Novinky
.... aspoň Barik zas jedou pocítí nefalšovanou rozkoš.... :yes:
Prodeje jsou tristní, ale furt lepší než v Evropě Chryslera držet.... ikdyby se toho prodalo 3x tolik (což je otázka a vůbec to není jisté), nedávalo by to ekonomicky smysl....
Ale někteří to prostě fakt nechtějí chápat....
Prodeje jsou tristní, ale furt lepší než v Evropě Chryslera držet.... ikdyby se toho prodalo 3x tolik (což je otázka a vůbec to není jisté), nedávalo by to ekonomicky smysl....
Ale někteří to prostě fakt nechtějí chápat....
Ale jo, mně se ty sedačky líbí. Škoda, že nejsou přes toho Chryslera moc vidět, mohly nafotit i víc než jen opěrky hlav.
Špičkovou kůži Poltrona Frau neměly jen Themy 8.32, ale dala se za příplatek objednat i k běžným Themám. Sám mám ve své Themě V6 interiér v hnědé kůži Poltrona Frau. :yes: Mimo to se dávala samozřejmě i do Kappy, která v článku také nebyla zmíněna. Škoda, že posledními Lanciemi s touto kůží jsou Musa a Delta. 😒 Chryslerům k lepším prodejům nepomůže ani ta sebelepší kůže... 8-s
Tak tak, když si zkusíte najít čísla Chrysleru 300C a Sebring tak za rok 2009, uvidíte že budou spíš lepší.
Podle statistik v Německu se prodalo za 2012: 96ks Lancia Flavia a 120ks Lancia Thema viz. [odkaz]
Tak nějak. To auto vypadá strašně tuctově, i kdyby to mělo interiér z pravé rudé koženky a originál umakartové obložení. 😉
No dyž už se jich tu asi 10 prodalo a jednu dostal zadáčo pan velvyslanec, tak jde i jednou za rok potkat.
Teda, to je úspěch. Za týden potkat dva Chryslery s přelepeným logem, to tady potkam za den i bez přelepnýho loga >😁 >😁 >😁
Prodeje v evropě sou tristní, stejně jako výroba v kanadě, protože když sou plný skaldy, nic se nevyrábí >😁
Prodeje v evropě sou tristní, stejně jako výroba v kanadě, protože když sou plný skaldy, nic se nevyrábí >😁
Minulý týden jsem projížděl Itálií a potkal jsem jednu Flavii a jednu Themu.
Už se to rozjíždí :yes:
Už se to rozjíždí :yes:
Jediný co by u delarů fiat udělali že by sundeli ze štítu logo Lancie a pověsili by tam logo Chrysler >😁