Ekonomika
Fuj, jak slibně to vypadalo, tak to dopadlo fiaskem. Interiér klasika němec, žádná hravost... Vision D vypadal fakt skvěle, ale tohle fakt ne
Z toho, co jsem v těch všech článcích okolo Škodovky přečetl, jsem pochopil, že Vision D je spíš nová Oktávka než Rapid. Rapid vychází z Mission L.
Jinak hravost od Škody nemůžeš čekat. Škodovka má vše čistě účelově řešené a zatím jí to vychází. Na hravost by měl být Seat, ale tomu to zrovna taky moc nejde..
Jinak hravost od Škody nemůžeš čekat. Škodovka má vše čistě účelově řešené a zatím jí to vychází. Na hravost by měl být Seat, ale tomu to zrovna taky moc nejde..
no zas taková hrůza to není, prostě to vypadá jako škodovka, žádný extra nápad, konzervativní a účelové. Prostě pro svou cílovou skupinu se stejnými charakterovými vlastnostmi. Kdo chce emoce co se designu týká, musí jinam.
To ale nic nemění na tom, že podle fotek jde o nejdospělejší auto v kategorii. Srovnej si ji třeba s Dacii nebo Renaultem, tohle vypadá jako opravdové auto (stejně jako vypadá ve své kategorii Polo).
Uvidíme v reálu jak to bude s Peugeotem.
Uvidíme v reálu jak to bude s Peugeotem.
si děláš (_l_) ne? Viděl jsi to už naživo? Je to příšera. Nevěř obrázků z 3D studia. Už při prvním pohledu je to až neuvěřitelně úzké.
Pokud to porovnám třeba s Fluence, který je ve vrcholné verzi (xenony, velká kola...atd) něžně nad 400k což je cena, která bude u Rapidu obdobná, ne-li vyšší, pak toto srovnání vychází bez diskuzí pro Renault. Rapid prostě vypadá jako chudý příbuzný
Pokud to porovnám třeba s Fluence, který je ve vrcholné verzi (xenony, velká kola...atd) něžně nad 400k což je cena, která bude u Rapidu obdobná, ne-li vyšší, pak toto srovnání vychází bez diskuzí pro Renault. Rapid prostě vypadá jako chudý příbuzný
No, když vidím v reálu ty fluence v černé (limo voe) bohužel velmi nelesklé barvě na patnáctkách vtlačených do podběhů a obrovským fukem mezi blatníkem a kolem, což znamená, že to auto vypadá jak na chůdách, pak pro mě jednoznačně rapid.
Jo 😄 Zato Rapid, na ocelových čtrnáctkách které jsou v základu, s tím vyžraným zadkem, bude rozhodně krásnější >😁
S velikostí kol bych byl opatrný, tam bude mít podle mě Rapid problém taky a možná větší než Fluence. Fluence na svá léta celkem ok, nejslabší místo je přední maska a-la-žába. Černá k němu nesedí, protože pak tím víc vyniknou žabí oči... ve světlé je to lepší, nebo to řeší xenony.
Fluence má taky vyšší světlou výšku, protože je primárně určen pro rozvojové trhy (z těch 10 000 měsíčně prodaných aut jich v Evropě moc nebude) . Rapid se pokud vím bude pro východní trhy taky dělat se zvýšeným podvozkem. Pak můžeme tuto kombinaci vyššího podvozku a menších kol porovnat. Fluence navíc dostane novou, asi nežabí masku.
s tim fluencem to je fakt dobrej prehmat....fluence je hnusna prej pseudolimuzina....pche....boze, kdyz konence pochodi vyznavaci francouzskych aut, ze minimalne po strance dilenskyho zpracovani, rizeni a razeni a celkoveho pocitu solidnosti hraji uplne jinou ligu nez koncern...
Souhlas. Já bych ale ke koncernu tak tvrdý nebyl. Já bych ho dal s Renaultem na stejnou úroveň a necpal ho (koncern) do nižší ligy. Ale sebereflexe se cení. Časy se mění a pomalu to dochází i zastáncům koncernu.
A kdy už D.U.K.E pochopí, že Fluence je lowendový model určený pro rozvojové trhy, technicky hybrid mezi Megane II a III?
A kdy D.U.K.E pochopí, že marketingová kampaň na tento vůz tomuto zaměření odpovídá? Tomu, že se jedná o limuzínu věří pouze marginální procento jeho českých kupců a nikdo z fanoušků zde na ACZ, včetně mě teda.
A konečně - kdy už D.U.K.E konečně pochopí, že na základě lowendových modelů nelze soudit stěžejní modelové portfolio automobilky?
Milý D.U.K.U, velmi, ale velmi by ses divil, kdybys přesedl ze své "Ibči" do mého Meganu III. "Dílenský zpracování, řízení, celkový pocit solidnosti" - tvá "Ibča" je bez šance. Jediné v čem by zvítězila je to řazení, ale ne tak výrazně jak si myslíš/by sis přál. A nemusím se dívat na tu příšernou palubku udělanou z jednoho kusu plastu.
Vím že můj příspěvěk zní dosti rozohněně - a on také takový je. Ty kecy o tom, jak je koncern úplně jiná liga už mi lezou krkem, v něčem je horší, v něčem lepší, ale rozhodně nad zbytkem světa nevede o parník - to je jen zbožné přání několika zaslepených ovcí - pardon, fandů.
A nakonec D.U.K.U. - to si myslíš, že jsem jako neměl na tvou "Ibču", nebo na toho Golfa, když jsem měl na nový Renault? Myslíš že mi někdo stál se střelnou zbraní u spánku a nutil mě to auto koupit? Radím vyndat ten drátek co ti drží uši a mysli hochu, mysli...
A kdy D.U.K.E pochopí, že marketingová kampaň na tento vůz tomuto zaměření odpovídá? Tomu, že se jedná o limuzínu věří pouze marginální procento jeho českých kupců a nikdo z fanoušků zde na ACZ, včetně mě teda.
A konečně - kdy už D.U.K.E konečně pochopí, že na základě lowendových modelů nelze soudit stěžejní modelové portfolio automobilky?
Milý D.U.K.U, velmi, ale velmi by ses divil, kdybys přesedl ze své "Ibči" do mého Meganu III. "Dílenský zpracování, řízení, celkový pocit solidnosti" - tvá "Ibča" je bez šance. Jediné v čem by zvítězila je to řazení, ale ne tak výrazně jak si myslíš/by sis přál. A nemusím se dívat na tu příšernou palubku udělanou z jednoho kusu plastu.
Vím že můj příspěvěk zní dosti rozohněně - a on také takový je. Ty kecy o tom, jak je koncern úplně jiná liga už mi lezou krkem, v něčem je horší, v něčem lepší, ale rozhodně nad zbytkem světa nevede o parník - to je jen zbožné přání několika zaslepených ovcí - pardon, fandů.
A nakonec D.U.K.U. - to si myslíš, že jsem jako neměl na tvou "Ibču", nebo na toho Golfa, když jsem měl na nový Renault? Myslíš že mi někdo stál se střelnou zbraní u spánku a nutil mě to auto koupit? Radím vyndat ten drátek co ti drží uši a mysli hochu, mysli...
Já bych Fluence s Rapidem ani nesrovnával. Fluence je o půl třídy výš a pokud by byl Fluence lowendem, tak kam by jsi dal Rapida? Fluence se prodává za cenu od 20 000,- Euro a Rapid má být za cenu od cca 13 000,-. To je cena na které bude začínat nové Clio. Podle mě je Rapid někde mezi tím Fluencem a Loganem, když už má být ve srovnání ten Fluence. A nový Logan bude asi ideální auto pro srovnání s Rapidem.
Ale jó, zase na druhou stranu 1-2 generace stará technika apod. Na druhou stranu velikostí a právě tou platformou coby mixu B a C segmentu je rozhodně nejbližším konkurentem Fiat Linea. Mimochodem, v rámci přímého setkání mě na první pohled (zezadu) napadla Thalie. Hned poté ta Fabia sedan, jak píši níže.
Ale pozor - Fluence rozhodně stojí méně než od 20 000 Euro. U nás začíná na méně než 11tis. Já bych klidně srovnával. A vychází mi, že v rámci požadavků na lowendové modely nemá Rapid v moc věcech navrch... Ale hlavně uvidíme jak se nám cca do roka usadí ceny...
Logan vnímám já osobně přecejen jinde, jde o čistě můj subjektivní názor. Uvidíme jak ten nový.
Ale pozor - Fluence rozhodně stojí méně než od 20 000 Euro. U nás začíná na méně než 11tis. Já bych klidně srovnával. A vychází mi, že v rámci požadavků na lowendové modely nemá Rapid v moc věcech navrch... Ale hlavně uvidíme jak se nám cca do roka usadí ceny...
Logan vnímám já osobně přecejen jinde, jde o čistě můj subjektivní názor. Uvidíme jak ten nový.
No ono Renault už tu nějakej ten pátek je 😄 počkal bych na ten Peugeot, Citroen a hlavně Fiat - to bude trošku jiná káva, než postarší Fluence 😄
Nesouhlasím, Rapid se podle mě designově rozhodně povedl.
Designově se nehlásí do třídy do které míří, není laciný už od pohledu a nedává najevo můj majitel "nemá" na nic lepšího. Což se o stávající konkurenci říct nedá. Osobně nechápu proč Renault dělá něco jako Fluence když cokoliv co vyrábí je úplně stejné jen za jiné peníze. Poslední Rencek který dle mého názoru za něco stál byl SAFRANE ;-\
první rapid? no sice se jich kolem Boleslavi už od července prohání několik, ale to nevadí >😁 (a to i Toleda)
Z výrobní linky v závodě mladoboleslavské automobilky Škoda Auto sjely první vozy sériové výroby modelu Rapid. Auto už bylo možné spatřit i na zdejších či zahraničních silnicích při testovacích jízdách, jednalo se ale o předsériovou výrobu.
zdroj: novinky.cz
zdroj: novinky.cz
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Děláš, jako bys slyšel o začátku výroby poprvé. Nevím, jaké postupy používá Škoda, ale nejspíš už nějakou stovku vyrobili. V červenci už jich 48 stálo na značkách plus minimálně nultá série na ladění linky, kterou buď sešrotují (buď rovnou, nebo po rozebrání a analýze), nebo je rozdají záchranným sborům pro nacvičování vyprošťování, něco se možná dostane univerzitám nebo partnerům (crash testy, vývoj alternativních pohonů - byť k tomu se většinou nultá nepoužívá - atd.) atp. Nicméně, kromě možná nějakého kousku do archivu/ muzea, všechny tyhle předsériové vozy budou zničeny.
Ti úspěšní často vyvolávají kritiku a posměšky těch neúspěšných. Ne jinak to bude i v této diskuzi ... 😉
když je jasný, že lepší kauf je olítaná Oktáfka 😄
No za 3 kila je fakt lepší koupit lehce jetou Oktuli ve výbavě než tohle v chudákovi. 😉 Pokud by si ale trval nutně na olítaný, tak ta se dá pořídit už za 10x menší peníze 😉
Myslím si, že auto půjde dobře na odbyt. Je udělané tak aby nevyčnívalo a aby nepůsobilo provokativně, podobně jako jiné škodovky. Takové auto pro lidi bez invence, pro šedivé myši, pro většinu z nás. Nejvíce bude záležet na ceně. Záměr byl asi udělat oktávku pro chudé. U sebe nevidím jediný důvod ke koupi a to z těchto důvodů😒br />
1. Nekupuji škodovku nejsem stádo
2. Nelíbí se mi obchodní politika škody - zneužívání domácích fandů - svého času nejvyšší ceny v Evropě
3. V dnešní době nabízí všichni fr.,kor.,jap. výrobci lepší a podstatně spolehlivější auta za lepší cenu
4. Srdce auta je motor. Ukažte mi jakoukoliv jinou automobilku, která měla a má tolik problémů s motory.
2. Nelíbí se mi obchodní politika škody - zneužívání domácích fandů - svého času nejvyšší ceny v Evropě
3. V dnešní době nabízí všichni fr.,kor.,jap. výrobci lepší a podstatně spolehlivější auta za lepší cenu
4. Srdce auta je motor. Ukažte mi jakoukoliv jinou automobilku, která měla a má tolik problémů s motory.
Chybí tomu verze kombi. :no: A ta čísla na tachometru a otáčkoměru by taky nemusela být "vzhůru nohama" :no😒br />
Srovnání s francouzskými a korejskými modely stejné třídy vyznívá zcela jednoznačně ve prospěch Škodovwky. :yes:
Srovnání s francouzskými a korejskými modely stejné třídy vyznívá zcela jednoznačně ve prospěch Škodovwky. :yes:
No ani bych neřekl. Kolega teď pořídil novýho ceeda se solidní výbavou (okna, zrcátka v elektrice, klima, počítač) navíc je to kombík za 270 000. Tak mi ukaž co ti za ty prachy nabídne Škodvka.
co nabídne Škodovka je již známo. Rapid v holobytu s motorem 1,2HTP. A jak známe Škodu, tak holobyt je skutečný holobyt
Starý Ceed jako suverénně nejhorší auto své kategorie, no dobrý.
a v čem je jako nejhorší? Já na tom autě neshledal nic co bych považoval za vyloženě špatný. Můžeš to nějak konkretizovat?
Dobře, ptej se z druhé strany, v čem je lepší než ostatní? V naprosto ničem. Jenom v diskontní ceně, a i ta je silně diskutabilní. Jinak má nejhorší podvozek, interiér...
Tu posledni vetu zkus konkretizovat a uvest konretni vozy a konretni meritelne kvalitativni nebo kvantitativni parametry, na zaklade kterych si k tomuto zaveru prisel.
píšeš.......pro lidi bez invence, pro šedivé myši, pro většinu z nás. To jsem pochopil tak, že se automaticky do této skupiny zařazuješ. (Slovy pro většinu z nás.) A potom, o dvě věty dál, nevidíš jediný důvod ke koupi.
Tak si to v té makovici srovnej, jestli jsi šedivá myš nebo ne. >😁
Tak si to v té makovici srovnej, jestli jsi šedivá myš nebo ne. >😁
Pro většinu z nás jsem myslel nás čechy a měl jsem namysli vzhled auta. Důvody proč ne jsem pak uvedl a ty jsou jiné.
Ne, ne - napsal to spravne, jenom tys to nespravne pochopil.
Jako "Nas" si pedstav celek do ktereho sam sebe radi - to muzou byt treba vsichni obyvatele CR. "Vetsina" je podmnozinou "Nas", tedy nikoli vsichni, do ktere uz sam sebe neradi.
Takze v makovici to dal ma srovnane dobre... 😉
Jako "Nas" si pedstav celek do ktereho sam sebe radi - to muzou byt treba vsichni obyvatele CR. "Vetsina" je podmnozinou "Nas", tedy nikoli vsichni, do ktere uz sam sebe neradi.
Takze v makovici to dal ma srovnane dobre... 😉
Z obsahu celého příspěvku jde jednoznačně určit , jak to autor myslel.
Ze sousloví většina z nás nijak nevyplývá, že jsi součástí zmíněné většiny. Jsi součástí toho zmíněného nás - například lidí, Evropanů, Čechů, mužů, doktorů atd. Takže tvůj příspěvek nedává smysl.
Takže například mohu prohlásit, že většina z nás (= vysokoškolských studentů) bydlí na koleji. Bydlím snad na koleji? Ne. Ale pořád to platí.
Takže například mohu prohlásit, že většina z nás (= vysokoškolských studentů) bydlí na koleji. Bydlím snad na koleji? Ne. Ale pořád to platí.
dal: "Záměr byl asi udělat oktávku pro chudé" - Já nevim, ale podle mě kdo má 300k na auto chudej není, Pokud je však řazen do chudiny kdokoliv kdo nevydělává 100k měsíčně pak ano.
Osobně můžu říct, že vnímám rozšíření modelů Škody velmi pozitivně. Škoda vidí, jak Renaultu vyšel Fluence (x Jetta), jak Dacii se hodně vyplácí dělat levná auta.
V našich podmínkách to bude trefa do černého. Osobně předpovídám, že prodejně bude úspěšnější než Octavia (jak u soukromé, tak firemní klientele), v konkurenčním boji udělá vrásky Renaultu, Hyundai + Kia.
Ekonomicky - střední vrstva začíná docela chudnout (otázka je další vývoj), takže ti co dříve kupovali bez problému Octavii, teď budou bez problémů kupovat Rapid. Rapid bude kupovat především konzervativně laděný zákazník, který si již zvykl na koncern. Ví kde co hledat, ví co může čekat. Že ostatní automobilky nabízejí více muziky za méně peněz, není důvod u konzervativního zákazníka pro změnu - pokud vydrží alespoň trošku kvalita. Tady si nejsem ale jistý, poslední dobou na krajnicích u dálnic vidím čím dál více odstavených koncernových vozů - především pak Octavie.
V našich podmínkách to bude trefa do černého. Osobně předpovídám, že prodejně bude úspěšnější než Octavia (jak u soukromé, tak firemní klientele), v konkurenčním boji udělá vrásky Renaultu, Hyundai + Kia.
Ekonomicky - střední vrstva začíná docela chudnout (otázka je další vývoj), takže ti co dříve kupovali bez problému Octavii, teď budou bez problémů kupovat Rapid. Rapid bude kupovat především konzervativně laděný zákazník, který si již zvykl na koncern. Ví kde co hledat, ví co může čekat. Že ostatní automobilky nabízejí více muziky za méně peněz, není důvod u konzervativního zákazníka pro změnu - pokud vydrží alespoň trošku kvalita. Tady si nejsem ale jistý, poslední dobou na krajnicích u dálnic vidím čím dál více odstavených koncernových vozů - především pak Octavie.
ad Nekupuji škodovku nejsem stádo.....
Spousta lidí nekupuje škodovky, ale naštěstí si nemyslí, že ti, co si je kupují jsou stádo....
Líbí se mi tahle arogance a neustálé opakování toho, že škodovky (potažmo VW) kupuje stádo, tupci, šedivé myši. Napadat lidi, že si kupují všeobecně uživatelsky výhodný výrobek může jenom vůl - a ten součástí stáda taky být nemusí a ve svém volovství se může pokládat za ojedinělého a originálního.
Spousta lidí nekupuje škodovky, ale naštěstí si nemyslí, že ti, co si je kupují jsou stádo....
Líbí se mi tahle arogance a neustálé opakování toho, že škodovky (potažmo VW) kupuje stádo, tupci, šedivé myši. Napadat lidi, že si kupují všeobecně uživatelsky výhodný výrobek může jenom vůl - a ten součástí stáda taky být nemusí a ve svém volovství se může pokládat za ojedinělého a originálního.
Tak jaktože už mají na českém trhu za poslední měsíc zaregistrovaných 18 Rapidů (a celkově 4😄? >😁
Asi si ve Škodovce řekli. "Hergot hoši už jsme těch aut nabouchali takový kvanta a zapomněli jsme to oficiálně odstartovat, tak zejtra jako vyrobíme první auto a pozvem k tomu novináře." >😁 >😁
vzdyt jsem psal ze uz se vyrabeji mesic, to ze jsou to jen predseriovky neni pravda.
Poslední dobou se mi škodovky vůbec nelíbí. Citigo je hnusný rapid taky.... Nejhezčí škodovka je Superb kombi...
Asi tak nějak. Octavia II a Superb kombi jsou pěkná auta, naopak Citigo, Fabia II, Roomster, Yeti, ty se mi nelíbí vůbec. Názor na Rapida si udělám, až ho uvidím naživo.
Octavia II byla docela pohledna na zacatku vyroby, ale uz je davno za zenitem a vadi mi ze Skoda obnovuje auta jednou za 8 let.. Ale co už. Se Superbem II souhlasim me se libi taky a to v sedanu, kombíky nemusím. ale přesto, že je tu teprve 4 roky taky to na něm začíná být znát, stejně tak Yeti. Kažopádně Yeti a Superb II jsou první auta od Škodovky co se mi celkem líbí, ostatní je buď šeď nebo vyloženě, PODLE MĚ ať jsem politicky korektní , tragedie (Fabka, Roomster).
jinak nemá proti C4, Meganu, Cee'du nebo I30 absolutně co nabídnout. O nespolehlivých TSI motorech (utlumených novým softem) ani nemá cenu mluvit.
Nelze porovnávat s Dacii, ale podle ceny, která bude začínat "těsně" pod 300k. A za tu cenu jsou již výše jmenovaná vozítka.
Celý Rapid je jen naleštěná bída. Stejně jako celá naše slavná demokracie.. 😢
Nelze porovnávat s Dacii, ale podle ceny, která bude začínat "těsně" pod 300k. A za tu cenu jsou již výše jmenovaná vozítka.
Celý Rapid je jen naleštěná bída. Stejně jako celá naše slavná demokracie.. 😢
..jen(že) demokracii lze (dost zásadně) ovlivnit alespoň teoreticky ,-) ) hned při prvních následujících volbách, Toled👋Rapid zůstane "vědomě z nejlevnějších dílů složené auto" v KAŽDÉM případě.. 😄
Teoreticky ovlivněná demokracie? Teoreticky ovlivněný Rapid je v podání pana Vaverky (podle jeho fotek tipuji, že měří tak 160cm výšky), kdy napíše a vyfotí se na zadním sedadle a zvolá: Na zadních sedadlech je dostatek místa i pro dospělé, chytrý nápad - reflexní vestičky strčené pod sedadlem, škrabátko u víka čerpací nádrže atd.
Na Čechy tato TEORIE platit bude.
Rapid bude podprůměrné auto, něco jako vozy Dacia, jenže Dacia si na nic nehraje. A kdo může za to, že Rapid si hraje na něco co není? Novináři...
Na Čechy tato TEORIE platit bude.
Rapid bude podprůměrné auto, něco jako vozy Dacia, jenže Dacia si na nic nehraje. A kdo může za to, že Rapid si hraje na něco co není? Novináři...
Jako že je stejně vysoký jako já..? 😉
..a podle fotek "trochu jinak tvarovaný" (nevím jak to říct "decentněji" 😄
PS: NEchci "bránit" novináře (a "glorifikace" vozů jako Mii/Citi-go či Toled👋Rapid je opravdu NE"místná") ale "odoláVWat" tlaku velkých firem je docela "dřina" - a to BEZ legrace! 😐
..a podle fotek "trochu jinak tvarovaný" (nevím jak to říct "decentněji" 😄
PS: NEchci "bránit" novináře (a "glorifikace" vozů jako Mii/Citi-go či Toled👋Rapid je opravdu NE"místná") ale "odoláVWat" tlaku velkých firem je docela "dřina" - a to BEZ legrace! 😐
To bude, panečku, podzimní diskuzní masakr, nový G VII, nový Rapid... Držte si klobouky z rákosí, popojedem. Slabším jedincům doporučuji utišující léky, nebude dne aby zde nebyl článek o koncernu a jeho nových počinech >😁 :yes:
..a někteří té "cestě do PiEchKEL" ještě "tleskají" a chtějí VWíc a VWÍC a .. 😄
Ano. Auto slozene z nejlevnejsich koncernovych dilu, ktere ale take bude patrit k nejlevnejsim koncernovym vozum. Na tom neni nic spatneho. I tak je to dustojny vuz, coz se neda rict o mnohych autech o pul tridy vyse.
Edit. Chtel jsem reagovat na prispevek o vlakno vyse.
Edit. Chtel jsem reagovat na prispevek o vlakno vyse.
Na (přesnou) cenu ("trochu normálně vybaveného" a "omotorovaného" vozu) jsem docela zvědavá (ale "naplánoVWány" jsou VELKÁ prodejní čísla, tak asi/snad bude "rozumná"); slovo "důstojný" bych asi NEpoužila; tak pár příkladů ("o kterých se to o půl třídy výše nedá říct") ŘEKNĚTE 😉
PS: Klidně "pokračujme" tady... 😄
PS: Klidně "pokračujme" tady... 😄
Tak nejdrive se podivejme s cim budeme srovnavat. [odkaz] Chvili si to poustej, nez te to oblbne. A ted tech par prikladu: [odkaz] [odkaz] [odkaz] . Kdyz se podivam na sedany B segmentu, nebo auta na pomezi B a C, tak tam to jsou budto aktualni modely s nalepenym kufrem viz [odkaz] [odkaz] a nebo vylozene zrudy [odkaz] [odkaz] atd. Nerikam, ze neexistuje hezky sedan B, nebo C segmentu, ale v kazdem pripade nebude o moc hezci, nez rapid.
Že ty slepice musíš pořád něco kdákat, starej se radši o svoje biturbo.... :no:
Daj si lexaurin pako
>😁 Sice nevím, co to je, ale podle tvých projevů bych to tipoval na nějaké psychofarmakum, které ti asi ordinují....a jeho důvěrná znalost ti umožňuje ho doporučovat druhým - dobře jsi se tady odhalil. No jo, nejseš tady sám. Na druhou stranu rytíř, bránící stupidní slepici, která tady jenom hloupě prudí - to je diagnóza sama pro sebe. Jako laskavý člověk ti přeji, aby se tvůj stav stabilizoval a psychiatři byli v tvém případě úspěšní...
Tak to bylo SLABÉ i na vás.. 😉
..a díky za optání, motor V6 3.0 Bi-turbo je :yes: a chodí jak "švýcarské hodinky" :yes: :yes: 😄
..a díky za optání, motor V6 3.0 Bi-turbo je :yes: a chodí jak "švýcarské hodinky" :yes: :yes: 😄
Při psaní reakcí na tvoje příspěvky si člověk musí šáhnout hodně hluboko, aby se dostal na dohled nad tvojí úroveň. Slepice je jako provnání s tebou urážka - té slepice. Z té aspoň občas vypadne vejce, z tebe jenom trus - nakonec, v hlavě prázdno, v hubě přecpáno....tak to u tebe je. Tak to dokazuj, co příspěvek to perla, na druhou stranu, člověk by si dost nevážil těch, kteří píšou k věci, vtipně, se znalostmi a zajímavě....nuly jako ty jsou taky užitečný, alespoň vynikne ta kvalita v porovnání s tou záplavou s...k, které sem v obrovském množství posíláš, když na víc nemáš.
Tak prvni už vyrobili a 48 jich prodali. >😁
Prodali jak prodali, ale registrovali - a to teoreticky možné je, protože k tomu potřebuješ jen techničák, kde je VIN - nikdo nemusí vidět hotové auto. Jen to pak trochu nabourává důvěryhodnost počtů registrací obecně a zejména ve vztahu k té automobilce, která tohle komunikační faux pas dopustila.
Nedá mi to si nerýpnout - ale kolik takových registrovaných citigo třeba ještě nesjelo v Bratislavě z pásu? >😒]
Nedá mi to si nerýpnout - ale kolik takových registrovaných citigo třeba ještě nesjelo v Bratislavě z pásu? >😒]
a o příspěvky chytřejších je postaráno.
ano, jelikož narozdíl od tebe ví o čem mluví, Rapidu už sjelo z linek celkem dost a nejsou to je předsériovky. Že se oficálně uvedé "nějaké datum" je věc jiná.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Když někde vyfotí novinku, ať už maskovanou, nebo naprosto odhalenou, nikdy se neřeší, jak ten kus vyrobili. Rapid bez maskování byl vidět už v květnu, v dubnu s lehkým maskováním. Ty první kusy mohly být vyrobeny klidně na prototypové lince, pokud něco takového Škoda má. Mohl je pro Škodu vyrobit někdo jiný. Pokud chtějí představení pro novináře s větším předstihem před oficiálním začátkem prodeje, tak nějak ta auta musí vyrobit. Pokud jde o novou halu/ továrnu, nebo v ní už výroba skončila, tak ta linka už může nějakou dobu stát. Pokud navazují na výrobu, tak je musí vyrobit jinde.
Pokud neznáš někoho ve Škodovce, kdo by ti to řekl, tak se asi odpověď nedozvíš. Sice tu někteří lidé určitě ví, ale spousta informací, i zdánlivě banálních, je v nějakém režimu utajení.
Pokud neznáš někoho ve Škodovce, kdo by ti to řekl, tak se asi odpověď nedozvíš. Sice tu někteří lidé určitě ví, ale spousta informací, i zdánlivě banálních, je v nějakém režimu utajení.
Hotovy zazrak, vyse 48 sa ich uz predalo [odkaz] a teraz ich len "zacali vyrabat".
Cestovanie casom alebo skor demagogia ako sa patri.
Cestovanie casom alebo skor demagogia ako sa patri.
První?? ono ani tak nejde o to že se prohánějí kolem MB. Mohlo jít třeba o nultou zkušební serii. Ale když už v registru je přes 40 aut, tak nás tady někdo vodí za nos.
Vypadá dobře a myslím, že bude mít i slušné prodeje. jen by mě zajímalo, zda časem nebude "prorzívat" ta zadní hrana kufru, to byla vždy slabá místa škodovek, no ale vzhledem k tomu, že to není přímo pod zadním oknem, tak snad ne, na stranu druhou, kondenzát je "sviňa"!
Mozna tak u felicii pred faceliftem, ale to uz mame 18 let.
Na obrázku [odkaz] je vidět nějak prapodivně usazené těsnění v levém horním rohu přímo u skla v řidiřových dveřích >😒]
No pohled na optiku předních světel je opravdu žalostný, světla mají být ozdobou, ne z nouze ctnost 8-s Ale co na Rapidu není z nouze ctnost, že >😒]
No pohled na optiku předních světel je opravdu žalostný, světla mají být ozdobou, ne z nouze ctnost 8-s Ale co na Rapidu není z nouze ctnost, že >😒]
Včera večer jsem ho poprvé potkal naživo. R10 mezi Mladou Boleslaví a Prahou, na Fkových značkách, v té stříbrné jakou má auto zde na fotkách pod článkem. Párkrát jsme se předjeli, takže ač již byla tma, pěkně jsem si ho prohlédl.
Pro mě bylo toto setkání velikým zklamáním😒br />
1.) Je to malé. Má první myšlenka byla - prototyp Fabie sedan. C segment ani náhodou. O šířce nemluvě. Vedle mého Meganu v kombíku vysloveně střízlík.
2.) Všechny ty ostré rysy na fotkách se v reálu ztrácejí. Záď je na živo vyslověně divná.
A soukromý vzkaz pro řidiče onoho vozu, ať už to byl testovací jezdec či novinář: Na dopravní uzavírce kde je 60 pojedu 60. Nepomůže tomu najíždění na zadek mého auta (cca na metr) spojené s cca. 1m vybočením (čímž Rapid přejel plnou čáru), takže mě levý světlomet Rapidu svítíl přímo do levého zrcátka a totálně mě osnil. Takto jel za mnou cca 20 sekund, takže to nemohla být náhoda. Vážený pane, či dámo, takovýto manévr se nedá nazvat jinak než p*asárnou. Člověk tohoto schopný nemá za volantem co dělat.
Pro mě bylo toto setkání velikým zklamáním😒br />
1.) Je to malé. Má první myšlenka byla - prototyp Fabie sedan. C segment ani náhodou. O šířce nemluvě. Vedle mého Meganu v kombíku vysloveně střízlík.
2.) Všechny ty ostré rysy na fotkách se v reálu ztrácejí. Záď je na živo vyslověně divná.
A soukromý vzkaz pro řidiče onoho vozu, ať už to byl testovací jezdec či novinář: Na dopravní uzavírce kde je 60 pojedu 60. Nepomůže tomu najíždění na zadek mého auta (cca na metr) spojené s cca. 1m vybočením (čímž Rapid přejel plnou čáru), takže mě levý světlomet Rapidu svítíl přímo do levého zrcátka a totálně mě osnil. Takto jel za mnou cca 20 sekund, takže to nemohla být náhoda. Vážený pane, či dámo, takovýto manévr se nedá nazvat jinak než p*asárnou. Člověk tohoto schopný nemá za volantem co dělat.
zastavit, vybrzdit a jít si to vyříkat. Předpis je předpis, vůl zůstane volem,
zákon je zákon a život jde kolem dál 😉
osobně na stavební 50ky, 30ky apod. přiměřeně "kašlu". Když prostě vidím, že se nic neděje, tak jedu bezpečně podle toho, jak vidím. Pro stavoše jsou tyhle značky to poslední, co řeší. Navíc je to prostě úlitba úřadům. Kdo jezdí třeba kolem Frýdku-Místku apod. kde se pořád něco staví, mění apod. tak ví o čem mluvím. Každých 500 m cedule, jednou 50kmh, jindy 70kmh atp. Navíc policie na těchto úsechích neměří, protože než by vyřídili všechny povolení apod. tak už tam je zase jiná rychlost.
zákon je zákon a život jde kolem dál 😉
osobně na stavební 50ky, 30ky apod. přiměřeně "kašlu". Když prostě vidím, že se nic neděje, tak jedu bezpečně podle toho, jak vidím. Pro stavoše jsou tyhle značky to poslední, co řeší. Navíc je to prostě úlitba úřadům. Kdo jezdí třeba kolem Frýdku-Místku apod. kde se pořád něco staví, mění apod. tak ví o čem mluvím. Každých 500 m cedule, jednou 50kmh, jindy 70kmh atp. Navíc policie na těchto úsechích neměří, protože než by vyřídili všechny povolení apod. tak už tam je zase jiná rychlost.
Jasně, .......zastavit, vybrzdit a jít si to vyříkat. Zákon je zákon.
????
Nejsi ty tak trochu Trpišovský ?
????
Nejsi ty tak trochu Trpišovský ?
když dva dělají totéž, není to totéž... Neříkám nebezpečně vybržďovat. Ale když prostě pomalu zastavíš a nedáš možnost, aby tě objel, tak máš možnost.
Zastávám názor na hrubý pytel hrubá záplata. Takže se nenechám ohrožovat. Když někdo jede ryhchle a probliká mě z bezpečné vzdálenosti, tak mu rád uhnu, pokud mám kam. Pokud se za mě nalepí, nedej bože že by na mě začal najíždět či oslňovat, tak volím jiné metody :-!
Zastávám názor na hrubý pytel hrubá záplata. Takže se nenechám ohrožovat. Když někdo jede ryhchle a probliká mě z bezpečné vzdálenosti, tak mu rád uhnu, pokud mám kam. Pokud se za mě nalepí, nedej bože že by na mě začal najíždět či oslňovat, tak volím jiné metody :-!
Já bych tedy nikdy nevybržďoval. Ale tohle byl třetí případ za 16 let co řídím, kdy bych v případě, že by s tím autem jel na benzíku, zajel za ním a něco "pěkného" mu řekl. Tohle se fakt nedělá.
Ta objížďka je u Centra Černý Most - dva pruhy tam vybočují do odstavného, zprava připojovák, celou dobu plná čára. Jel jsem tam poprvé co tam ta uzavírka je a za tmy se tam docela blbě orientuje. Jinak občas ty 60ky postrádají smysl, na druhou stranu když v tom uzavřeném pruhu ti chlapi makají, zpomalím vždy a někdy i pod hodnotu přikázané rychlosti. Ono stačí si to na jejich místě chvíli zkusit a pochopíš...
Ta objížďka je u Centra Černý Most - dva pruhy tam vybočují do odstavného, zprava připojovák, celou dobu plná čára. Jel jsem tam poprvé co tam ta uzavírka je a za tmy se tam docela blbě orientuje. Jinak občas ty 60ky postrádají smysl, na druhou stranu když v tom uzavřeném pruhu ti chlapi makají, zpomalím vždy a někdy i pod hodnotu přikázané rychlosti. Ono stačí si to na jejich místě chvíli zkusit a pochopíš...
ale jasně. Když vidím, že se tam maká, tak klidně jedu taky pod limit! Jenže často se třeba staví na víc úsecích a značky zůstávají pořád stejně, i když se zrovna dělá na jiném úseku 😉
Obdiv mají cestáři, občas když je vidím, tak bych se na jejich místě opravdu bál. mimochodem nedávno se mi stalo, že právě cestáři normálně makali (ořezávali nějaké větve či co) na dvouproudé rychlostní. Značky ale nikde. Tak jsem kolem nich prosvištěl a nechápal. Značky práce na silnici byly až po párstech metrech. I když jsem značně zpomalil, tak jsem stejně nechápal a byl zmaaten, co že se to děje... Tohle bych si teda netroufl!
Obdiv mají cestáři, občas když je vidím, tak bych se na jejich místě opravdu bál. mimochodem nedávno se mi stalo, že právě cestáři normálně makali (ořezávali nějaké větve či co) na dvouproudé rychlostní. Značky ale nikde. Tak jsem kolem nich prosvištěl a nechápal. Značky práce na silnici byly až po párstech metrech. I když jsem značně zpomalil, tak jsem stejně nechápal a byl zmaaten, co že se to děje... Tohle bych si teda netroufl!
v podání Škody velký průser >😒]
Jednoduše zkusím tento můj názor vysvětlit. Designový směr se mi zamlouvá - minimalistický, staví na čistých liniích, celistvé plochy, nechává vyniknout proporce a detaily. A právě tohle se stává kamenem úrazu, pokud se tohle pojetí nasadí na lacinou výrobu. Detaily a proporce jsou totiž při tomhle pojetí to, co celý vůz dokáže dokonale shodit - např. [odkaz]
Myslím, že je to přesný opak Dacie - tam je design prostředkem k šetření, a jako celek to funguje. U Škody je design v pohodě, dokud se nepoužije snaha šetřit. Nepochybuji, že Rapid by mohl být pohledný, jen by pak neměl tak nízké výrobní náklady.
Shrnuto - za 250 tis. Kč v TSI to může být zajímavý pracant. Nic esteticky hodnotného se ale nekoná :-!
Jednoduše zkusím tento můj názor vysvětlit. Designový směr se mi zamlouvá - minimalistický, staví na čistých liniích, celistvé plochy, nechává vyniknout proporce a detaily. A právě tohle se stává kamenem úrazu, pokud se tohle pojetí nasadí na lacinou výrobu. Detaily a proporce jsou totiž při tomhle pojetí to, co celý vůz dokáže dokonale shodit - např. [odkaz]
Myslím, že je to přesný opak Dacie - tam je design prostředkem k šetření, a jako celek to funguje. U Škody je design v pohodě, dokud se nepoužije snaha šetřit. Nepochybuji, že Rapid by mohl být pohledný, jen by pak neměl tak nízké výrobní náklady.
Shrnuto - za 250 tis. Kč v TSI to může být zajímavý pracant. Nic esteticky hodnotného se ale nekoná :-!
Souhlasím, to jsi vystihl velmi dobře. :yes😒br />
Napadl mě příměr s italskou kuchyní - třeba spaghetti A.O.P - úplně jednoduché jídlo, ale pokud nemáš špičkové špagety, kvalitní česnek a hlavně prvotřídní olivový olej, nestojí to za nic. A pokud tam ty kvalitní suroviny v rámci domácí přípravy dáš, najednou tě porce vyjde jako jídlo ve slušné restauraci...
Napadl mě příměr s italskou kuchyní - třeba spaghetti A.O.P - úplně jednoduché jídlo, ale pokud nemáš špičkové špagety, kvalitní česnek a hlavně prvotřídní olivový olej, nestojí to za nic. A pokud tam ty kvalitní suroviny v rámci domácí přípravy dáš, najednou tě porce vyjde jako jídlo ve slušné restauraci...
Svetla z blizka a mala kola. Jedine designove nedostatky, ktere rapid ma. To je velmi slusne. Kola se daji dat vetsi a nejaka tuningova firma urcite devil eyes svetla "jak z audiny voe" bude prodavat.
Potom este dalsia tuningova firma da nove prahy, prednu kapotu, 5te dvere, spojler na 5te dvere, vymeni spataky, ..., ... asi bude lahsie kupit nove auto.
Kdepak, spoilery doda sama skodovka [odkaz] (Benet Automotive chysta nejake ty nastavce narazniku atd.), 5te dvere a kapota jsou ok a zrcatka taky.
A jeste neco dodam. Udajny minimalisticky design neni v podani rapidu nic jineho, nez dobre provedena marketingova kampan. Resp. jeho udajny minimalismus spociva pouze v ostrejsich hranach. Kdyz se clovek podiva na rapid, tak uvidi daleko vice prolisu a zahybu, nez u soucasnych skodovek. Napriklad ta ostra linka vedouci pres bok auta, nebo prolis vedle mlhovek, pripadne charakteristicke trojuhelniky na viku kufru. Samozrejme ze korejske ryzove nakypy maji karoserii mnohem komplikovanejsi, ale ostre hrany a jasne definovane tvary minimalisticky design jeste nedelaji.
A jeste neco dodam. Udajny minimalisticky design neni v podani rapidu nic jineho, nez dobre provedena marketingova kampan. Resp. jeho udajny minimalismus spociva pouze v ostrejsich hranach. Kdyz se clovek podiva na rapid, tak uvidi daleko vice prolisu a zahybu, nez u soucasnych skodovek. Napriklad ta ostra linka vedouci pres bok auta, nebo prolis vedle mlhovek, pripadne charakteristicke trojuhelniky na viku kufru. Samozrejme ze korejske ryzove nakypy maji karoserii mnohem komplikovanejsi, ale ostre hrany a jasne definovane tvary minimalisticky design jeste nedelaji.
prave zatlacam slzy dojatia, ktore sa mi tisnu do oci a tisko vzlykam prestupeny euforiou z tejto udalosti.
No tak tohle by si asi koupil jen magor Škodovka neumí dělat pěkný auto od roku 98 se octávka nezměnila a tohle je jak ta octávka 98 ... Vlastně škodovka nikdy neudělala pěkný auto ... Tohle si může koupit snad jen čech nebo buran co s tim bude jezdit pro hnuj -OSTUDA ! :no: :no: 8-s
Vrr haf haf, měl bys jim ukázat jak na to. A oktávka se dělá od 96...Jenže on Rapid (ke tvé zlosti) prodejně úspěšný bude, o tom vůbec nepochybuji.
A povedel bys nam, jaka auta se ti libi?
Bezpohlavni nic.
Uspesne to bude, je to preci Skodovka.
Sice oskliva, uvnitr jeste osklivejsi. Ale Skodovka.
Uspesne to bude, je to preci Skodovka.
Sice oskliva, uvnitr jeste osklivejsi. Ale Skodovka.
Ano - "ideální" vůz pro "masy" do (stále více chřadnoucí a chudnoucí) současné Evropy 😐
su posledne dve pekne skodovky :yes😒br />
rapid je dizajnova hroza.......... a tak som mu fandil este kym bola len studia rapidu na svete ;-\
rapid je dizajnova hroza.......... a tak som mu fandil este kym bola len studia rapidu na svete ;-\
A nemyslel jsi tím spíš že Felicia a první Octavia combi jsou poslední dvě škodovky, které sis mohl dovolit? >😒]
Když nic jiného, každý ti řekne, že např. druhá Octavia zejména combi je designový skvost svojí třídy (ne odvážností, ale elegancí, vyvážeností a nesmrtelností, kterou "nejkvalitnější česká auta" nějak ne a ne najít)
Když nic jiného, každý ti řekne, že např. druhá Octavia zejména combi je designový skvost svojí třídy (ne odvážností, ale elegancí, vyvážeností a nesmrtelností, kterou "nejkvalitnější česká auta" nějak ne a ne najít)
Ty si skvost triedy a ne Oktavia II Kombi >😁
Šák to auto sa svojou klamlivou eleganciou v podobe hrozneho a uzkeho interieru hra na auto z vyssej triedy...ale v skutocnosti to dlho platilo len pre jej cenu a velky kufor. A myslis,ze u Rapida to bude inak? Ano, bude ešte predraženejší a ešte užší! >😁
Šák to auto sa svojou klamlivou eleganciou v podobe hrozneho a uzkeho interieru hra na auto z vyssej triedy...ale v skutocnosti to dlho platilo len pre jej cenu a velky kufor. A myslis,ze u Rapida to bude inak? Ano, bude ešte predraženejší a ešte užší! >😁
Skoda velice lubi pisat PR clanky, ako vyrobili jubilejny 1.200.000 kus modelu XY, ako spustili novu lakovnu ci ako v zapadakove vyrobili miestny 5.000 kus auta. Vsade tie iste xichty vedenia a robotnikov. Samozrejme, ze pri sefovi musia byt vyfotene zeny.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Takisto, moj cynizmus bol inspirovany tymi snimkami. Vsetky su robene akoby cez kopirak, pretoze PR agentura Skodovky proste robi ten isty model do nekonecna.
Ludia mojho typu maju medialne vzdelanie a neuveris, prave s automative. Rac sa prosim aj ty predstavit.
Pokial moj povodny nazor bol sarkasticky ci nedajboze sa nejakym sposobom dotkol tvojej inteligencie, nebolo to zamerom. Odzrkadlovalo to fakt, ze nam podsuva neoznacena PR sprava v rovnakom klise tvare, ako doposial.
Je hic, idem si dat radlera. Nealkoholickeho.
Problem motoristickych novinarov (nielen auto.cz) je uplatnost. Vydavatel sa dohodne z PR agenturou automobilky, ze v roku dostane ramcovo xx chcchtakov, auta na test plus pozvanky na prezentacie (najlepsie Spanielsko, USA, Svedsko... a s plnym hradenim znacky). Tvoja uloha je pisat aspon trocha zhovievavo a ukocirovat PR spravy do clankov. Skus povedat nie...
Ono to bolo uz davno, dokonca za sociku. Ked som zacal so zurnou, bolo to len nieco po 89. V CSSR vychadzali defacto 3 casaky - v Cechach Svet Motoru, Automobil a na Slovensku Stop. Prave tam sa chvalili novinari, ze uv t tej dobe (!) ich pozyvali do Zenevy a ako suveniry dostavali walkman, autoradia, hodinky... samozrejme s logom tej ci onej znacky. Na tu dobu si sa citil ako slachtic. Ved kde by si v Ceskoslovensku v tej dobe dostal autoradio zn. grundig? Akurat tak tuzex a aj to minulorocny model...
Dobre zvyky sa zachovali do dnesneho dna... Akurat s tym rozdielom, ze mnoho redaktorov ma tak strojarinu alebo nieco este oblidnsie a tak aj vyzera aj obsah clankov. A najlepsi su tzv. novinari od stola. Staci par technickych dat, snimok a "prve dojmy z jazdy" sa len tak sypu.
Spustenie vyroby sa dava ako PR, ale mnoho automobiliek uz od "rodinnych snimiek" odchadza. Cerstvy priklad nech je spustenie Kia Cee\d. Snimky z vyroby - basta. A to v Ziline je ina korejska disciplina... A ak by som mal ist do dalsich kreativ - vyfotim napr. prvy model na tovarenskom parkovisku medzi starymi modelmi. Kontrastna snimka.
Skoda zvladla reklamnu agenturu. Vid Citigo a kreativy s Anastaciou ci Yeti a Pimp my ride. PR je este mizerere...
bola to blba reakcia na inu blbu reakciu...