Novinky
tiez som toho nazoru :yes😒br />
doba pokrocila...... :yes😒br />
mclaren mam rad :yes:
doba pokrocila...... :yes😒br />
mclaren mam rad :yes:
By ma zaujimalo kto z vas diskutujucich ma V12, myslim ze vacsina ma 8 a 12v :-!
Asi jste chtěl napsat spíš 3 než 8, ne? 😉
Myslel som ventily 12v a teda 4 valce (V4), namiesto valcov 12 (V12) ale aj 8/12ventilov je uz v dnesnej dobe prezitok 😉
Mám 8V, ale jde spíše o to, že dnes si berou na mušku dvanáctiválce a za pár let si můžou vzít na mušku i čtyřválce. Kdo by před 10 lety řekl, že atmosferický dvoulitr bude na trhu EU rarita ?
..myslim, ze 12.tky motoristicky svet neopusta 😉
Akurat bude financne narocnejsie ich drzat v garazach, co je ale v sfere kupnej sily pre V12, tak trochu irelevantne. Je tiez celkom mozne, ze sa to stane velmi prestiznou vecou, co je v podstate aj dnes. V12 hovori : ..Ja som kral ...
Europska administrativa nediktuje celemu svetu, a ohrem toho i v Europe dost ludi, ktorych chcu V12 mat a maju a budu mat vo svojich RR, FF, AM, MB ci BMW ...atd.
Techickeho pohladu na vec, 12.tka kludne moze byt lahsia ako starsie V8, ..kludne mozme mat rozmery V8 ...atd. Skvelym prikladom je BMW ..svojeho casu v 90s vyrabali R6 s objemom 2l a viac, ..ktory sa da +/- rozmerovo porovnat s mot.blokom volva 2,5l s tym, ze ten je iba 4.r hrncek... Ono je jasne, ze cim viac piestov, tym viac prislusenstva ...,ale tragediu by som s toho rozhodne nerobil ... ;-\ Ako ANO, v principe je V12 luxus v 'priamom prenose', ale svoje miesto vo svete motorizmu ma, tak isto ako na druhej strane spektra 3.valcove ekozazraky ... 😉
Akurat bude financne narocnejsie ich drzat v garazach, co je ale v sfere kupnej sily pre V12, tak trochu irelevantne. Je tiez celkom mozne, ze sa to stane velmi prestiznou vecou, co je v podstate aj dnes. V12 hovori : ..Ja som kral ...
Europska administrativa nediktuje celemu svetu, a ohrem toho i v Europe dost ludi, ktorych chcu V12 mat a maju a budu mat vo svojich RR, FF, AM, MB ci BMW ...atd.
Techickeho pohladu na vec, 12.tka kludne moze byt lahsia ako starsie V8, ..kludne mozme mat rozmery V8 ...atd. Skvelym prikladom je BMW ..svojeho casu v 90s vyrabali R6 s objemom 2l a viac, ..ktory sa da +/- rozmerovo porovnat s mot.blokom volva 2,5l s tym, ze ten je iba 4.r hrncek... Ono je jasne, ze cim viac piestov, tym viac prislusenstva ...,ale tragediu by som s toho rozhodne nerobil ... ;-\ Ako ANO, v principe je V12 luxus v 'priamom prenose', ale svoje miesto vo svete motorizmu ma, tak isto ako na druhej strane spektra 3.valcove ekozazraky ... 😉
Ten pán má pravdu, aj v supešportoch budú optimálnym riešením trojvalce, prípadne dvojvalce v lacnejších verziách. Ale tou skutočnou "bombou" budú jednovalce prepĺňané aspoň 10 turbami 😄
PS: Famózní V12 do McLaren F1 ani "tehdy" NEbyl z vlastních dílen - třeba na něj "nemají" 😉
PPS: Ono na tom že "NEmají budoucnost" (a jednou se bez nich budeme muse obejít 😢 ) sice zrnko pravdy je ... ale konkurence je naštěstí ještě nabízí a ještě nějakou dobu nabízet BUDE (vivat V12 - třeba ve Ferrari FF :yes: 😄
Pokud jde o McLaren, musí myslet trochu víc ekonomicky, takže se spíš koukají do budoucnosti a na to, co má podle nich smysl vyvíjet.
PS: A ano, tak jako V6 v příští generaci C5 (nebo vozů střední třídy vůbec) NEbude (nebo bude "vzácností") totéž proběhne i u těch V12 ...(vím že "číslíčkově" to NEbude "problém", nicméně je mi z toho docela SMUTNO 😐
Přece bys taky nevyvíjel motory, který se EU snaží všemožně zabít.
PS: JÁ jsem rozhodně RÁDA, že V12 stále ještě existují (a ještě chvíli existovat BUDOU - nic "lepšího" jsme totiž zatím NE"vymysleli" :yes: 😉
..my jsme si je pořídili asi před rokem a :yes: :yes: 😄
..jen ty kopečky apod. jsou takové "snadnější" 😄
..je vidět že jste s ním ještě NEjezdil 😉 VELMi "ulehčí" v náročných úsecích (třeba když vás Buřtík táhne 40 km "tam" - a pak musíte taky zpátky 😄
Elektrokolo POMŮŽE (např. ve stoupání třeba i HODNĚ pomůže), ale jinak to zas TAK "jiné" NEní = alespoň já jsem třeba po těch 80ti km zničená STEJNĚ jako dřív 😉
PS: Ne vážně - elektrokolo je HODNĚ příjemné (a "vracet" k "obyč" bych už se NEchtěla), ale na takovýchto "delších" (alespoň pro mne to JE dlouhé 😉 ) cestách dostanete "pěkně zabrat" i na tom elektrokole 😄
Někdy ani nikam nejezdím. Zajedu si k oblíbenému kopci a jezdím dokola nahoru a dolu. Dolu sprint pro zábavu, nahoru pro posilování. Pěkné jsou vany, tedy údolí, dva kopce kousek od sebe.
😉
PS: Vy snad "jste rád" že (ani) McLaren NEbude už mít V12?!?