Novinky
Opravdu je to hezké, i ten znak, já měl bílá auta ještě když je nikdo nechtěl, protože byla levnější.. teď je to velká moda zdá se někdy ..Toyotu jsem kdysi chtěl, ta nová corolka je taky fajn.
Skoda, ze se takovy pekny benzin neprodava i u nas 😢
V6 se zadnim nahonem ... :yes:
V6 se zadnim nahonem ... :yes:
Sice (naprosto) SOUHLASím, ale v (2litrovými 4válcovými NAFTOVÝMi agregáty a - mnohými dokonce s "prémiovým" logem - vozy s PŘEDNÍM pohonem) "zblblé" Evropě by to stejně NEšlo na odbyt (a našla by se jistě SPOUSTA "znalců" co by (např.) svou předokolku 2.0 Tdi považovali za (daleko) "lepší" vůz...
... (dle mne) Evropa (opravdu) trochu "zabloudila"
PS: Alespoň JÁ 2litrovou NAFTU jako "nejmasovější" pohonnou jednotku (ve vozech "normální" velikosti - o 3 válcích do těch menších raději NEmluvím) NEpředstavuji (no brzy to bude jistě i menší objem - jak naznačil budoucí lídr evropských prodejů Hjondé 8-s
... (dle mne) Evropa (opravdu) trochu "zabloudila"
PS: Alespoň JÁ 2litrovou NAFTU jako "nejmasovější" pohonnou jednotku (ve vozech "normální" velikosti - o 3 válcích do těch menších raději NEmluvím) NEpředstavuji (no brzy to bude jistě i menší objem - jak naznačil budoucí lídr evropských prodejů Hjondé 8-s
...čímž jsem se "odřízli" od MRAKU lepších zábavnějších kulitivovanějších atd. motorů a tím pádem i aut 😐