Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Bentley Mulsanne Vision Convertible: Otevřená vlajková loď na prvních skicách

Bentley chystá otevřený Mulsanne. Nedal tentokrát prostor nějakým velkým spekulacím a sám uvolnil oficiální skici.
Zpět na článek
Avatar - Pekelná Micinka
20. 8. 2012 22:01
Ty krááávo!
Hlavně ať je to takhle dlouhý, prosím, prosím, prosím... Opakování - matka moudrosti, pokud už jste to četli na Autofunu. .,-
Rozbalit vlákno
4
20. 8. 2012 22:46
Re: Ty krááávo!
Jenom malinko přibrzdi nadšení.

To je klasický problém skic. Vždycky kola resp. disky veliké tak, že prakticky nezbyde místo na žádné pneumatiky, poměry délky, výšky a šířky citlivě zkresleny tak, že to sice vypadá super bombově, ale.... . Třeba ze skicy, pokud by se podařilo do ní nějakou osobu narvat, by většinou nebylo nic moc vidět atd.

Realizované vozy - myslím oproti jejich skicám - vždy ztrácí tak trochu šťávu, šmrnc, lehkost nebo nevím jak přesně popsat, že to vlastně zkurv.ili. Někdy dokonce i vyrobí libovou a i funkční a pojízdnou studii a pak vyrábějí hnůj. Např. moje bývalá dlouholetá srdeční záležitost, Alfa Romeo
[odkaz] oproti [odkaz]

(Záměrně nepíšu, jak je moderní, srdcová. Srdcová je tak akorát sedma nebo desítka a když jde list, tak i eso. Když chci vyjádřit jakýsi kladný vztah k něčemu, pak tedy srdeční. Ale možná jsem už moc starej.)
Avatar - Pekelná Micinka
20. 8. 2012 22:58
Re: Ty krááávo!
Tak i s menšími koly by to bylo krásný auto. A nezapomeń, jak masivní je Mulsanne, tady, kdyby si tam dokreslil osobu, tak i z průměrně vysokého člověka bude vidět jen hlava.
20. 8. 2012 23:19
Re: Ty krááávo!
Ale jo, vobrázek se líbil i mně. Jen jsem chtěl připoupozornit na jistá úskalí, která se zpravidla více či méně objeví a projeví.

Jistota je však jediná - ať bude sebehezčí, nebudu na něj mít. :'-(
Avatar - Pekelná Micinka
20. 8. 2012 23:47
Re: Ty krááávo!
Však já vím, jak to chodí... ;-)