Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Citroën C4 Picasso bude jen rozsáhlý facelift

15 komentářů

masklin222
No neviem, ja som nasiel len "podle poslednich zprav" a to je podla mna zdroj JPP.
A ak si reagoval na to o novej generacii, tak tym som mal na mysli, ze to je najblizsia C4 a nie nejaka v 2016 na spolocnej platforme s GM. Kto si pozrie ponuku C4 picasso v Citroene, tak sa dovtipi, ze znizenie poctu predavanych verzii je sposobene dobiehajucim zivotnym cyklom a nie faceliftom.
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
kyklop
precitaj si posledny test C4 gp a Grand C-max. Nikde nevidim napisane, ze by mlatili a nejazdili. Mimochodom mas nejaku vlastnu skusenost?
ericn
Jo jo design tohoto auta se fakt povedl, takže není nutné jej měnit... taky jsem ho měl 4 roky :yes:
lukas13
Ty jsi to auto vůbec nepochopil (pokud jsi ho kdy řídil nebo v něm alespoň seděl).

Civic 7G včetně TypeR, 8G myslím taky, Megane RS, a ... tramtadadá - nový Beetle (do nějakého výkonu motoru, uznávám). Všechno torzky. Proč zrovna MVP nižší střední by nemohlo mít torzku, když zrovna u něj chceme maximální komfort, ale sportovní chování je nám úplně ukradené?
lukas13
:yes: Vidím to úplně stejně.
zlysoused
Je docela pravděpodobné, že Golf VII bude mít taky torzku.
lamal
no jasne klasika, prevodovky gumove, primitivne podvozky co mlatia a nejazdia... zas nic nove, mam dojem, ze PSA uz nikdy v zivote nepride s nejakym novym podvozkom napr multilink... hlavne ze design ... :no😒br />
golf 6 aspon ma schopnu platformu z 5ky a dobre vyladenu, urcite ma viac dovodov jej predlzit cyklus ako podvozky s koncepciou z 80 rokov ... torzna priecka fuj, trapny citroen... creative technology mhm iste >😁
masklin222
Mohli by ste uvadzat zdroje, z ktorych tieto informacie cerpate. Skoro vsetky totiz nie su pravda. Nova generacia bude nova generacia a nie facelift. A bude postavena na novej platforme, nie na starej.
Pekelná Micinka
:yes: Ta krátká verze je Picasso, ta dlouhá Grand Picasso. V té červeno černé kombinaci vypadá moc krásně.
kyklop
Tu spodnu linku okien som si vsimol az po tvojom upozorneni...skoda. S poslednou vetou suhlas
zlysoused
je pořád velmi hezké MPV a v krátké verzi, klidně to napíšu, je to podle mě nejhezčí kompaktní MPV. Takže vůbec nevidím problém v tom, pokud se bude vyrábět dál. Technická modernizace by pochopitelně prospěla.
Dinar
Problém je, že to auto nemá designové "muchy", v krátké verzi s tou spodní linkou oken je to spolu s DS3 citroenní designový vrchol. To co jezdí v tom odkazu o svou designovou jedinečnost přijde, a to je škoda. Snad ale naopak přijde fl tam, kde je potřeba hlavně, tj. vylepší jízdní vlastnosti a převodovky.
kyklop
1)mpv maju casto dlhsi zivot ako zvysok produkcie
2)po stranke dizajnovej vyzera picasso aj grand stale dobre, takze decentne upravy mozu byt lepsie ako uplne prekopanie celeho auta. Ked sa zameraju na odstranenie much, tak to mozu kludne dalej predavat
nalimer
usudok nech si spravi kazdy sam
[odkaz]

a prave na tomto usetrilo vela penazi VW. Golf 6, Golf Plus, Touran, Passat - všetko predĺženie životnosti predchádzajúcich verzií.