Ekonomika
Podle článku nejde poznat jaký typ převodovky to je (zda škoda či fiat), ALE celý fígl robotizovaných převodovek je jen v tom MEZIKUSE, kterým posunuje vidličkami na ozubených kolech. Na klasických převodovkách to byly táhla od šaltru. Zde to jsou elektromagnety, elektromotorky - dle výrobce. Nic složitého aby si to neuměla Škodovka vyrobit sama. Není tedy důvod aby si kupovala licenci. Kdyby měla převodovku FIAT, musela by upravit celou konstrukci motoru, uchycení do rámu a pod - což je přece blbost.Takže to asi vážně bude škoda převodovka. Je to nejjednodušší proces pro automatické převodovky- vlastně jen mezikus na klasiku. Teda a PLUS elektronika co to ovládá. Sám s tím jezdím od června 2012 -recenze na FIAT FIORINO a i jako zastánce klasického řazení si na to nestěžuji. Malá prodleva při řazení je daná , ale nikoliv omezující.
Nezapomeň na automatickou spojku. Tu kdyby špatně vyladili tak to pak cuká - viz citroen a renault (tuším), kde to není nic moc.
No asi sem to nenapsal dost jasně...
Samozřejmě, že hardware může být škodovácké, o tom se přít nebudeme, ale právě ten mechanizmus robotizovaného řazení je od Fiatu. Na to škodovka skutečně nemá aby si to nedej bože vyvýjela a montovala sama. Ten je prostě od MM a dokud mi to někdo nevyvrátí, budu o tom přesvědčený. Ale myslím, že mám na 99% pravdu...
Jde jen o to, že kdyby novináři psali o tom Fiorinu, tak nenapíšou slova pozitivního (už tak se divím, že u článku u Stila píšou o sice pomalém robotu, ale spolehlivém), zatímco tady u té škodovky už se to snažili obkecat vcelku pozitivně.
Já tady ten typ převodovek vnímám neutrálně a to, že největší výrobce a vývojce je Magneti Mareli je taky pravda (co vím, tak opravdu teď na to postavili na východě celou novou fabriku). Nikdo jiný to tak dobře a levně dnes neumí, takže by byl volksiš (lidowerk) proti sobě, kdyby to bral někde jinde a nebo si to nedejbože rozhodl pokazit sám.
Samozřejmě, že hardware může být škodovácké, o tom se přít nebudeme, ale právě ten mechanizmus robotizovaného řazení je od Fiatu. Na to škodovka skutečně nemá aby si to nedej bože vyvýjela a montovala sama. Ten je prostě od MM a dokud mi to někdo nevyvrátí, budu o tom přesvědčený. Ale myslím, že mám na 99% pravdu...
Jde jen o to, že kdyby novináři psali o tom Fiorinu, tak nenapíšou slova pozitivního (už tak se divím, že u článku u Stila píšou o sice pomalém robotu, ale spolehlivém), zatímco tady u té škodovky už se to snažili obkecat vcelku pozitivně.
Já tady ten typ převodovek vnímám neutrálně a to, že největší výrobce a vývojce je Magneti Mareli je taky pravda (co vím, tak opravdu teď na to postavili na východě celou novou fabriku). Nikdo jiný to tak dobře a levně dnes neumí, takže by byl volksiš (lidowerk) proti sobě, kdyby to bral někde jinde a nebo si to nedejbože rozhodl pokazit sám.
No ty seš teda "vývyn". 8-s
Škodvka není žádný outsider. manuální převodovky dokáže ladit lépe než celý Fiat dohromady, není důvod, proč by neměli umět postavit robotizovaný manuál. :-!
Škodvka není žádný outsider. manuální převodovky dokáže ladit lépe než celý Fiat dohromady, není důvod, proč by neměli umět postavit robotizovaný manuál. :-!
kdybys nebyl takový hlupák, tak by ti neuniklo, ,že jaksi z jistých důvodů je momentálně pro mě psaní utrpení, datlím levou rukou a sem rád, že něco na té klávesnici nadatlím.
Ale vzhledem k tvé inteligenci věřím, že taková pitomost tě umí potěšit (když nevíš kudy kam).
Ale vzhledem k tvé inteligenci věřím, že taková pitomost tě umí potěšit (když nevíš kudy kam).
VW v Brazílii prodává převodovku od Magneti Marelli pod označením ASG snad už několik let. Tak tři roky zpět se o tom mluvilo. Tahle by měla být od LuK, ale potvrzené to nemám. VW udává, že ASG (určená pro Up!) používá tři elektromotory (z toho jeden na ovládání spojky) a přidává 3 kg na hmotnosti. LuK ASG používá tři elektromotory (opět, jeden na ovládání spojky), hmotnost nevím. Ty určitě znáš převodovku MM, takže můžeš říct, jestli to sedí.
U CityGo robotizovaná převodovka? Do tohoto prcka patří manuál, jde přece o náklady. Tohle neni stylovka, ale low end auto 😉
tohle je hlavne mestske auto, a proc se ve meste obtezovat s necim jako je smrdlani s radici pakou? beztak postupne manualy budou mizet, jsou prezitkem
A copak ten manuál není v nabídce?
Ale jisteze je, nicmene robot nebo automat mi prijde do tehle kategorie uplne zbytecny. Dost by me zajimalo kolik se jich nakonec proda... Tipuji ta do 5% z celkoveho poctu 😉
Tady jde přece o šíři nabídky. Jsi zákazník a je plus, že máš z čeho vybírat.
Jo, tak rozsireni nabidky to urcite bude, nicmene bych v te nabidce radeji videl silnejsi motor 😉
Ten zase já považuji v tomto autě za zbytečný. 😉
No vidíš, tak to máme rozdílný názor. Taková 1.2TSi by tomuhle autíčku jen prospěla :yes:
Proč? Ta "potáhá" jak Fábii, tak (trošku) i Golfa. 😉
No důvod je jednoduchý, lidi mají rádi ostřejší prcky, viz F500 Abarth nebo jsem si vzpomněl na Lupo GTi 😉
Ale tak, je to jen nápad...
Ale tak, je to jen nápad...
Ne, že by se mi taková představa nelíbila, ale prodej těchto ostrých verzí je zcela minoritní.
No, abych tě možná trošku navnadil. Možná se tu objeví Up! GT s 1.0 TSI. 😉
No, abych tě možná trošku navnadil. Možná se tu objeví Up! GT s 1.0 TSI. 😉
Ale prosím redakci o to, abych o ní nemusel číst každý den. Napříkla😜 ,, škoda oktavia 3 zachycena kompletně maskovaná ,, - ,, škoda odhalila fotku zevnitř odkládacího místa na tři 2l lahve ,, - ,, škoda octavia se odhalí už za 37 dní a dvě hodiny ,, .... a pod těmito články diskuze lidí co už ví že bude dokonalá a nebo hrozná. ach jo, stejně to tu bude páč je to sledované.
Řekni tomu řízkovi, co ti drží kvér u palice, že je to omezování osobní svobody. :-!
My - myslím celá moje familie >😒]
Ale tak já to chápu, že někdo chce ten humbuk okolo. Mě osobně se to moc nelíbí a radši mám diskuzi nad konečnými fakty a fotkami, než u každého článku byť je sebedebilnější.
Ale tak já to chápu, že někdo chce ten humbuk okolo. Mě osobně se to moc nelíbí a radši mám diskuzi nad konečnými fakty a fotkami, než u každého článku byť je sebedebilnější.
Furt jste se dohadovali jak vypadá ta převodovka. Tady je [odkaz] . Vypadá to že se to škodovákům povedlo se 2 motorkama - jeden spojka jeden vidličky.
Aj keby sa to auto predavalo so soferom v papuckach, aj tak to ostane neuveritelne hnusna skatula, ako zvonku, zvnutra, tak aj na dotyk a pouzivanie, co nema konkurenciu.
To si kupi len cvok.
To si kupi len cvok.
Skoro bych se vsadil, že je to robotizovaná pevodovka od Magneti Marelli, tedy od fiatu, co se dělá v nové fabrice v Indii a nebo Číně (těžko by jim prodali to nejlepší co mají)...
Těžko si bude koncern dělat pro toto vozítko převodovku svoji.
Tak zatím zde bylo napsáno jen slušné představení, tak sem zvědavý, co se tady objeví později... U Fiatu byla kritika vždy jak s...ňa, tady je to nastavení s ohledem na spotřebu... >😁
to bylo haloooo kolem citiga, vcetne titulu nejprodavanejsiho minivozu a kdovi co jeste.
v normalnim provozu jsem nepotkal jeste ani jedno, ktere by nebylo ve vlastnictvi dealeru s polepama s reklamami samo na sebe.
A co vic, ta auta uz ani nestoji pred autosalony, protoze to nikdo nechce a jen tam zabiraji misto.
I tech hnusnych a zastaralych Thalii a Dacii se prodava vic.. protoze simply clever Skoda predvedla velehnusne auto s velmi spatnym pomerem cena/hodnota. Jen tak dal Skodovko a dopracujes se tam, kde je dneska Seat.
Vzpamatuj se chlape!!! 😉
Coz znamena jedine, skodovka to pokakala, jak designove, tak cenovou politikou, pripadne obojim. Pripadne to nepokakala, ale VW schvalne udelal citigo drahou a osklivou.
A do Citiga by me nedostali ani jako spolujezdce a to zkousnu leccos a miniauta respektuju. Strasne se mi nelibi, je to Matiz po cesku.
Chce to nejdřív něco vědět, pak psát. :-!
PS: Mimoto, škodovka dělá rok co rok rekordní prodej, takže se o její modelovou politku vůbec neboj.
[odkaz]
rac si laskave povsimnout, ze panda ma pres 50 procent zatimco trio Up citigo mii necelych 20, coz je mene nez ma Fiat 500 😉
A v CR se od ledna do dubna prodalo neuveritelnych 580 kusu UP! Mii a Citigo dohromady a kdovi kolik jich z toho zustalo dealerum...
Jinak země, kde se prodá víc F500 než Pand a Upů dohromady...Bravo. Tam mají vkus a peníze.
Je známo, že výrobní kapacita pro NSF je 180 tis. kusů ročně. Kdežto jen Pandy se prodává ročně - plácnu 240 tis? Plus pětistovka, která bude asi na dlaších 180 tis. Takže z podstaty věci, která je všem znalým známa, se není o čem bavit.
Takže znovu opakuji, nejdřív čti, mysli, pak piš.
[odkaz]
Predaj Pandy klesá. Nehovoriac o tom, že Novú Pandu som po 2,5 týždňoch pobytu v Taliansku nestretol ani jednu! Väčšinu predajov zrejme tvorí starý model za dlhodobo "výpredajové" ceny. Zatiaľ čo v Chorvátsku - Makarská riviéra som mal pocit, že je tam týždeň predvádzacích dní VW Up!.
Len tak pre zaujímavosť trio Up/mii/citigo dokáže mimo svojich "domovských" krajín predať 50% produkcie (cca 28tis.), zatiaľ čo Fiat mimo Talianska predáva 25%(cca 36tis.).
On ten Fiat okrem Pandy, 500-ky a ešte Punta( v Taliansku) vlastne ani nič viac nepredáva. Zvyšok produkcie nestojí ani za počítanie. 😄
Situácia v Taliansku je mizerná ( za posledných pätnásť rokov dobrá ani nebola ). Zatvárajú sa fabriky, špedičné centrá, v obchodoch sa povaľuje zaprášený tovar ešte z minulého roka.
Fiat nemá na vývoj nového Punta. Hľadá partnera, s ktorým by rozomlel náklady.
Len tunajší tifosi budú kričať bravó Fiat, bravó Italia.
Každému, kto sa o autá aspoň trošku zaujíma takýto stav je nemilý, ale na vec sa treba pozerať objektívne. Objektívne povedané, samotný Fiat je na tom oveľa horšie ako PSA. Okrem malých áut už nedokáže nič viac vyprodukovať a predať.
Minulého roku cca v 07/2011 tu bol článok o cca 15 700 objednávkach na Freemont v Taliansku. Všetci tifosi jásali a hranica predaja 20 000 ks v Európe do konca roka bola podľa nich pokorená už za tri mesiace predaja modelu. Realita – v Taliansku predaných 9 983 ks a celkovo v Európe 13 651 ks. Zdá sa, že niektorí boli z toho Freemontu tak nadšení, že si ho objednali i dvakrát.
2) ak potrebujes druhe auto, alebo tretie , urcene najma do mesta na kazdodenne poskakovanie v kolonach, tak preco nie.
Co by si ty kupoval namiesto tohoto kybla?