Videa
Vše, co mám rád pohromadě, v jednom videu. 3-er, osmdesátky, elektro, "scifi" animace...a hned se vstává líp.
Asi jsem se narodil pozdě, sakra. 😄
PS: Kdy už konečně někdo pochopí, že jednička vlevo vzadu je to nej? 😄
Asi jsem se narodil pozdě, sakra. 😄
PS: Kdy už konečně někdo pochopí, že jednička vlevo vzadu je to nej? 😄
V té době ještě BMW znamenalo, že má člověk pořádnou káru, vůz převyšující mainstream. Dnes jsou to z 99% smradlave hlučné naftové popelnice, i když jsou zánovní. BMW sice nezapomělo na lepší motory, ale nikdo je nekupuje. Proč by taky jo, když si múžou koupit naftu?
BMW 324d E30, něco dynamicky tak zoufalého (i ve své době) BMW už nikdy potom nevyrobilo a smrdělo to nechutně. Papírově srovnatelné mainstreamové 1,6 td v passatech například, byly proti tomu Motory.
Ale taková 325 to byla panečku kára. Krásnej zvuk a smáznul si s tím ještě koncem 90tých let každý auto 😉 I přes hanebnou aerodynamiku se to umělo rozjet na 250 a to zrychlení. Prostě paráda :yes:
opravdu elegantní a charismatická auta,z těch dnešních oblud typu X6 nebo dokonce 5GT(nebo jak se ta zrůda jmenuje) je mi na blití. ;-\ :-!
tonny.p2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zlatá éra nejlepších BMW , ale i dokonalost šla vylepšit , například E21 BMW Alpina B6 2.8 nebo první M3 E30 se šestiválcem BMW Alpina B6 3.5S [odkaz]
som sa stal fanúšikom BMW.
Nezabudnem na recenziu v dobovom časopise Stop, ktorú som čítal nespočetne krát. V tej dobe to bol môj sen, ktorý sa mi bohužiaľ nikdy nesplnil.
Vždy som s úctou pozeral na tieto krásne autá a tíško závidel ich majiteľom.
Stále sú to krásne autá.
Nezabudnem na recenziu v dobovom časopise Stop, ktorú som čítal nespočetne krát. V tej dobe to bol môj sen, ktorý sa mi bohužiaľ nikdy nesplnil.
Vždy som s úctou pozeral na tieto krásne autá a tíško závidel ich majiteľom.
Stále sú to krásne autá.
dovezený z Nemecka hneď po revolúcii. V tej dobe sa mi zdal ten motor, ako raketa. Tiež nezabudnem 😄
320is měla 141kW/192PS.