Novinky
Prekvapila ma ta informacia, ze uz pri 1250 otackach je k dispozicii 250Nm, takze to taha skoro uz na volnobehu.
Mila redakcia, chcelo by to nejaky test benzinu zo spodnej casti ponuky, bavili sme sa o tom uz pod testom C 220 CDI.
Když vidím tady tuto nabídku za 780 000, tak podle mě ztrácí smysl Passat TSi nebo Mondeo, které stojí prakticky stejně.
Nauč sa počítať. Porovnateľné Mondeo 1,6Ecoboost stojí nejakých 550t., ak je to cena "prakticky stejná" so 780t za Céčko, neviem...
Ako premiovy kovboj musis sam najlepsie vediet, ze cena "uz od" nezahrna prakticky nijaku komfortnu vybavu, teda za dobre vybaveny mainstream dostanes u M-B akurat tak holobyt. Nehovoriac o tom, ze vnutornymi rozmermi na mna C (plati najma pre kombi) posobi skor ako Focus.
... to vypadá docela zajímavě, dostat premii s turbomotorem 115kw za 780k.
Dobrý... ještě zbývá zjistit jaká je výbava 😉
Dobrý... ještě zbývá zjistit jaká je výbava 😉
pre mna osobne ma Cecko najkrajsi interier na svete... nie iba co sa tyka v ramci triedy... pre mna je interier Cecka proste naj......nepoznam krajsi ako tento😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
skutocne dononaly interier... najkrajsi na svete :yes😒br />
tomuto skutocne neviem prist na chut😒br /> [odkaz]
no otras otroti medaku, najviac ma u bavorov vzdy fascinuje ten siroky stredovy tunel ako z 1203ky...neskutocny grc..., pristrojovy stit akoby z r 98... mercedes este ani neprisiel s novym Ceckom a uz teraz je na mile vzdialeny baworaku... ked pride nove Cecko tak ten rozdiel uz bude par svetelnych rokov...
inak by ma zaujimalo ci ten siroky stedovy tunel v bmw neobmadzuje vodica.... vyzera to skutocne neskutocne hrozne.... miesta jak v miniaute...
To neubírá nic na skutečnosti, že C je po faceliftu povedenej model, kterej dokáže soupeřit s F30.
pravdu mas :yes:
[odkaz]
Kdybych se nebál, jak mě webpaja setře, řekl bych, že vypadá trošku připosraně... jako by ta světla původně patřila o 10cm výš, ale pak se nějak sesunula dolů...
BMW mi přijde, že si našlo svou tvář (zadku 😄 ), ale M-B tak nějak tápe.
Na druhou stranu sedan C je fakt pěkněj!
A MB-E? [odkaz]
Mě se líbí, jak rafinovaně jsou maskované skutečné rozměry auta. Pozvolně klesající okénko vytváří elegantní siluetu, střecha zase formuje prostorný zavazadelník, aniž by ta plechová plocha mezi střechou a oknem působila nepatřičně. Mírný prolis před zadním světlem efektivně eliminuje pocit velké masy plechu kolem zadního kola - srovnej s novou generací. Za mě - praktické, krásné...
Snad si budu muset jeden koupit.. 😉
Za mě vynikající :yes😒br />
Naopak předchozí generace měla trošku těžkopádnější tendence [odkaz]
I přes své staří patří C-kombi (i sedan) k tomu nejhezčímu ve třídě :yes: