Novinky
webpaja
0
Vyděračský taktiky takzvaných "zelených" seskupení jsou různý...všechny obvykle vedou k jednomu...k vlastnímu zisku.
Greenpeace, takhle banda ekoteroristů s hlávkovým salátem místo mozku, je ZLO. :no: :no: :no: :no:
Pro Greenpeace vje vetlmi jednoduché trefovat se do VW... proč nenasadí masivní kampaň vůši čínským, indickým malajsijským, argentinským a brazilským producentům? Vždyť právě v těchto zemích se motorizace vyvíjí tím špatným směrem: tyto státy se nestarají o příslušnou legislativu, vyrábějí se tam auta s motory splňující tak akorát EURO 0, 1 , 2 nebo max. 3!
Mám opravdu jen odpor vůči Greenpeace, kteří v důsledku chtějí potopit evropskou (technologicky a technicky nejvyspělejší!) výrobu, aniž by (kromě Japonska) existovala lepší alternativa! To je vrchol pokrytectví a vrchol lenosti!
Mám opravdu jen odpor vůči Greenpeace, kteří v důsledku chtějí potopit evropskou (technologicky a technicky nejvyspělejší!) výrobu, aniž by (kromě Japonska) existovala lepší alternativa! To je vrchol pokrytectví a vrchol lenosti!
Nevim zda je to lenost nebo jen nedostatek odvahy. V EU jim nikdo nic neudela, v Cine by sli do teplaku a v Mexiku pod kudlu. A navic...co my vime o aktivitach GP mimo Evropu...?
Kontroloval jsem to na: [odkaz]
A nic! Je mi jasné, že přístup k vládám v zemích jaké jsem vyjmenoval nahoře je pro Greenpeace těžký. Tyto země a vlády řeší mnohem "důležitější" a "naléhavější" problémy. Ale to neznamená, že nemá ceny Greenpeace kritizovat! Naopak, kritiku si za hodně ne-aktivit rozhodně zaslouží...
A nic! Je mi jasné, že přístup k vládám v zemích jaké jsem vyjmenoval nahoře je pro Greenpeace těžký. Tyto země a vlády řeší mnohem "důležitější" a "naléhavější" problémy. Ale to neznamená, že nemá ceny Greenpeace kritizovat! Naopak, kritiku si za hodně ne-aktivit rozhodně zaslouží...
Myslim, ze Greenpeace je jedna z poslednich organizaci, ktera neni zmanipulovana velkymi korporacemi. Byt se vsim nesouhlasim (CO2 manie), jsem rad, ze tu jsou a upozornuji na neporadky tohoto sveta (a ropa, to je neporadek par excellence). Pokud budou bojovat mirovou cestou, k jejich cinnosti nemam namitek.
Problém je, že takými nezmyselným "eko" kampaňami sa strápnia tak, že už budú na smiech i keď budú mať pravdu ....
Som za ochranu prostredia, ale myslim si, ze zbytocne odsudzuju VW za to, ze ich zakaznici radsej kupuju silnejsie motory na ukor malych motorcekov. To nie je chyba VW-genu.
byť Fxfagn nemám rád (z jiného důvodu), tak zrovna z těchto důvodů bych je až tak neobviňoval. Sice jim plug-in hybridy a hybridy zrovna nejdou a dost v nich zaspali dobu, ale vynahrazují to línýma motůrkama s turbíčkama.
Každopádně původní reklama na americký prasák byl celkem trapas, ale ekologům se parodie super vyvedla - ta hvězda smrti je jedinečná >😁 :yes: :yes:
Každopádně původní reklama na americký prasák byl celkem trapas, ale ekologům se parodie super vyvedla - ta hvězda smrti je jedinečná >😁 :yes: :yes:
Já zase vím, že jsem vděčný za jakoukoliv reklamu na auto, moto atd. narozdíl od nablblých reklam typu ty moje želvičko nebo co se děje u adámků. Kdyby se radši tihle zelení mozci trefovali jak už tu někdo řekl do výrobců v Číně, do toho jak mizí skleněné obaly a všude se vyrábí a hlavně povaluje PET atd. A reklama na VW s Darth Vaderem je vtipná a nenásilná zato parodie od GreenPeace, hmmm ráz dva tři smích... Bych chtěl vidět, kolik je tenhle spot stál a hlavně kde na něj "ekologicky" vzali. Jo a taky by mě rovnou zajímalo, jestli žijou v chýších, nejezdí auty, loděmi atd, nevyužívají internet potažmo elektřinu atp. Tenhle alibismus mám totiž hrozně rád...
Já vím, jenže Čína je obrovská, navíc obsah netu cenzuruje, takže by to asi nepadlo na úrodnou půdu. Konkrétní automobilka je jednodušší cíl, to si dobře spočítali.
Jak moc začínají zelenáči u sebe je těžko říct, třeba bydlí v zemljankách, jezdí Priusy, přes moře plachetnicemi a elektřinu berou z větrných elektráren, nevím.
Původní reklama je trapná a ne, že ne - honit se s nataženýma rukama za psem, aby se vysr.l aby nakonec táta-nácek problikl dálkáčem zámek auta ... hmm, tomu jsem se skutečně nezasmál 😒
Ale třeba jen nechápu německý gut-humor.
Jak moc začínají zelenáči u sebe je těžko říct, třeba bydlí v zemljankách, jezdí Priusy, přes moře plachetnicemi a elektřinu berou z větrných elektráren, nevím.
Původní reklama je trapná a ne, že ne - honit se s nataženýma rukama za psem, aby se vysr.l aby nakonec táta-nácek problikl dálkáčem zámek auta ... hmm, tomu jsem se skutečně nezasmál 😒
Ale třeba jen nechápu německý gut-humor.
Ta reklama odkazovala na jeden v té době pro Američany aktuální příběh. A nejde o "probliknutí dálkáčem zámku", ale o dálkový start motoru. Ano, NMS má skutečně dálkové startování, aby sis mohl nechat vyhřát/ vychladit interiér.
Ježíšmarjá a víš vůbec co napodoboval? On neměl bejt vtipnej, on napodoboval kultovní postavu z Hvězdných válek pokud jsi je neviděl, kde právě Darth Vader a třeba i rytíři Jedi uměli ovládat věci působením svojí síly na dálku. To že si ten prcek na to hraje, nedaří se mu to a pak najednou prd, lekne se a vejrá když mu to táta za záclonou nastartuje mi přijde opravdu nenucený a vtipný a o to šlo. Ne aby se někdo smál celou dobu, není ani čemu přeci.
Ježíš nebo Maria?
Samozřejmě, že vím o čem jsou Star Wars, ale právě proto mi to přijde trapné. A když už vznikla tato reklama, tak parodie od Greenpeace mi přijde trefná, hlavně s hvězdou smrti.
Samozřejmě, že vím o čem jsou Star Wars, ale právě proto mi to přijde trapné. A když už vznikla tato reklama, tak parodie od Greenpeace mi přijde trefná, hlavně s hvězdou smrti.
Njn tak jsme každý jiný, já na tom nic trapného nevidím stejně. Dle mě dobrej nápad, ten klučina to zklamání a pak ten údiv zahrál dobře, určitě se za břicho takyx nepopadám, ale úsměvné to je. A oproti ***inám co v TV dávají za reklamy je to super.
Mě oturbíčkovaný motory nic nevynahrazují, když musím měnit turbíčko po 70 tisících
[odkaz]
U VW byly dvě možnosti😒br />
superzastaralej ale spolehlivej motor viz 1.6 benzin (asi ještě loni i v Audi A3)
nebo superNEspolehlivej trochu moderní motor
(ovšem jak správně tvrdí Greenpeace - s nadpozemskou aurou)
teď už o spolehlivým nevím..
[odkaz]
U VW byly dvě možnosti😒br />
superzastaralej ale spolehlivej motor viz 1.6 benzin (asi ještě loni i v Audi A3)
nebo superNEspolehlivej trochu moderní motor
(ovšem jak správně tvrdí Greenpeace - s nadpozemskou aurou)
teď už o spolehlivým nevím..
od VW vždyť i špatná reklama je reklama a kdo ví jestli ty klipy nefinancují přímo z Volfsburgu. >😒]
Na VW mám stejný názor jako Greenpeace.
Nejvíce se mi líbí závěr článku.
Podle mě je VW v investicích do ekologie na posledním místě.
Přinejmenším na počet prodaných aut.
VW je za Toyotou a Hondou deset let pozadu.
Nejvíce se mi líbí závěr článku.
Podle mě je VW v investicích do ekologie na posledním místě.
Přinejmenším na počet prodaných aut.
VW je za Toyotou a Hondou deset let pozadu.