Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ford Transit Custom: Nové informace a velká fotogalerie

Ford zahájil výrobu svého nového užitkového modelu Transit Custom a při té příležitosti zveřejnil rozsáhlou fotogalerii této novinky.
Zpět na článek
25. 7. 2012 18:52
25. 7. 2012 20:16
25. 7. 2012 09:34
Šířka bočních dveří?
Myslím, že karoserie se docela povedla.Líbí se mi i ta ďoura skrz přepážku, to bych už několikrát využil. Osobně jezdím se současným Transitem, takže jsem zvědavý, jak vyřešili několik věcí, které mě štvou.
1) šířka bočních dveří - při nakládání palety 120 cm je to jen tak tak, nezkušení vozíčkáři mají problém a já strach, že mi nabourají dveře.
2) zadní křídlové dveře se nedají zaaretovat otevřené- pokud fouká vítr, neustále se zavírají.
3) oka v podlaze by mohla být pevnější -jsem zvědavý jak to vyřešily tady -to oko nad podběhama je vyloženě pro parádu.
4) dílenské zpracování a ochrana proti korozi, zejména podvozku.
Trochu mám obavy, že přístrojová deska je spíše na efekt, než práci. Kam budu dávat papíry formátu A4?? Současná verze má uprostřed odkládací polici, kam se veškeré dokumenty vejdou.
No, nechám se překvapit.
Rozbalit vlákno
4
25. 7. 2012 11:04
Re: Šířka bočních dveří?
Tie papiere budeš asi hádzať na sedadlo spolujazdca ako všetci...
Chýbajúca aretácia zadných krídlových dverí je na pováženie, ale trpí tým mnoho áut, nie len Transit - pritom by to mala byť absolútna samozrejmosť.
Palubka mi príde tiež málo praktická, navyše je neskutočne hnusná - Ford nasadil tak otrasný dizajn interiérov, že ma skôr odpudzuje, ako by lákal sadnúť si za volant.
Zvonka nový Ford tiež celkom nepochválim, uvidíme naživo, ale veľa plechu, málo skla, a úplne stratené kolesá netvoria dokopy sympatický celok. Najvýraznejší je mohutný a vysoký predok - vyzerá to hrozne úzko a vysoko, doterajšia generácia je vydarenejšia.
Avatar - PeterLuk
25. 7. 2012 11:55
Re: Šířka bočních dveří?
Mne sa zvonka práveže páči, pradchádzajúca generácia sa mi nepáčila. Aj zvnútra je v pohode, ale je fakt, že tam niak nevidieř odkladacie priestory... :-| ;-)
Avatar - SEKYC
25. 7. 2012 22:04
Re: Šířka bočních dveří?
K tvému výčtu nedostatků musím dodat ještě jeden a pro toho kdo pojede s nynějším trandákem poprvé dost důležitý,až skoro zdraví ohrožující >:-[] >:-[] takže za 5) otevírání předních dveří-nějaký chytrák vymyslel že přední zpětný zrcátka se nedají na dveře ale na pevno do kasle, nedomyslel že při otvírání na skoro 90stupnů,tak jak to má veškerá konkurence hrozí jejich ulomení >:D tak se zkrátil omezovač dveří že si pomalu urazíš čumák,to je podle mě hlavní až vlastně konstukční vada :no: Jinak uživatelsky a hlavně jízdně je lepší než konkurence :yes:
4. 12. 2012 13:59
Re: Šířka bočních dveří?
Ale tohle není nový Transit! Ten přijde v druhé polovině příštího roku.
Transit Custom je konkurent například pro VW Transporter.
Vůbec tohle auto nesrovnávejte se současným Transitem.
Záruka na prorezavění je 12 let, takže si asi věří. Máme ve firmě současného Transita 6 let a začíná kvést slušně..
25. 7. 2012 18:52
Kola
Dneska ráno na poradě jsem tomu skoro nevěřil, ale teď to vidím na vlastní oči... Budou se nabízet 16 a 17 palcová litá kola pro Transit!
Rozbalit vlákno
1
25. 7. 2012 20:16
Re: Kola
Zakrátko to bude mať ozdobné koncovky výfuku, elektricky posuvné dvere, hi-fi a 15 airbagov...že sa tam napokon nevlezie paleta, podlaha bude plastová a úchytné oká z úsporných dôvodov z drôtu, už bude vedľajšie... >:-[]
25. 7. 2012 21:25
Hrůzný interiér
Fordu fandím, ale co předvedl s palubní deskou v Transitu Custom je na vyhození designéra. Pravděpodobně se byli inspirovat u některého z čínských výrobců-kopírovačů... :no: Elegantním interiérem se mohou inspirovat u Sprintera (mám na mysli dodávky...)
Rozbalit vlákno
0
26. 7. 2012 12:50
predaj noviniek Fordu na Slovensku
predaj nabiehajucich novych modelov Ford na Slovensku je totalna katastrofa, nevie to niekto objasnit? Kedy bude tento Transit k dispozicii si neviem ani predstavit ked predajcovia dodnes nevedia povedat kedy bude k dispozicii napriklad novy Ranger?

Co ma dostalo uplne tak ani product manazer na importe Ford nevedel povedat kedy sa bude dat novy Ranger objednavat... Pritom v Rumunsku, Madarsku, CZ a trebars v Polsku maju novy Ranger bezne na predajniach uz.
Rozbalit vlákno
0