Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Kia Soul přijede příští rok

20 komentářů

3_diamanty
tento soul ale treba povedat ze celkovo celosvetovo v rebricku najpredavanejsich modelov znacky kia je soul velmi uspesne auto.... a tazi hlavne z uspechu v USA kde je druhou najpredavanejsou kiou .... takze ono to auto uspesne je akurat nie v eu... ale pride nova generacia a ta by mohla uz trosku vody namutit aj v eu... drzim palce.. kia ide raketovo dopredu vo vsetkych oblastiach.... na noveho soula sa uz tesim :yes: aj vdaka nemu pojde aj dalsi rok kia urcite v celosvetovych predajoch opat za dalsim rekordom :yes:
Fe
Si zabudol na "kia slape" 8-s
ericn
No hele, je to jen divný malý auto, nic víc... btw dnes jsem zas jeden po Praze potkal (asi tak po roce) >😁 Takže žádná sláva Toppere :no:
twistedTSD
Mně je tedy úspěch Soulu záhadou, jedná se dle mého názoru o to nejošklivější v nabídce Kie.
augustin
Pre mna je najosklivejsie auto Juke a predsa sa dobre predava. Asi si musime zvyknut, ze co sa paci mne, sa druhemu nepaci. Nic nove pod slnkom. 😉
sendador
Soul je tak osklivy, ze Multipla je oproti nemu primo krasavice 😄
Choochoo
Soul ma hodne povedeny design. Pro US trh primo stvoreny :yes😒br /> Malo aut je dnes delano se zajimavym designem, akorat se o nem u kdejake lacine sracky plka. Jakakoli bezna vec v zivote je proste vyrobena, ale u kdejake pojizdne lacine slataniny se mluvi o designu
:no:
palmexman
si pamatuji na ty předpovědi, jak soul bude drtit yeti-ho. tenhle vůz není ani ryba ani rak. crossover, něco jako travestita.....
Choochoo
Cos cekal ve state kde se kupuji Fabie II >😒]
augustin
:yes:
twistedTSD
Fabia II má (nebo ještě nedávno měla) lepší evropské prodeje než Ibiza, ty státe.
Gangrel
...coz je pro lidi s alespon minimalnim estetickym citenim naprosto nepochopitelne. Fabia je nejvetsi zrudnost, co se pohybuje po silnicich. Uzofka, ktera je na tom v interieru stejne jako stary dobry Stodvacias... Ibiza je proti ni skvostne a vyvazene auto. Nerozumim tomu, proc je Seat neuspesny a Skodovacne modely, ktere jsou vyssi nez sirsi a jejich design je vyrazne mizernejsi ten uspech maji. V portfoliu nasi uzasne domaci znacky je to sama uzoucka prisernost nectici rozmery tridy, resp. je na samem okraji. Fobii to zacalo a tim slavnym Rapidem zatim konci. Jsem opravdu zvedav na to, jak dopadne O3. Jedinny vuz ktery se vymyka je Citigo, ktere ma zase tragicky vzhled predku.

Z pohledu designu tak Skodovka ztraci na vsechny znacky, nejen na ty ze stejne staje.
lulinak
tady je zase chytraku co si tahaji xandy ja kje tohle hnusny a tamhleto hnusny, doufam ze zastupci Skody sem obcas kouknou kdyz se chteji zasmat, zvlast kdyz si k tomuto cteni vezmou udaje o velmi uspesnych vysledcich prodeju tohoto "hnusneho auta" a musi se smat jeste vic.
Proste se to velmi dobre prodava a hotovo, to hovori za vse, jestli za tim nekdo vidi blbost vetsiny tohoto naroda tak je jako don Quijote ale nechcme deti at si hraji ze....
Jinak Soul se mi moc libil kdyz prisel na trh, do doby nez jsem zjistil ze je to dost prcek a do doby nez jsem se s hruzou kouknul do ceniku co za tohodle prcka chteji, bylo vymalovano..
Choochoo
Presne jak rika Kryshna a tebe nechame at si hrajes.
Takova Elantra, ktera se mezi zde pochybnymi znalci neujala patri s prodeji 1mil.ks/rok na 2.misto na svete. Takze Fabie je hruza coz dokazuji prodej a na tom nic nezmenis >😒] >😒] >😒]
twistedTSD
Co se zas taháš nějakou Elantru? Vypadá snad Fabia jako sedan nižší střední pro asijský a americký trh? Výše jsem ti dokázal, že na jednom z (pro Fabii) nejdůležitějších trhů rozhodně není nějakým propadákem.
ZocelenyDrapalik
Auto, které se vyrábí v Korei, nemá na českém ani evropském trhu šanci, ať už je jakékoliv. Vlastně není jediný vůz, který by vyráběl neevropský výrobce, mimo Evropu, dovážel ho sem a tady zaznamenal nějaký výraznější úspěch. To bylo samozřejmě zbožné přání od samého začátku.

Ovšem kdyby udělali verzi šitou na evropského zákazníka, jako je tato šítá na Ameriku, a vyráběli to v Nošovicích, to už by byla jiná.
Choochoo
vzdyt uz dnes je dela v Evrope s evropskymi designery 😉 Ale pepa z vesnickyho depa to tolik nekupuje pac to nema znak Sade 😉
BeranK
Jen se tady dál vztekej a piš sem ty svoje "yntelygentní přýspěvky" na Sade, stejně seš jenom nula, na jejímž mínění záleží stejně málo, jako na holubím trusu na silnici 😄

No, ale stejně, musí to bejt smutnej život, dřepět u obrazovky a trávit čas psaním podobně hystericky nenávistných výlevů ke škodovce i tam, kde o nínení ani zmínka.

Ale na druhou stranu vás tady pár je, tak si aspoň rozumíte a nemusíte se scházet na skupinových terapiích někde v léčebně i když, mezi náma, jste na to vesměs zralí a možná by vám to pomohlo.
ZocelenyDrapalik
Soul byl od začátku celý dělaný v dizajnérském centru KIA v USA. Proto ten americký úspěch .
Nicco
Dalsi priklad po Focuse I a III, ze globalny dizjan je iba zelanie marketingoveho a financneho oddelenia. Bud sa auto paci v Amerike alebo v EU.