Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Pekelná Micinka
No jo, tak stačí vidět toho v červeným a je jasno... 8-s
Kolik jsi už postavil projektů ty? Víš o tom projektu něco bližšího? ..Odpovím si za tebe. Postavil jsi leda prd a o projektu víš druhý..Ale je hezké, že soudíš na základě něčího módního vkusu..To o tobě leccos napovídá...O autě je toho něco málo zde- [odkaz] v diskuzi pod článkem postuje i majitel, takže mu můžeš klidně napsat, že je dráteník, protože jeho kamarád nosí červené tepláky.. 8-s
Hele to je dobrej nápad. :yes: PS. nechci tě zdržovat od ponku, měl by si pak zbytečné problémy s garážmistrem.
trapné
Pokud se to dotklo tebe, tak to je mi líto. Nemám vůbec nic proti lidem poctivě se rukama žívícíma na různých dílnách a výrobních halách, ačkoli to co jsem napsal mohlo takto vyznít. Nicméně, bylo to adresované jen a výlučně tomu přispivateli, na kterého jsem reagoval.
Rozdrapoval si sa a mánička ťa pekne uzemnil. Tak to rozdýchaj a pohni sa (diskusne) ďalej.
Problém je, že já se nijak uzemněný necítím. Jinými slovy, to že "nerozřežu" auto, které za to nestojí, ještě neznamená, že se k tomu nemůžu negativně vyjádřit. To že jsem to opsal zkratkou, kterou možná nikdo nepochopil, nebo se zkrátka vlastně ani auta netýkala, může být bráno ostatními jako urážlivé, nicméně i to mi je taktéž "volné".
nedotklo se mě to .. jen ten výjev, který jsi zde předvedl není hoden Micky, kterou znám. Prostě naprostý úlet.. doufám
Nj akorát že to nejsou jen tepláky ale celá souprava a lidí, kteří na ulici chodí v teplákové soupravě opravdu moc není. Nosit komplet soupravu to není o módním vkusu ale o životním postoji!
Minimalne o jednom bych vedel: [odkaz] Dalsi zajimavou skupinou jsou ti, kteri nosi sustakovy komplet. Ti ale zavodni kyje nestavi...
Jj, to už jsem někdy viděl. Důležité je, kdo to vyprovokoval, což z videa jasné není, takže nutně to nemusel být ten taxikář. Původně jsem ho tipoval na to stříbrný éčko, než vyplynulo z děje, kam "patří". No jo no, tepláková souprava... jen pro zajímavost, taky červená. >:D
Koukám, další hlas, co mě pochopil. :yes: Tedy pokud to nebylo myšleno naprosto opačně.
cuoresportivo
>:-[] :yes:
donPedro
Lidi sou různý a různý koníčky maj ...
a taky
... nech brouka žít ...
a taky
... nech brouka žít ...
Ako hovoria za oceaonom.... If you can, it doesn't mean that you should. Ked mozes, neznamena to, ze by si mal...
Tento projekt je absolutna hovadina na entu.
Ludia za tym su zrejme sikovni, akurat rozumu velmi nepobrali, inak by svoj talent vynalozili na nieco uzitocne.
Tento projekt je absolutna hovadina na entu.
Ludia za tym su zrejme sikovni, akurat rozumu velmi nepobrali, inak by svoj talent vynalozili na nieco uzitocne.
No hurá, konečně to někdo také chápe tak, jako já. :yes:
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Na závody do vrchu to môže poslúžiť veľmi pekne. Dokonalá distribúcia váhy a nadopovaný diesel. O reklame, ktorú to majiteľovi/dielni ktorá robila úpravu spraví ani nehovoriac. Nemôžeš sa na všetko pozerať štýlom "no, pekná hovadina mámo, keď pôjdem do lídlu po pivo a rohlík tak mi je rozloženie váhy 47:53 naprd".
No jako reklama, asi dobrý. Tedy pokud někdo má zájem upravovat starej Ceedník. Zrovna ti závodníci do lídlu by se o to poprali.
Vôbec nejde o kiu. Ide o prezentáciu "dokážeme (skoro) všetko". A aké lepšie posolstvo by mala tuningová firma prezentovať?
Tak ten výsledek moc profesionálně nevypadá, resp. jak to jezdí nevím a homologovaný na provoz to taky nebude. Pro mě to je jen vesnická zábava pro ty, kteří jsou zruční a mají nedostatek financí na něco většího.
zdravy rozum
zdravy rozum
zdravy rozum
zdravy rozum
Nezlob se, ale to mluví představitel národa, který jsme cca před 90 lety prakticky naučili jíst příborem a vydávat zvuky ve slovanském jazyce? Jako fór teda dobrý...
zdravy rozum
zdravy rozum
Na takovej blábol musí mít člověk buď hodně velký mindráky, nebo vám tam na Slovensku něco dávají do jídla... Nepochybuju o tom, že na Slovensku máte taky inteligentní lidi (i když tedy musím zároveň zdůraznit, že podle politický reprezentace to není žádnej extra podíl z celku).. My se taky nemáme zrovna čím chlubit, protože problémy máme podobný: Kdyby k vám nepřišel VW a KIA, tak by všichni ti, co něco umí, zase jenom po světě chodili ako drotári... Mimochodem skutečnost, že u vás někdo vyráběl čerpadla a turbíny, bylo dáno čistě a jedině tím, že tehdy jste místo know-how z Německa měli technologie Škodovky, Pragovky, Tatry a tak dál.... Jen ať se vám daří na Slovensku - potom totiž už bude dobře skoro všude... ;-)
A omlouvám se, že jsem to omylem špatně přiřadil, tu reakci... Předpokládám, že je jasné, na koho a co reaguji... ;-)
zdravy rozum
PeterLuk
Dobrý nápad. Poprvé si urobil super reklamu, podruhé má originál. Dizajn sa mi síce nepáči, ale čo... :yes:
Brandon Walsh
hlavne, ze auto pre dym z vyfuku nevidno, ja by som to mozno nacipoval na 300 koni a dal pohanat prave predne a lave zadne koleso :no: :no: :no:
v3jc3
Kdyby si ten vůl nechal Cedník na obyčejné ježdení a k tomu si pořídil M3 E36 a do tý narval nějakej peníz měl by vystaráno. Tohle nemá absolutně nic společného s Porsche a se závodním autem už tuplem ne.
Ide o reklamu. Sám ukazuješ to, čo stojí v predmete tvojho príspevku.
Jak si na to přišel že jde o reklamu? A i kdyby šlo o reklamu, je to jedna z nejhorších reklam co jsem kdy viděl.
Sám ukazuješ to, čo stojí v predmete tvojho príspevku. - Podle sebe soudím tebe? Jel jsi někdy sportovním autem s benzínovým motorem aby jsi pochopil, že prostě dýzl sem nepatří? Jediný co to dělá, tak to hulí, hulí a hulí!
Sám ukazuješ to, čo stojí v predmete tvojho príspevku. - Podle sebe soudím tebe? Jel jsi někdy sportovním autem s benzínovým motorem aby jsi pochopil, že prostě dýzl sem nepatří? Jediný co to dělá, tak to hulí, hulí a hulí!
jurki888
aby ho to bmw zozralo? ved to co by usetril tak natlaci do nenazraneho benzinaku
jo, ty jsi jen další ze stadá dýzlovejch oveček co si myslí že benzín NESKUTEČNĚ žere :-)
roumnak
Zadokolkový hatchback Focus II už vyrobili v Austrálii a jezdili s ním rally, ale tato kombinace prostě není vhodná, ztráceli pořád sekundy na ostatní. Ale jako *, přoč ne. Až na to, že s dehtem * není.
Ešte urobiť nového Peugeota 208 s veľkým motorom uprostred, alebo urobiť sériovú civilnú verziu Loebovho Citroenu DS3 RallyX...
Jinak většina dnešních dieselů(těch běžných) nemá ten správný průbeh točivého momentu + turboefekt, takže to driftování nebude moc snadné :-)
"Jinak většina dnešních dieselů(těch běžných)" - zátvorka je tam veľmi dôležitá. Turbodiesle sa veľmi ľahko dajú naladiť na čokoľvek, závody do vrchu alebo aj drifting.