Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lancia Flavia Red Carpet Edition pro milovníky filmu

21 komentářů

Anonym
by prodat mohli >😁 >😁 >😁
RS
Minulý týden jsem projížděl Itálií a potkal jsem jednu Flavii a jednu Themu.
Už se to rozjíždí :yes:
Anonym
Teda, to je úspěch. Za týden potkat dva Chryslery s přelepeným logem, to tady potkam za den i bez přelepnýho loga >😁 >😁 >😁

Prodeje v evropě sou tristní, stejně jako výroba v kanadě, protože když sou plný skaldy, nic se nevyrábí >😁
RS
A co víc, u nás v kraji se dokonce prohání jedna Thema na českých značkách 😉
Anonym
No dyž už se jich tu asi 10 prodalo a jednu dostal zadáčo pan velvyslanec, tak jde i jednou za rok potkat.
RS
10? To jsem ani netušil, že tu mají takový zlatý důl >😒]
Anonym
No za skoro 2 roky >😁
Pekelná Micinka
Tak nějak. To auto vypadá strašně tuctově, i kdyby to mělo interiér z pravé rudé koženky a originál umakartové obložení. 😉
John_Lenon
Chrysler Sebring, nebo se mi to jen (ne)zdá?
Anonym
Ne je to Chrysler 200 Convertible s jinou maskou a logy >😁
Baxter
Podle statistik v Německu se prodalo za 2012: 96ks Lancia Flavia a 120ks Lancia Thema viz. [odkaz]
Pekelná Micinka
Takže tristní čísla.
Anonym
Tak tak, když si zkusíte najít čísla Chrysleru 300C a Sebring tak za rok 2009, uvidíte že budou spíš lepší.
Pekelná Micinka
Ale rok 2009 byl snad ještě předkrizový, takže to bych nesrovnával.
Anonym
2010 zas bylo ukončení prodejů ofiko Chrysleru v evropě...
euro89
Špičkovou kůži Poltrona Frau neměly jen Themy 8.32, ale dala se za příplatek objednat i k běžným Themám. Sám mám ve své Themě V6 interiér v hnědé kůži Poltrona Frau. :yes: Mimo to se dávala samozřejmě i do Kappy, která v článku také nebyla zmíněna. Škoda, že posledními Lanciemi s touto kůží jsou Musa a Delta. 😒 Chryslerům k lepším prodejům nepomůže ani ta sebelepší kůže... 8-s
dan8
:yes: bohužel
Sonny Crockett
Ale jo, mně se ty sedačky líbí. Škoda, že nejsou přes toho Chryslera moc vidět, mohly nafotit i víc než jen opěrky hlav.
sendador
ale ze vsech tech US Lancii vypada Flavia jeste nejlip
Mr.Murphy
.... aspoň Barik zas jedou pocítí nefalšovanou rozkoš.... :yes:
Prodeje jsou tristní, ale furt lepší než v Evropě Chryslera držet.... ikdyby se toho prodalo 3x tolik (což je otázka a vůbec to není jisté), nedávalo by to ekonomicky smysl....
Ale někteří to prostě fakt nechtějí chápat....
Anonym
Ekonomivky by to stálo úplně stejný peníze, dokonce méně. Nemuseli by se přelepovat znáčky a měnit masky.

Jediný co by u delarů fiat udělali že by sundeli ze štítu logo Lancie a pověsili by tam logo Chrysler >😁