobre ne vzdy funguje papirove skvele
[odkaz]
Coz naznacuji i dalsi testy kde Focus byl hodnocen jako horsi HH nez Megane, Civic >😒]
Vzpominam na profesora na skole, jak rikal ze na kvalitni vozovku je vhodnejsi tuha naprava 😉