Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

SEAT Ibiza v roce 2010: Kombi ST, dieselové FR a motory 1,2 TSI a 1,2 TDI

15 komentářů

KANKUNEN
Budou to motory do aut nebo do Wartburgu?
iudex
Tak celkom potesujúce správy. Okrem nutnej motorovej obmeny za modernejsie TSI/TDI CR (btw. kedy budú vo Fabii?) slusnú budúcnost predpovedám Ibize ST. Nielenze je segment kombi malej triedy pocetne chudobný (v podstate len tri kombíky: F Combi, 207 SW a Clio Grandtour), ale najma tieto autá sú zúfalo skaredé alebo technicky prinajlepsom priemerné. Nové ST by to mohlo znacne vylepsit: nová generácia malého koncernového podvozku, moderné motory a najma dizajn, pri ktorom clovek nemusí trápne vysvetlovat: Áno, nie je to moc pekné, ale má to slusný kufor...
No nevím, ještě jsi Ibizu Kombi ani neviděl a už víš, že bude nejhezčí? Momentálně malým kombíkům kraluje Clio, které narozdíl do VW group nabízí moderní motorizace (malé benzinové turbo a použitelný kompaktní diesel) už nějaký pátek a za ošklivku Betty bych ho rozhodně neoznačil. Ibizu lze sice jako jediný koncernový subkompakt označit za pěkné auto, ale to ještě neznamená, že kombi si zachová hezký design, doporučuji napřed počkat, jak to bude vypadat, a až pak vychvalovat 😉
miromen
IBIZA je opravdu povedene auto ale jeji největši slabina jsou pravě motory. Kdyby tam byla 1.2 tsi teď tak už je pozdě a ona bude až za rok ? To je opravdu neskutečne.
iudex
Co je na tom neskoro? Ved ani Polo sa este nepredáva a o inom aute v triede, ktoré by malo maloobjemové priamovstrekové turbo, neviem...
miromen
Ale ty součastne motory u AUTO EMOCIONE jsou slušně řečeno nedobre a proto si myslim že 1.2 tsi měla dostat IBIZA hned a ne až za rok. Tu 1.6 ať si rvou do POLA a nechaji ji ve FABII.
iudex
Z prvou castou Tvojej vety absolútne súhlasím.
miromen
To same je s diesly kde IBIZA ma v nabydce 1.6 66 kw a POLO ma i 77 kw verzy. Opravdu nechapu tuhletu sviňarnu za kterou je pravděpodobně VW.
iudex
Nie je to úplne kóser, ale to je ich politika: novinky vzdy VW/Audi, az potom Skoda a Seat. Ako inak by si obhájil vyssiu cenu technicky plne porovnatelných áut? Kto nechce tolko platit, musí si pockat. IMHO to nie je pre kupujúceho úplne nevýhoda, aspon sa medzicasom zistí, aké muchy má novinka. Ja by som teda osobne úplnú novinku na trhu nekupoval.
miromen
Tak s timle určitě souhlasim. Jak se řika kdo si počka.... 😄
Special-line
Tohle mě taky štve. Ale občas je i výjimka: 4kanálové ABS pro Felicii, světlomety AFS pro Superb II.
Johnny_P
opravdu tam čtu 1.2TDi nebo blbě vidím 8-s
Hendly
Čteš dobře😊
Johnny_P
občas si říkám, že mi tu chybí blicí smajlík 8-s :-!
Když jsem jel v roomsteru s motorem 1.4TDi tak to byla hrůza a to doslova!, nenapadá mě jak se musí jet s 1.2TDi, to už musí být sakra velkej spořílek, ten co si to koupí 😐
sacoer
Tak potom , keby si išiel v HTP čku, tak by si sa asi zbláznil. >😁